marzenagda 09.01.07, 19:47 Witam wszystkie mamuski z Zaspy i okolic.Na imie mam Marzena.Mam dwoch synkow, Klaudiusza(19.03,2003r)i Fabianka(06.09.2006r).Na forum dopiero stawiam pierwsze kroki, chetnie nawiaze nowe znajomosci. Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiazion Re: mamy z Zaspy 09.01.07, 19:49 czesc Kochana... my to sie dobrze juz znamy chyba od piaskownicy no nie??? hihi Witamy witamy Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 14.01.07, 09:15 Kombinowalam wczoraj z tymi cudami i dzisiaj to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia A z której Zaspy ;) 15.01.07, 22:54 jesteś? Ja swego czasu mieszkałam na Startowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: A z której Zaspy ;) 16.01.07, 10:27 Z Pilotow to blisko siebie miszkalysmy Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: A z której Zaspy ;) 16.01.07, 12:15 no ja już tam nie mieszkam ale czasem wpadam do rodziców i lubie zaspowe place zabaw - we Wrzeszczu takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: mamy z Zaspy 16.01.07, 12:53 witam ja coprawda z wrzeszcza ale jak cosik spacerek spotkanko niema sprawy) pozdrawiam gorąco jestem mamusią prawie rocznego szkraba jak cosik zapraszam na gg 9677289 Anita Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 16.01.07, 17:10 Witamy kolezanke z Wrzeszcza. Co do placow zabaw na Zaspie, to nie ma co zrobilo sie ich duzo i co najwazniejsze duzo jest na nich dzieciakow.My placyk mamy pod samym blokiem, od strony balkonow, takze rewelcja.Starszy synek Klaudiusz w lato prawie z niego nie schodzil.Babcia rzucala jedzenie przez balkon) i siedzielismy calymi dniami.Tym bardziej,ze od czerwca bylam na zwolnieniu, bo we wrzesniu rodzilam drugiego szkraba. Teraz troszke lipa, bo Klaudisuz sie nudzi,ale od jutra idziemy zobaczyc do klubu "Plama" ,bo sa tam zajecia dla dzieciakow w wieku 5-6 lat.On co prawda 19.03 skonczy 4, ale gosciu z Plamy powiedzial, ze mozemy sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: mamy z Zaspy 20.01.07, 15:12 witam! Też mieszkam na Zaspie i myślę że się minęłyśmy na jakimś placu... Jestem mamą rozkosznej trójki: 7, 3.5 lat i 10 miesięcy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 22.01.07, 18:17 Witamy kolejna mame z Zaspy A dzieciaczki to chłopaki czy dziewczyny??Czy moze i chlopaki i dziewczyny) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 23.01.07, 09:19 No to sredni chlopak w wieku mojego Klaudiusza. Odpowiedz Link Zgłoś
jakowicz Re: mamy z Zaspy 24.01.07, 13:14 witam jestesmy z zaspy z pilotów , córka lat 3,5 chodzi do przedszkola nr 63 na ul. Pilotów ,więc napewno na któryms placu zabaw się minełyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 24.01.07, 15:28 No to napewno, bo przedszkole 63 widze z okna. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 24.01.07, 15:35 Klaudiusz tez mial isc teraz do tego przedszkola,ale zdecydowalam sie isc na urlop wychowawczy no i zostaje ze mna.Czesto chodzi z babcia po swojego kolege Kube i bardzo mu sie tam podoba.Poki co szkoda mi troche kasy i na razie prowadzam go do Plamy,co srode.Sa tam trzy godzinne zajecia dla dzieciakow w jego wieku i przeczekamy jakos ta zime. Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: mamy z Zaspy 26.01.07, 12:29 mój 3,5- latek chodzi na zajęcia przedszkolne do Kolejarza (przy Alfa Centrum). Z starszym przerobiłam Plame i trochę na koniec się zraziłam. Ale słyszałam że teraz jest lepiej. Tyle tylko że nie wiem czy moje rozbrykane szczęście potrafłoby tyle usiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 26.01.07, 17:37 Klaudiusz z Plamy zadowolony.Na poczatku mowi,ze troche cwicza, brykaja,potem maja plastyke, robia rozne dziwne rzeczy.I mi jest na reke, bo to bardzo blisko.Zaprowadzam go z malym, pozniej szybkie zakupy i jeszcze zostaje mi troche czasu.Zobaczymy jak bedzie. Jesli nie problem, to napisz mi co Cie zrazilo.Moze mam zwrocic na cos uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: mamy z Zaspy 29.01.07, 16:57 Chodził tam mój najstarszy (3 lata temu). Wtedy nazywało to sie zajęcia plastyczne. On znalazłm tam sobie super kolegę i nic nie robił tylko się z nim wydurniał. Pani nic sobie z tego nie robiła. Ja płaciłam za plastykę a mały chodził się tam wydurniać. Uważam że prowadzący powinien potrfić zachęcić dzieci do pracy bo inaczej to nie ma sensu. Młodszy syn to też wulkan energii więc szkoda mi kasy żeby chodził szaleć- wyszaleć się chodzimy na dwór. A może się b. zmieniło i warto spróbować...? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 26.01.07, 17:44 A tak nawiasem mowiac to z zakupami mamy teraz niezle zamieszanie.Kombinowanie, w ktorym sklepie moze byc to czego chce.Ostatnio chodzilam za brokulami mrozonymi.Dopiero dostalam je w rybnym.Hehe..Czekam,czekam na otwarcie NOwej Zatoki. Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: mamy z Zaspy 29.01.07, 16:50 Muszę Cię zmartwić ale Zatoki nie będzie tylko Bomi.... A zakupy to teraz robi mój mąz w REALu bo Zaspa odpada w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 30.01.07, 14:26 Real staram sie omijac bo jak tam jade to nakupuje gowien i wydaje za duzo kasy.Tam to tylko po pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: mamy z Zaspy 30.01.07, 17:04 Dlatego u mnie sprawdza sie mąż i karteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: mamy z Zaspy 08.02.07, 16:37 jesli urodzilas w 2006r zajrzyj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43349 Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagda Re: mamy z Zaspy 16.02.07, 17:39 Czesc dziewczyny, Co tam u was slychac?. Piekna pogode dzisiaj mialysmy,juz nie moge doczekac sie wiosenki i przesiadywania na dworzu calymi dniami.Musze korzystac jak najwiecej bo jak we wrzesniu wroce do pracy to wszystko sie ukroci.Na razie jednak o tym nie mysle i czekam na ciepelko. Odpowiedz Link Zgłoś