urszula_89 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 14.09.10, 17:16 Zarobić można w różny sposób. Kokosów się na tym nie zbije, ale zawsze coś:) puzz.waw.pl/?p=S6a1okbevl3P - układanie puzzli. Wypłatę dostajesz gdy znajdziesz osoby, które się dzięki tobie zapiszą do programu:) www.surfbar.pl/ref=32672 - naliczanie punktów za "oglądanie" reklam. Masz małe okienko na dole strony, czasami program sprawdza czy jesteś na kompie:) pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=urszula89 - czytanie maili oraz klikanie w banery imperiumreklamy.com/pages/ptp.php?refid=urszula89 - podobnie jak wyżej:) www.zielonymail.com/pages/ptp.php?refid=urszula89 - to samo zlotoweczka.com/pages/ptp.php?refid=urszula89 - to samo Odpowiedz Link
martas8 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 15.09.10, 19:20 jezeli to jeszcze aktualne to ja tez daję maila martas8@gazeta.pl Szukam poleconych do puzzli. chcę sprawdzić czy naprawdę wypłacają kasę: www.superpuzzle.com.pl/?t=676 Odpowiedz Link
mmomika Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 18.10.10, 18:14 Proszę o zaproszenie w celu wypłeniania ankiet: mmomika@interia.pl Odpowiedz Link
groszkowiec Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 09.11.10, 18:16 Proszę o maila w sprawie ankiet: prelka@interia.pl Odpowiedz Link
maciek.katowice Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 16.11.10, 19:37 Polecam: www.askgfk.com/reg/?x=9773acb55bc3ccb42cc8d6bfa08484aa&srcid=253 Odpowiedz Link
marcinmaslowski-2 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 06.01.11, 12:49 proszę o informacje czy te ankiety są trudne i po polsku lub angielsku Odpowiedz Link
marcinmaslowski-2 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 06.01.11, 12:51 proszę o informacje czy te ankiety są trudne i czy po polsku marcinmaslowski-2@gazeta.pl Odpowiedz Link
mike288 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 01.02.11, 10:31 mike@iv.pl prosze o kontakt Odpowiedz Link
jussttynaa1 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 04.02.11, 11:28 ja również poproszę.. mój adres justtyna1@wp.pl Odpowiedz Link
plantin Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 05.02.11, 07:51 Uzbierałem 50000 punktów - czyli 50 zł. - przez 2,5 miesiąca, wpłata na konto Paypal po 8 (!) tygodniach a praktycznie nawet po 11 !!! Ankiety często są zamykane pod koniec np. przy wypełnieniu 95 % - czyli oni uzyskują informacje o jakie im chodzi ale Tobie już nie zapłacą - bo występują "błędy techniczne na stronie " ! Jedyne co przychodzi do bony do Smyka a ponieważ większość użytkowników to kobiety z dziećmi więc większość jest zadowolona. Po pewnym czasie okazuje się że Toluna nie dolicza punktów - to za ankiety, to za opinie - np. za opinie powyżej 80 słów należy się 100 punktów - które z czasem przestają byż naliczane. Gdy zaczynasz się oburzać i pisać o tym na forum - następuje blokada konta ! Zero kontaktu, na maile nie odpowiadają, reklamacji nie ma żadnych. Dlatego nie polecam Toluny !!! Odpowiedz Link
barbasia330b Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 13.06.11, 22:00 A JA TOLUNE ZDECYDOWANIE POLECAM! I NIE JESTEM MATKA Z DZIECKIEM PRZEDE WSZYSTKIM. HJESLI KTOS NIE POTRAFI SIE TAM PORUSZAC LUB NIE ROZUMIE ZASAD NALICZANIA PUNKTOW TO NA PEWNO POZYTYWNIE SIE NIE MOZE WYPOWIEDZIEC. PIENIADZE PRZYCHODZA PO PONAD 2 MIESAICACH ALE PRZYCHODZA... OPINIE SKLADAJACE SIE Z MIN 80 SLOW ZA KTORE MOZNA ZDOBYC MAX 5000PKT MIESIECZNIE SA NALICZANE NA POCZATKU KAZDEGO NOWEGO MIESIACA. JESLI KTOS NIE DOSTAL TO NAJWIDOCZNIEJ ZLE POLICZYL I NIE NAPISAL NA 80SLOW. A JESLI CHODZI O TO CZY ODPISUJA TO COZ...NA KAZDE NARZEKANIE NIE DA SIE ODPOWIEDZIEC. POLECAM TOLUNE! CIEKAWA STRONA! WCIAGA BARDZO! I JEDYNA STRONA Z ANKIETAMI GDZIE 50ZL MOZNA ZDOBYC W MIESIAC BO INNE PODOBNE STRONY TYLKO PRZYSYLAJA ANKIETY NA MAILA I TYLE A TUTAJ ILE SAM ZROBISZ TYLE MASZ. POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
plantin matką z dzieckiem może nie jesteś ale może 20.07.11, 11:04 sama jesteś dziecinna ? Jakim cudem możesz na Tolunie zarobić 50 zł. miesięcznie, skoro taką kwotę otrzymujesz za 50 tysięcy punktów a limit miesięczny punktów wynosi 15 tysięcy ? Normalnie możesz otrzymać 50 zł. po ponad 3 miesiącach ! raz na jakiś czas przy awansie na wyższy poziom otrzymujesz dodatkowe punkty - ale to tylko w tym wypadku - wtedy też możesz uciułać 50 zł. w 1,5 miesiąca ale nie szybciej. Więc albo kłamiesz albo nie rozumiesz prostego regulaminu - tak czy inaczej nie popisałaś się. Ostatnio 50 zł. przelano mi dopiero po 105 dniach ! Problem, że nie zawsze naliczane są punkty za opinie powyżej 80 słów jest powszechnie znany na Tolunie - więc nie wmawiaj mi że nie potrafię policzyć 80 słów. Jakoś dziwnym trafem jak się upomnę i upublicznię problem na Tolunie - admini natychmiast doliczają mi te punkty - czy sądzisz naiwniutka istotko, żeby mi to naliczyli bez powodu - gdybym tych 80 słów nie napisał ? Wróć może do szkoły, bo pracy z taką "inteligencją" poza Toluną nie znajdziesz. Ja przynajmniej wykorzystuję Tolunę w innych celach niż zarobkowe, ale warto ostrzec innych co ich tam może czekać. Odpowiedz Link
salamandra-net Re: matką z dzieckiem może nie jesteś ale może 03.03.12, 19:18 Współczuję ci "plantin", bo kłócisz się, choć nie masz racji. Pewnie nie chciało ci się nawet zapoznać z zasadami działania Toluny, no i rozpacz, "bo się nie da zarobić"... Prawda jest taka, że Barbasia oczywiście jak zwykle ma rację. Toluna jest tą stroną, na której zarabia się zdecydowanie najszybciej. Łatwo policzyć. W miesiącu za opinie można zebrać 19.500 punktów, do tego 5.000 za długie opinie (dopisywane na początku następnego miesiąca - jeśli za którąś nie dostałeś/aś punktów, to najwyraźniej nie spełniała standardów. Ludzie wklejają dowcipy, wierszyki, albo wstawiają same kropki i później dziwią się, że nie dostają za to punktów). Dalej są punkty za udział w badaniach ankietowych i za awanse. Osoba, która zarejestruje się pod koniec miesiąca i wyrobi limity (dzięki temu na początku następnego otrzymuje awans) może zebrać punkty na wypłatę nawet w mniej, niż miesiąc. Potem wypłata jest zawsze co 2 miesiące, w praktyce zwykle nawet częściej. Wymaga to niewielkiego wysiłku. Ale oczywiście najprościej zarejestrować się, napisać 2 opinie, założyć 40 tematów i utyskiwać, że punktów nie ma... Współczucia "plantin". Odpowiedz Link
mgosia Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 21.11.12, 21:35 TOLUNA to OSZUŚCI - jak uzbierałam odpowiednią do zamiany na kasę ilość punktów to zablokowali mi konto i skasowali punkty. Oczywiście żadnego wyjaśnienia z jakiego powodu. Mojej koleżance też tak zrobili. Powtarzam Toluna to OSZUSTWO - szkoda zmarnowanego czasu. Odpowiedz Link
mgrzesiu Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 21.11.12, 22:04 Zgadzam się toluna to jedno wielkie OSZUSTWO - na prawdę to tylko strata czasu - byłem zapisany przez 2 lata i kiedy chciałem wypłacić pieniądze to zlikwidowali mi konto. Odpowiedz Link
anika1107 Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 09.02.17, 16:43 UWAGA !!!! Od 22 czerwca 2016 czekam na nagrodę bon SODEXO.Mija już 8 miesiąc i nie otrzymałam nagrody.Pisze e-maile,ale oni przesyłają mi wciąż tą samą regułkę,że nie mają wpływy na dostarczenie bonu bo oni zlecają to firmie zewnętrznej.BRAK SŁÓW Odpowiedz Link
asiula4444 Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 06.06.12, 09:18 A ja się nie zgadzam, dostaję wszystko co mi się należy - oczywiście zgodnie z regulaminem. Ale jeżeli ktoś nie czyta regulaminu i myśli, że na Tolunie można dorobić drugą pensję to się grubo myli. I stąd takie właśnie niesprawiedliwe posty ... Pozdrawiam i polecam trochę pokory na śniadanie ... Odpowiedz Link
katarzyna.sea Re: Tylko nie Toluna !!! Uważajcie na tę firmę. 23.09.14, 16:42 Odradzam Tolune! To strata czasu. Wypełniasz ankietę, a pod koniec otrzymujesz informację, że nie zaliczasz się do osób poszukiwanych przez zleceniodawcę ankiety. A tak na serio to wypełniłeś dla nich już ankietę, ZA DARMO! Bez uzyskania jakichkolwiek punktów! Pytania są bardzo osobiste, np. ile zarabiasz, gdzie mieszkasz, ile masz lat? Zbierasz punkty nie wiadomo ile, a później, np. za 20000 punktów możesz otrzymać... uwaga, uwaga... brelok z logo TOLUNA! WOW!!!! Naciągacze i tyle. Odpowiedz Link
sylwia_itka Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 25.03.11, 13:16 jestem zainteresowana,proszę o kontakt sylwia-korpacz@wp.pl Odpowiedz Link
magdaplum Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 28.03.11, 21:25 Mógł kolega o prowizji wspomnieć którą z tego ma. Odpowiedz Link
sauce001 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 05.04.11, 12:41 na ankietach można zarobić także polecając je, można dostać od 2 do 10 zł za każdą wypełnioną przez kogoś ankietę, wszystko dzięki programom partnerskim o których można się dowiedzieć np na www.affiliate-partner.pl Odpowiedz Link
al.kasia Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 12.04.11, 12:17 proszę o przesłanie zaproszenia do wypełniania ankiet Pozdrawiam Odpowiedz Link
multisoft1 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 25.05.11, 08:17 tez prosze o zaproszenie gizmo625@interia.pl Odpowiedz Link
dani139 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 07.07.11, 15:03 Jestem zainteresowana zaproszeniem , pozdrawiam:) dani139@gazeta.pl Odpowiedz Link
drei Zarabiam na allegro 03.06.11, 20:05 Zacznij profesjonalną sprzedaż www.skrypty.pro/40-skrypt-galerii-allegro.html?ref=162 Odpowiedz Link
drei Mapa Polski 03.06.11, 20:08 www.skrypty.pro/41-skrypt-interaktywnej-mapy-polski.html?ref=162 Odpowiedz Link
rybka484 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 17.06.11, 13:42 rybka484@wp.pl rybka484@op.pl Odpowiedz Link
szybka_kasa5 Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 25.07.11, 23:52 dominiqbosssti@gmail.com Odpowiedz Link
s.rutkowski Re: ZARABIANIE NA WYPEŁNIANIU ANKIET 20.06.11, 19:43 Tu jest o wiele łatwiejszy sposób - raz klikniesz, zainstalujesz surfbar'a, później kasa sama leci... pl.20dollars2surf.com/?ref=328959 Odpowiedz Link