Dodaj do ulubionych

Projekt Grupy MTW

09.02.14, 08:23
Grupa MTW - Światowy Program Pomocy Społecznej Oparty Na Darowiznach,rejestrując się w nim z własnej kieszeni wykładasz 35$ lub równowartość w polskich złotych danej osobie wybranej przez program oraz wykładasz 38zł na kartę ASAP którą otrzymasz z Londynu i będziesz się nią posługiwać pomiędzy zagranicznymi uczestnikami,pieniądze ci się zwrócą z kolejnych darowizn które będziesz otrzymywać więcej informacji znajdziesz na stronie:
grupamtw.pl/
grupamtw.com/
grupamtw.pl/webinary/ odsłuchaj sobie tam również się ciekawe informacje
Na podanych stronach są zakładki FAQ w których znajdują się pytania i odpowiedzi które rozwieją twoje wątpliwości

POWODZENIA :)
Obserwuj wątek
    • porto100 Re: Projekt Grupy MTW 31.08.14, 17:11
      Jeden z najlepszych marketerów internetowych w Europie udostępnia swój ekskluzywny system skutecznego pozyskiwania dziesiątek nowych partnerów tygodniowo do biznesu. Tutaj: bit.ly/1CfW5SL gotowe programy partnerskie
    • 1harika Re: Projekt Grupy MTW 24.12.14, 21:48
      Ogromne zmiany w MTW!
      Poprzez CAMPERA rozkręcamy całe MTW!
      Przyjdź na prezentacje lub zobacz nagranie.

Jesli jestes w MTW (masz konto light lub bumerang) a chcesz przystapic do PRO CAMPER to zarejestruj sie z tutaj (informatyk zrobił juz nam automat, link wspolny dla wszystkich; grupamtw.com/mlm/rec?acc=b289209663f030780568b0b3e8003a42
      Jesli nie masz żadnego konta w MTW to tutaj skorzystaj z biletu, link do rejestracji: tinylink.pl/mtw-bilet
      a potem napisz zarejestruj sie do CAMPERA.
      Tutaj możesz zobaczyc nagranie CAMPERA:
      youtu.be/LflmoyGDIso
      Terminy prezentacji znajdziesz ponizej:
      www.grupamtwproone.info/prezentacje/
    • drem145 Re: Projekt Grupy MTW 11.03.15, 20:12
      Zostałem oszukany przez tą organizację pomocową. Wystarczył kilka dni by być zajętym. A oni skasowali mi kilka kont i zajęli moje pieniądze. To oszuści. Napisali, że wykorzystali wszystkie możliwości aby mnie powiadomić. Jednak ja nie dostałem sms- wysłanie paruset nawet smsów to koszt 10 zł. Unikaj tej oszukańczej organizacji, której wewnętrzne struktury zarabiają dla siebie i naciągają innych. Mój Twój Wyzysk i kłamstwo na dodatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • precle23 Re: Projekt Grupy MTW 17.05.15, 18:30
        A to dziwne , bo ja miałem podobną sytuację , jednak nie pomstowałem tylko skontaktowałem się z Adminem grupy MTW i po wytłumaczeniu mojej trudności , zostałem zrozumiany i konta zostały mi zwrócone . Może czas rozmawiać a nie pomstować na róznych forach ?
    • adrian2110 Re: Projekt Grupy MTW 09.05.15, 21:43
      Ja jestem zwolennikiem zarabiania na prowizjach od sprzedaży produktów. Zainteresowanych zarabianiem bez wkładu własnego zapraszam na bezpłatne szkolenie. Jeżeli uznasz, że chcesz zarabiać w ten sposób to mam do Ciebie prośbę, zarejestruj się przez linki partnerski podane w szkoleniu. Szkolenie udostępniam za free, więc mam nadzieję, że w zamian za to dokonasz tej rejestracji. A na razie więcej info na: bit.ly/1P0Vj4T
    • waldemar6203 Re: Projekt Grupy MTW 13.12.15, 12:30
      www.ermail.pl/link/VjcAeYCcX7lXCYCmljJjXXeeaNCacTe2
    • karol1109 Re: Projekt Grupy MTW 14.12.15, 17:46
      Clixsesne.com zaprasza do udziału

-Najlepszy i najbardziej zaufany bux na świecie
      -Działa od 2007 roku!
      -Ponad 3,6 miliona ludzi zarejestrowanych w programie.
      -Wypłacił jak dotąd 6,6 miliona dolarów
      -Wiele opcji zarabiania: klikanie w reklamy, oglądanie płatnych video,wypełnianie ankiet, --Wykonywanie zadań(tasków), płatne zapisy.
      -Darmowa gra ClixGrid z szansą wygrania max 5 dolarów dziennie
      -Super 8-poziomowy program afiliacyjny.
      ~15-30 reklam dziennie o wartości $0,001-$0,02.
      -Minimum do wypłaty to tylko 8$ dla użytkownika standard i 6,99$ dla użytkownika Premium.
      -Dobra rada: polowanie na ankiety, które pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Trzeba od czasu do czasu sprawdzać.Ankiety są w języku polskim.

Zapraszam do udziału, gorąco polecam!
      www.clixsense.com/?8434610
    • alureig Re: Projekt Grupy MTW 21.12.15, 11:11
      Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub nawet kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam w sumie niezłą kwotę. Nie będzie to na dniach ale tygodniach . Podaje kilka sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już nie jednokrotnie wypłacały zarobki . :
      Strony za euro lub dolary :
      trafficmonsoon.com/?ref=alureig
      useclix.com/index.php?ref=alureig
      wordlinx.com/?r=722243
      www.neobux.com/?r=welomir
      clixten.info/?ref=alureig
      www.pvtraffic.com/?r=alureig

Strony za złotóweczki
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
      swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
      Życzę powodzenia .
    • lukasz595 Re: Projekt Grupy MTW 05.01.16, 12:45
      Od roku czasu poszukiwałem realnego źródla dochodu online.
      Dokładnie 4 miesiące temu dołączyłem do programu Trafficmonsoon.
      Mój dochód to 4800$ - 1200$ miesięcznie. Brzmi niezle ale można zarabiać jeszcze więcej ! :) Trafficmonsoon oferuję 5 możliwości zarobkowych. Chcesz dowiedzieć się wiecej ? Zapraszam na moją stronę i do kontaktu - nie jestem anonimowy :) trafficmonsoonteam.pl/mrozynski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka