hermanb1 09.02.09, 20:27 Mam pytanie odnośnie szaf Ikea a konkretnie takiej z drzwiami przesuwnymi o nazwie HEIMDAL... jak sie sprawuje i czy bardzo 'widac' zawartosc szafy, co to za tworzywo jest? Czy ktoś ma taką szafę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawid.cyner Re: szafa pax 18.07.09, 17:25 Mam taką szafę od niedawna i szczerze powiem wydaje mi się jakby była trochę jak "ruski karabin zapłacony amerykańskimi dolarami zrobiony ze szwedzkiej stali w niemieckiej fabryce przez Turków" - ogólnie mało stabilna podczas montażu więc przydadzą się dodatkowe kołki. Jak już się przewalczy montaż to spisuje się przyzwoicie. Ja mam wersję z drzwiami "litymi" tak więc nie widać co jest w środku. Odpowiedz Link
misself Re: szafa pax 14.05.10, 11:53 hermanb1 napisała: > Mam pytanie odnośnie szaf Ikea a konkretnie takiej z drzwiami > przesuwnymi o nazwie HEIMDAL... jak sie sprawuje i czy > bardzo 'widac' zawartosc szafy, co to za tworzywo jest? Idź do Ikei i spójrz, czy widać. Przecież mają wystawione na ekspozycji. Odpowiedz Link
21121980ania Re: szafa pax 10.06.10, 06:45 Jezeli moge pomuc (na przyszlosc)tym ktorzy zamiezaja kupic szafe pax.To powiem,ze jest bardzo atrakcyjna i dobrze zrobiona!.Ja zaczynam urzytkowanie od dzisiajszego dnia:)))))mam szafe pax uggdal,z drzwiami przesowanymi.Za wade tej szafy uwazam jej ciezkosc! szyby i cala rama jest bardzo ciezka i calaos sie dosc dlugo montuje:(.Ale i tak sie ciesze bo jest naprawde fajna. Odpowiedz Link
kangur76 Re: szafa pax 04.01.11, 14:15 Popieram ciężkie to są . Pytanie czy drzwi zewnętrzne nie obcierając ci o drzwi wewnętrzne , bo u mnie nie da się ich przesunąć .odległości między nimi przy prowadnicach jest minimalna . jak również czy złączenia prowadnic na górze i na dole dobrze ci się złączyły ? Odpowiedz Link