kojka2 26.05.04, 10:45 Jak w temacie, ale czy mam jakieś sznse na jej znalezienie.... Smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie-torun Re: Szukam pracy w Toruniu 26.05.04, 13:08 Nie załamuj się, uwierz w siebie i swoje możliwości. Porozsyłaj CV i poroznoś wszędzie, umawiaj się z pracodawcami i zawsze się uśmiechaj, nawet jak Ci odmawiają. Rób dobre wrażenie. Teraz dobry czas na szukanie, bo młodzież i studenciaki wyjeżdżają na wakacje, a Ty będziesz mogła pracować. Nawet dorywcze prace i na zlecenie są dobre na początek. Nie wiem jakie masz wykształcenie więc trudno mi doradzać konkretnie ale najważniejsza wiara w sukces. Głowa do góry ! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Szukam pracy w Toruniu 26.05.04, 22:32 W Toruniu tak jak w calej Polsce znalezienie pracy zalezy od wykształcenia umiejętności "sprzedania się" no i... szczęścia.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kojka2 Re: Szukam pracy w Toruniu 01.06.04, 10:26 Dziewczyny, a może byście mi podpowiedziały gdzie mam największe szanse? Jeżeli mogę to inf. na swój temat prześlę pocztą elektroniczną. K. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Szukam pracy w Toruniu 02.06.04, 10:19 kojka2 napisała: > Dziewczyny, a może byście mi podpowiedziały gdzie mam największe szanse? Jeżeli > > mogę to inf. na swój temat prześlę pocztą elektroniczną. Pisz na adres: barbie-torun@gazeta.pl doradzę Ci jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś