karola.v 17.05.05, 10:02 Proponuje którąś sobotę czerwca moze 11 ? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 18.05.05, 13:01 11 czerwca jak najbardziej. Tylko rzućcie godzinę i miejsce, a ja przyjdę. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 18.05.05, 13:02 Ja się piszę, ale proszę o wyznaczenie miejsca spotkania w okolicach Jastrzębiej Góry DDDD No nie będzie mnie - znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
emw Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 18.05.05, 19:26 a gdzie się spotykamy? czekam na ustalenia Ewa mama Kubcia Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 19.05.05, 12:17 zacznę od tego, ze już myslałam że się nie doczekam na jakaś propozycję spotkania bo jakos ostatnio głupio się "rozmyło". Wiecie, ze ja zawsze chetna itd. ale akurat 11 w sobote "wywozimy" Wiktorię na całe wakacje z rodzicami więc, sorki ale termin nie dla mnie. jezeli idzie i inne to jak dla mnie kazdy piatek popołudniowo-wieczorne godziny odpowiadają, weekendy niestety nie bo będziemy jeździć do Młodej. To tyle Mała Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 23.05.05, 09:23 hm...ale duzo chetnych Ja z checia wyskoczyłabym na babskie piwko-na 100% nie mowie tak,ale jakby "cós" to ja tez sie pisze . I ponawiam propozycje jazz clubu "HIPNOZA" NA pL. Sejmu Śląskiego-byłam wczoraj z męzem wieczorkiem-choc za jazzem nie przepadam zupelnie ,fajnie sie siedzialo i popijalo piffko przy muzyczce.Aaa!!! i jakie pyszne zapiekanki podaja !! za 18 zł mielismy cały polmisek zapiekanki (nota bene nie do przejedzenia dla jednej osoby-tak akurat dla 3-4!!) No ślaskie matkimoze jeszcze ktos??? mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 24.05.05, 09:03 Pisze sie na to, ale nie 11 .06- idę na wesele i 3-4-5 . 06 mam zajęcia. W innym terminie przybede. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 24.05.05, 09:38 Prosze rzucić jakąs datę,ja się dostosuję(jedynie nie pasuje mi 4 czerwca) Moze w którys piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: 17,06 ? 03.06.05, 11:59 Jestem za!!!! miejsce mi jest obojętne, godzina tak koło 18??? Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 03.06.05, 19:20 oki,to ja tez się piszę Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o ok 17,06 godz 18. 07.06.05, 09:31 spotkanie obok żaby a posiedzimy moze w jakimś ogrodku kawowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
emw Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 09.06.05, 12:59 pełna klapa! w piątek 17.06 mam o 18.00 mszę urodzinową w int. synka życzę wam dobrej zabawy do zobaczenia następnym razem Ewa mama Kubcia Odpowiedz Link Zgłoś
krolis11 Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 15.06.05, 07:55 No i co spotykamy się w piątek czy nie. Wprawdzie nie pisalam na tym forum jeszcze zadnej wiadomosci ale chetnie sie spotkam. Moja Domisia ma 1,5 roku wiec nie wiem czy przypadkiem nie jestem mama z najmniejszym stazem wsrod Was. Proszę powiedzcie jak mam Was poznać i czy napewno ma byc to spotkanie? Pozdrawiam Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: Ślązaczki moze spotkanko? :-) 15.06.05, 12:59 He he nas ciężko nie zauważyc Szukaj wesołej gromady koło tej niby żaby na Stawowej a na pewno nas poznasz - same baby w końcu. W piatek koło 18... Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: spotkanie aktualne :) 15.06.05, 10:01 17 VI gidz 18,00 na przeciwko KFC przy żabce. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: spotkanie aktualne :) 15.06.05, 21:50 Jejku, ja też chciałabym Ale nie dam rady niestety! Chyba, że męża ubłagam o wcześniejszy powrót z pracy. Jak się poświęci to będę Bardzo, bardzo go poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: spotkanie aktualne :) 16.06.05, 10:50 Ania słuchaj jak nie zdążysz na 18 to nie ma sprawy pzrecież siedzimy conbajmniej do 23 jak chcesz to dam ci numer telefonu i się po prostu zdzwonisz z nami gdzie jestesmy Mała Odpowiedz Link Zgłoś
krolis11 Re: spotkanie aktualne :) 16.06.05, 14:46 A gdzie parkujecie samochodami zeby pozniej bylo beziecznie wracac do auta? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś