Gość: BAST IP: *.pl / *.77.classcom.pl 15.01.04, 18:51 poszukuje solidnego dentysty, który jest fachowcem i pracuje za rozsądne ceny Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nidzia Re: DENTYSTA - jakiego polecacie IP: 62.29.129.* 15.01.04, 21:18 michal rerutkiewicz przyjmuje w gabinecie w pasazu handlowym kolo kosciola arka w nowej hucie, niestety nie znam numeru do gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nidzia Re: DENTYSTA - jakiego polecacie IP: 62.29.129.* 15.01.04, 21:18 michal rerutkiewicz przyjmuje w gabinecie w pasazu handlowym kolo kosciola arka w nowej hucie, niestety nie znam numeru do gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nidzia Re: DENTYSTA - jakiego polecacie IP: 62.29.129.* 15.01.04, 21:21 Michal Rerutkiewicz- przyjmuje w gabinecie w pasazu handlowym kolo kosciola arka w nowej hucie tj os Przy Arce, niestety nie znam numeru do gabinetu ale jest bardzo solidny, swietnie znieczula-w ogole nie czujesz wklucia... a przede wszystkim jest bardzo tani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: DENTYSTA - jakiego polecacie IP: *.net.autocom.pl 16.01.04, 14:04 Dr Irena Gasiorowska - Kapelanka 1, obok PEKAO SA, wt i czw 15-20 tel 2668380. uratowala mi juz kilka zebow, ktore inni dentysci chcieli wyrwac i zastapic sztucznymi. Jest bardzo dokladna, ceny srednie i bardzo dba o klientow. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vasylisa Librodent ul. Librowszczyzny - SUPER!!! 16.01.04, 20:27 A tam dr. Krawczyk - dentystka idealna, profesjonalistka, 35 lat w zawodzie - ciągle gdzieś jeździ i się szkoli (jak leżę na fotelu z rozwartą paszczą to obserwuje różne dyplomy na ścianie :) Po nad to NOWY SUPER SPRZĘT i KOSMICZNIE wygodny fotelik! SUPER! Leczę tam ząbki od lat, jak zdradziłam kilka razy to mi pląbki od innych dentystów po jakimś czasie wypadły :( Wypełnienie średnie 80zł pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: DENTYSTA - jakiego polecacie IP: 217.96.97.* 16.01.04, 21:26 dr Jerzy Caban,ul.Sebastiana obok paszportów-rewelacja pod każdym względem! Odpowiedz Link Zgłoś