Dodaj do ulubionych

Kasiacha !!!

12.01.04, 14:22
Czy mogę liczyć, że wpadniesz kiedyś na spotkanie w naszym towarzystwie.
Adaś chciałby Ciebie poznać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Voith Re: Kasiacha !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.01.04, 19:39
      a o co loko?
      • Gość: kasiacha Re: Kasiacha !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 08:46
        Jeśli mowa o Towarzystwie Przyjaciół Północnej Obwodnicy to chętnie, jak tylko
        obowiązki pozwolą, choś nie wiem, czy grupa młodych przystojniaków to
        najwłaściwsze towarzystwo dla statecznej mężatki:) Jak już pisałam mieszkam na
        Balickiej przy torach, więc jestem osobiście i żywo zainteresowana, co tam PKP
        kombinuje.
        • Gość: ADAŚ Kasiacha !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:56
          Kasiacha - jesteś mężatką ???

No to jestem pewien, że znaleźlibyśmy wspólny język hihihi.
          • Gość: mouset Re: Kasiacha !!! IP: *.ghnet.pl 13.01.04, 19:57
            Oj język z pewnością, hihihihihihi
            • Gość: Locutus Nie tylko język ]:-> IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.01.04, 04:44
              Inne części ciała też :-)

Pzdr.
              LOKI
              • Gość: kasiacha Re: Nie tylko język ]:-> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 08:39
                Oj, świntuszycie tu sobie troszeczkę.A ja mało, że zamężna, to jeszcze
                podwójnie dzieciata. Uszanujcie, proszę, godność matki-Polki. I wara od części
                ciała, bo mąż zazdrośnik :-)
                • adas29 Kasiacha 14.01.04, 08:53
                  Kasiacha

Ja napisałem tylko, że znaleźlibyśmy wspólny język, bo doskonale dogaduję się z
                  takimi kobietami jak Ty. Misiek K czy Kuba to potwierdzą.
                  Bąki coś sobie wyobrażają.
                  • Gość: kasiacha Re: Kasiacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:19
                    Takie jak ja? A jak ja wg Ciebie jestem? Czy małżeństwo powoduje zanik jednych,
                    a wykształcenie innych cech? Kobiety dzielą sie na mądre i głupie, realistki i
                    histeryczki, fajne i do ... bani, a nie mężatki i panny. Mądrala ze mnie, ale
                    byłam taka już przed ślubem. hahaha
                    • adas29 Kasiacha 14.01.04, 12:32
                      Po prostu nie masz piętnastu lat i kręconych zębów.
                      Innymi słowami powinnaś być dojrzałą i niegłupią kobietą.
                      • Gość: J-23 Re: Kasiacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:40
                        Ta Kasicha to babka z jajami. he he he
                        Bardzo rezolutna.
                        • Gość: kasiacha Re: Kasiacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:51
                          No,no, i parę słów potrafię sklecić bez pomocy chłopa:) Co do "mania" 15 lat i
                          długich, kręconych zębów, to niestety nie mam, oj nie mam, ani jednego, ani
                          drugiego (zębów trochę jeszcze zostało, ale to tylko kwestia czasu:). Chyba
                          będę częściej zaglądać na to forum, bo kilka "głasków" dziennie nie zawadzi. Co
                          do jaj - do babki jaja potrzebne, inaczej zakalec wyjdzie. Pa, pa, idę do domu.
                  • mouset hyhy 14.01.04, 13:50
                    adas29 napisał:

> Kasiacha
                    >
                    > Ja napisałem tylko, że znaleźlibyśmy wspólny język, bo doskonale dogaduję się
                    z
                    >
                    > takimi kobietami jak Ty. Misiek K czy Kuba to potwierdzą.
                    > Bąki coś sobie wyobrażają.

Nic sobie nie wyobrażam, po prostu miałem na myśli kulinaria ;)
                • Gość: Locutus Re: Nie tylko język ]:-> IP: *.lama.net.pl / 195.205.13.* 15.01.04, 04:46
                  Adaś właśnie uwielbia zamężne i dzieciate... zastanawiam się dlaczego i czy ma
                  to coś wspólnego z jego kikutem :-P

ROTFL

Pzdr.
                  LOKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka