olenka1 19.07.04, 12:15 DZIEWCZYNY POMOZCIE GDZIE DOBRY GINEKOLOG W SOSNOWCU JEZELI PRYWATNIE TO ILE ZA WIZYTE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efcia154 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 19.07.04, 14:06 dr. Elżbieta Szatan - 501220701. Bierze 50 zl / wizytę. Prowadziła moją ciąże. Jest może troszke zakrecona, ale na prawdę jest w porzadku. Kiedys specjalnie dla mnie otwierała gabinet w święto, żeby upewnić się, że wszystko jest w porządku z moją córeczką - wtedy jeszcze w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika27 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 19.07.04, 18:28 Słyszałam wiele dobrych opinii o dr Borek-Grzyb 602365885 ul.Swobodna 8 ul. Górnicza 2 Sosnowiec oraz dr Wyciągłowski też Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 19.07.04, 20:39 dr. Ficenes dr. Ornowski dr. Gałązka Są to lekarze z Sosnowca ze szpitala nr. 2 Osobiśvcie chodze do Ornowskiego i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
irrenne Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 31.07.04, 23:09 Hehe Gałązka Mam same dobre wspomnienia związane z tym panem doktorem Np. w piątek w prywatnym gabinecie miałam tyłozgięcie i mięśniaka, w poniedziałek w szpitalu już przodozgięcie i żadnego mięśniaka "Wszystko w porządku, proszę przyjśc na usg za rok" Buhahaha, jak się okazało u innego lekarza (nie jednego, bo już teraz zawsze będę się konsultować z innymi) mam endometriozę, której ognisko ma 2 cm średnicy i jest doskonale widoczne na usg. A pan doktor olał moje skarżenie się na objawy (dość charakterystyczne w końcu). Gorąco nie polecam Chociaż również słyszałam, że jest dobrym specjalistą, może nim jest rzeczywiście, może ja mam jakiąś dziwną definicję specjalisty A jeśli chodzi o szpital nr 2, to podobno Jackiewicz zna się na rzeczy. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 04.08.04, 17:31 Nie chodziłam osobiście do Gałązki , wiem co mówią inne dziewczyny, bardzo sobie chwalą. Kilka razy miałam przyjemność być pacjętką Szpitala nr. 2 i jedynie co moge powiedzieć to to że dr. Jackiewicz jest beznadziejny i to nie tylko moje zdanie Może jest specjalistą i potrafi pomóc ale trzeba mnieć dużo " dodatkowej kasy" Odpowiedz Link Zgłoś
nika333 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 19.08.04, 14:07 a ja raczej powiem, ze nie ma dobrego specjalisty w Sosnowcu, jesli sa juz dobrzy to tylko w waskiej dziedzinie, a maja wpadki na innym polu... Odpowiedz Link Zgłoś
easia Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 05.10.04, 10:53 Wyciągłowski?!? Z daleka od niego, naprawdę. Przypadkiem przyjmował moją dzieczynkę na świat. Nie tylko cham, ale i kiepski fachowiec. "Dzięki" niemu jeździłysmy na rehabilitację (tzw. "trudny poród"). asia Odpowiedz Link Zgłoś
nusku1 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 25.07.04, 15:41 polecam dr E. Szatan, przyjmuje na zagórzu, ul. Blachnickiego 3 wtorki i czwartki od 17 do 19. Wizyta kosztuje 50 zł, w cenie jest usg. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 02.10.04, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=606&w=16093511 Odpowiedz Link Zgłoś
qqqq33 Re: GINEKOLOG SOSNOWIEC 18.11.04, 17:48 ja polecam dr Tomasza Wróbla. jest kompetentny, miły, i naprawdę bezinteresowny, a pacjentką w szpitalu zajmuje się w ramach wypłaty- sprawdzone. Przyjmuje w Sosnowcu, ul. Sucha 7a. wizyta 60zł. inka Odpowiedz Link Zgłoś