Dodaj do ulubionych

Trafficmonsoon

06.11.15, 15:31
Nie wierz w bzdurne buxy, które maja ci zapewnić miliony dolarów zysku. Jednym z niewielu programów pozwalajacych zarobic realne pieniadze jest trafficmonsoon.com/?ref=jarek111d.
Początkowo po rewelacyjnych boxach podchodziłem do tego dość sceptycznie, ale jak wypłacili mi pierwsze pieniądze po kilku sekundach od momentu zlecenia wypłaty - zmieniłem zdanie.

Nie czekaj - zarejestruj sie juz teraz z linku - trafficmonsoon.com/?ref=jarek111d
Obserwuj wątek
    • boo-ks Re: Trafficmonsoon 11.11.15, 21:24
      Super sposób na dorobienie trochę grosza bez wkładu własnego . Zamiast oglądać reklamy w telewizji za które ci nikt nie płaci wchodzisz na trafficmonsoon.com/?ref=books rejestrujesz się i klikasz w kilka 15 lub 30 sekundowych reklam - dłuższe reklamy większa kwota to zarobienia. Najlepsze że masz pewność że wyklikana kwota za reklamy zostanie ci wypłacona na konto . Realna kasa . Po rejestracji najlepiej obejrzeć sobie filmik instruktażowy na youtube . Jak tak zaczynałam i polecam .
      trafficmonsoon.com/?ref=books
    • karol1109 Re: Trafficmonsoon 11.12.15, 00:17
      Zapraszam na szybkie aukcje za grosze. Można wygrać fajne rzeczy za dość małą cene :)

trafisz.com/p/XCcDQpzL4VmGXCKI2gxGeOsXmJNJjLjo
    • karol1109 Re: Trafficmonsoon 14.12.15, 17:46
      Clixsesne.com zaprasza do udziału

-Najlepszy i najbardziej zaufany bux na świecie
      -Działa od 2007 roku!
      -Ponad 3,6 miliona ludzi zarejestrowanych w programie.
      -Wypłacił jak dotąd 6,6 miliona dolarów
      -Wiele opcji zarabiania: klikanie w reklamy, oglądanie płatnych video,wypełnianie ankiet, --Wykonywanie zadań(tasków), płatne zapisy.
      -Darmowa gra ClixGrid z szansą wygrania max 5 dolarów dziennie
      -Super 8-poziomowy program afiliacyjny.
      ~15-30 reklam dziennie o wartości $0,001-$0,02.
      -Minimum do wypłaty to tylko 8$ dla użytkownika standard i 6,99$ dla użytkownika Premium.
      -Dobra rada: polowanie na ankiety, które pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Trzeba od czasu do czasu sprawdzać.Ankiety są w języku polskim.

Zapraszam do udziału, gorąco polecam!
      www.clixsense.com/?8434610
    • alureig Re: Trafficmonsoon 21.12.15, 11:11
      Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub nawet kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam w sumie niezłą kwotę. Nie będzie to na dniach ale tygodniach . Podaje kilka sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już nie jednokrotnie wypłacały zarobki . :
      Strony za euro lub dolary :
      trafficmonsoon.com/?ref=alureig
      useclix.com/index.php?ref=alureig
      wordlinx.com/?r=722243
      www.neobux.com/?r=welomir
      clixten.info/?ref=alureig
      www.pvtraffic.com/?r=alureig

Strony za złotóweczki
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
      swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
      Życzę powodzenia .
    • alureig Re: Trafficmonsoon 25.12.15, 01:30
      Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub nawet kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam w sumie niezłą kwotę. Nie będzie to na dniach ale tygodniach . Podaje kilka sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już nie jednokrotnie wypłacały zarobki . :
      Strony za euro lub dolary :
      trafficmonsoon.com/?ref=alureig
      useclix.com/index.php?ref=welomir
      wordlinx.com/?r=722243
      www.neobux.com/?r=welomir
      clixten.info/?ref=alureig
      www.pvtraffic.com/?r=alureig

Strony za złotóweczki
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
      swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
      Życzę powodzenia .
    • lukasz595 Re: Trafficmonsoon 05.01.16, 12:40
      Od roku czasu poszukiwałem realnego źródla dochodu online.
      Dokładnie 4 miesiące temu dołączyłem do programu Trafficmonsoon.
      Mój dochód to 4800$ - 1200$ miesięcznie. Brzmi niezle ale można zarabiać jeszcze więcej ! :) Trafficmonsoon oferuję 5 możliwości zarobkowych. Chcesz dowiedzieć się wiecej ? Zapraszam na moją stronę i do kontaktu - nie jestem anonimowy :) trafficmonsoonteam.pl/mrozynski
    • getsmile Re: Trafficmonsoon 27.01.16, 10:03
      Polecam sprawdzić najnowsze informacje o Traffic Monsoon: traffic-monsoon.biz.pl/rejestracja/
    • kikoj Re: Trafficmonsoon 31.01.16, 20:45
      A ja polecam inny sprawdzony i wspaniały biznes na zarabianie przez internet więc info tu znajdziesz myadvertisingpays.edu.pl
    • pracatm Re: Trafficmonsoon 01.02.16, 23:34
      Szukasz realnej szansy zarobku przez Internet?
      Mam na imię Paweł i zajmuję się zarabianiem przez Internet od kilka lat. Żyjemy w czasach w których zarabianie w sieci jest możliwe. Czasami nawet przy małym nakładzie pracy!
      Chciałbym zaoferować Ci współpracę w ramach serwisów HYIP.
      Są to inwestycje z wysokoprocentowym, stabilnym zyskiem. Stawka podstawowa to 110% w 55 dni. Jednakże przy odpowiednim rozpracowaniu i reinwestycji (o czym więcej napiszę zainteresowanym) stawki sięgają 160% w 110 dni. W porównaniu z wszelkimi lokatami dostępnymi na Polski rynku - jest to bardzo ciekawa oferta.
      Zarobki naliczane są co godzinę - więc łatwo zaobserwować progres powiększających się funduszy.
      Serwis działa niezmiennie od ponad roku, nie miałem z nim większych problemów. Zarabiać można w dwojaki sposób:
      1. Poprzez inwestycję (50$ zamienia się 55$ po 55 dniach, a przy odpowiednim rozplanowaniu nawet więcej)
      2. Poprzez zapraszanie kolejnych użytkowników (otrzymuje się 10% od wpłacanych kwot podopiecznych). Jednakże jest się odpowiedzialnym za osoby, rejestrujące się z Twojego linku.
      Na rejestracji z polecenia nic nie tracisz, bowiem stawki w żaden sposób się nie zmieniają, a zyskujesz szansę zaproszenia swoich znajomych, rodziny.
      +
      Dodatkową możliwością zarobku jest klikanie reklam (do 0,02$ na jednym kliknięciu)
      +
      Dostaje się dodatkowo możliwość wyświetlania własnych banerów na stronie, jak i otrzymania pakietów na wyświetlenia własnych witryn.
      Jest to idealny dodatek do innego biznesu Internetowego!

Jeżeli jesteś zainteresowany tym co napisałem - zapraszam na kontakt pod adres e-mail:
      pracatm@gazeta.pl

Nie ważne, czy chcesz inwestować, czy chcesz nauczyć się zarabiać - warto jest poznawać możliwości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka