Dodaj do ulubionych

Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź

14.02.07, 12:49
Szukam mądrego pediatry z Sosnowca, Czeladzi lub okolic do mojego 8 tygodniowego synka. Zależy mi na takim lekarzu, który zajął by się małym kompleksowo, doradził jak z nim postępować na co dzień i miał podejście do dzieci i przewrażliwionych matek wink.
Obserwuj wątek
    • gabrysia_s Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 14.02.07, 22:29
      Niezmiennie polecam dr Gorczycę. Pracuje w szpitalu w Klimontowie, przyjmuje
      prywatnie na Zagórzu i przyjeża również do domu. Ma wspaniałe podejście do
      dzieci i rodziców również smile Jest neurologiem dziecięcym. Osobiście jeszcze się
      na nim nie zawiodałam, korzystamy z porad 5 lat . Mogę Ci podać nr telefonu, ale
      poszukaj w wyszukiwarce na tym forum, było już kilka wątków na jego temat.
      • hania.ha Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 15.02.07, 22:01
        Dziękuję za odpowiedź. Tak się składa że do niego właśnie trafiłam z maluszkiem smile Dobrze wiedzieć że jest godny polecenia. Będę się go trzymać smile Jeszcze raz dzięx
        • agasegd Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 16.02.07, 14:27
          ja z czystym sumieniem ci mogę polecić dr Kopcia - jest już starszym ale i
          doświadczonym lekarzem. Pomógł mojemu synkowi, w momencie, gdy już zaczynałam
          tracić nadzieję.... po wielu wizytach u innych "Specjalistów", którzy w dziecko
          pchali niezliczoną ilość leków bez rezultatu.
          A wiele nie trzeba było aby dziecku pomóc - ale o tym wie tylko dobry lekarz.
          Do tej pory się go trzymam (już ponad rok) - świetnie prowadzi dziecko,
          wszytsko tłumaczy (łącznie z dietą i sposobem przyrządzania posiłków)i był to
          lekarz, który jako pierwszy naprawdę kompleksowo przebadał szkrabkasmile
          Może jest ciutkę służbistą i baardzoo wymagający w stosunku do rodziców, ale
          jest naprawdę super.
          • alusiap Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 22.03.07, 13:18
            bardzo prosze onamiary na dr KOPCIA !!!! na maila lelak@op.pl, lub na forum
            pozdrawiam ala
      • mag2007 do gabrysia_s 16.03.07, 13:59
        gabrysiu możesz podesłać na maila mag2007@gazeta.pl namiary na dr Gorczycę,
        wrzucam do wyszukiwarki ale nie mogę odszukać
        z góry dzięki
        • dorciaaa Re: do gabrysia_s 22.03.07, 11:38
          czy ja również mogę prosić o namiary na dr Gorczycę na maila gazetowego?
          Z góry dziękuje.
          Pozdrawiam
    • echna Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 19.02.07, 08:07
      Ja polecam dr Adama Gorczycę. Ma rewelacyjne podejscie do dziecka, mój syn go
      uwielbia. Jest bardzo spokojny, cierpliwie tłumaczy co i jak. Jak przyjedzie do
      domu to sprawdzi co w apteczce i zaoszczędzi sie na lekach. Antybiotyki
      przepisuje w ostateczności. Jest po prostu super. Miałam również kontakt z dr
      Kopciem, przyjmuje w Będzinie Łagiszy (o ile dobrze pamiętam) ale nie wywarł na
      mnie dobrego wrażenia. Jest bardzo oficjalny, dziecko traktuje wręcz
      mechanicznie (ale mówi że gdy dziecko chore to nie mozna się z mim cackać). Ale
      syn był tam dwa razy i za drugim razem płakał że nie chce tam juz iść. Później
      dowiedzieliśmy sie o dr Gorczycy i juz nie zamierzam zmieniać. Czasem chodzę do
      swojej przychodni do Safmedu i jest tam też bardzo sympatyczna pani dr Grzyb,
      ale tam chodzę gdy nie ma dr Gorczycy. Pozdrawiam.
      • kubek04 Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 21.02.07, 19:34
        Hm.... dr Grzyb - bez komentarza. U dr Gorczycy byłam dwukrotnie, raz w poradni
        neurologicznej, raz prywatnie - w sumie pozytywnie, ale bez rewelacji. Gorąco
        polecam za to dr Drzewiecką /niestety prywatna praktyka/ ale dziecko badane
        jest przez 3 lekarzy /klinicystów/ jednocześnie,jestem oczarowana metodami
        leczenia, przyznam czasem zaskakującymi np leczenie katarku u niemowlaczka -
        pokarmem mamusi - ale zawsze skutecznymi. Raz tam trafiłam i już przepadłam....
        nie pójdę już nigdzie indziej. Podaję link:
        www.drzewiecka.katowice.pl/index.php
        • hania.ha Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 28.02.07, 15:34
          Dziękuję za odpowiedź Byłam już dwukrotnie u dr. A. Gorczycy też w sumie jestem zadowolona, ale wolałabym lekarza, który najpierw stosuje naturalne metody i jakieś swoje sposoby zanim poda np. antybiotyk. Dlatego zainteresowałaś mnie panią doktor o której piszesz smile Na razie z maluszkiem wszystko ok ale jak by coś było nie tak to skorzystam z Twojej rady i udam się do dr. Drzewieckiej. Jeszcze raz dziękuję smile
        • bonkreta Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 12.03.07, 18:50
          A jak ceny?
    • coolka75 Re: Szukam mądrego pediatry - Sosnowiec, Czeladź 27.06.07, 22:09
      ja też poproszę namiary na dr Gorczycę na mailasmile dzięki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka