Gość: józek IP: *.trzebinia.net 17.01.04, 23:23 mam prośbe - najlepiej zaopatrzona ciastkarnia w naszym cudownym miescie - prosze o kilka miejsc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TGIF Re: ciastkarnia IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 17.01.04, 23:28 Ja lubie Michalskich na Sw. Tomasza oraz Michalka na Krupniczej. Jest jeszcze jedna, zapomnialem nazwy, w Rynku- naprzeciwko kosciola Sw. Wojciecha- wedlug mnie najlepsze kremowki!/chociaz podobno te najlepsze sa w hotelu Cracovia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ciastkarnia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 19:00 adamek kiedys byl naprawde swietny, pamietam jak sie z kumplem opychalismy `super ciastkiem`..:)) a pozniej spadek formy i juz baaardzo dawno nic tam nie kupilem:( moze teraz jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Tylko starowislna i Cichoccy IP: 62.233.183.* 18.01.04, 13:10 Nie robia przemyslowki, a ich ciastka grylazowe to hit od czasu, gdy zaopatruje w ich cistka znajomych za granica mam zawsze liste zamowien: sliwki suszone w czekoladzie, chleb z tradycyjnej piekarni i wlasnie ciastka gryzlowe ze Starowislnej. Teraz maja tez kawiarnie przy sklepie, ale troche tam dziwnie na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Tylko starowislna i Cichoccy 18.01.04, 18:05 Gość portalu: mis napisał(a): > Teraz maja tez kawiarnie przy sklepie, ale troche tam dziwnie na > razie. A ja uważam, że fajnie. U Cichockich zawsze mnie irytowała ciasnota, teraz jest znacznie lepiej. A grylażowe - mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ciastkarnia 18.01.04, 18:10 a to zalezy co masz ochote w tej cukierni kupić:) i tak: lody to na starowiślnej. drożdżowe i drożdżowe z wiśniami to na Koletek ciastka ogólnie to w Cracowi albo na Karmelickiej ciasteczka z marmoladą to na rondzie Mogilskim /ja je nazywam - kanapki/ sernik, szarlotka to w takim obskurnym sklepiku na Krdwanowie. Odpowiedz Link Zgłoś