qbott 25.01.04, 14:21 Słyszałem że oprócz zakupu tych tramów z Wiednia MPK planuje zakup jakichś 10 autobusów. O jakie autobusy chodzi? Chyba nie o Solarisy, przecież te mają być montowane 1 na tydzień aż do 50... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voith Re: Coś tu nie gra IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.04, 14:55 jakieś małe autobusy, które w sumie mają kosztować 2,2 miliona, czyli jakieś 220 tys jeden, a za 220 tys można kupić conajwyżej Autosana H7-20 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Coś tu nie gra IP: 217.96.109.* 25.01.04, 16:13 Ale pojemniejsze od H6 o jakieś 10-15 osób, zatem dawac je na 137, 175 i 287 Odpowiedz Link Zgłoś
bar_smok Re: Coś tu nie gra 25.01.04, 19:19 Gość portalu: mouset napisał(a): > Ale pojemniejsze od H6 o jakieś 10-15 osób, zatem dawac je na 137, 175 i 287 A masz link do zdjec H7? Chetnie je zobacze oraz ich parametry ( pojemnosc pasazerow: stojacy, siedzacy i rozklad siedzen). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Coś tu nie gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:33 www.igkm.com.pl/pl/autobusy.php?id=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.04, 20:56 www.autosan.com.pl/Images/jpg/H7-20_Trafic.jpg autobus w porównaniu z tym, do którego linkiem zarzuciła Meg różni się wyglądem, gdyż przeszedł face lifting i dostał przydomek Trafic, podzespoły/dane techniczne bez zmian :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 21:09 Szczerze muszę powiedzieć, że jest śliczny :-) I faktycznie buźkę ma ładniejszą i wogóle jest taki ślicznie żółciutki :-D Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 21:48 alez meg w krakowie bedzie zolciutki tylko niebiesciutki - co ty na to :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:55 Piter no ja przecież wiem i dlatego cieszę się jeszcze bardziej :-D Ale ten żółciutki też bardzo mi się podoba i nie obraziłabym się gdyby takie jeździły u nas. Ale niebieski jaknajbardziej preferuję (dobrze że autobusów nie malują na ten tragiczny tramwajowy kolor bo tego bym nie zniosła) :-) Pozdrawiam serdecznie Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 27.01.04, 01:14 Sama jesteś tragiczna! :-P Odczep się od koloru tramwajów do jasnej Anielki!!! ;-) CmoK! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:24 Wiesz co Loki zachowujesz się jak (tragiczne) dziecko :-P A kolor nadal mi się nie podoba i nic tego nie zmieni :-P Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ reklamy bez ograniczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 05:52 Loki jest ograniczony - zanim nie zacznie samemu zarabiać tego nie poczuje. Każda reklama to kasa i ładniejszy tramwaj. Ja już heftam widząc 911+912 czy 422+421, które mają paskudny lakier. Poza tym myślenie, że najładniejszy tramwaj to w barwach zakładowych jest bez sesu nawet zważywszy na ich focenie. Robi się zdjęcia właściwie cały czas temu samemu, tylko z innymi naklejkami numerów bocznych. Ale cóż, są tacy co uwielbiają zabawę wyświetlaczami, żeby tylko pojawiło się coś innego. Dla mnie to dość płytkie. Reklama na wozie sprawia, że jest on po prostu inny. No I TA KASA (może niewielka, ale jak badzo potrzebna)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 11:35 No niestety Loki owszem jest inteligentny i wygrywa olimpiady biologiczne ale nie zdaje sobie chyba sprawy że pieniądze z reklam są, może faktycznie niewielkie ale zawsze potrzebne. A poza tym mógłbyś Loki wsadzić sobie do kieszeni swój "zmysł estetyczny" i zwrócić uwagę na to że naprawdę Kraków nie jest już taki szary i nudny jak są kolorowe reklamy na tramwajach :-P Oby takich więcej :-) Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 28.01.04, 02:36 Pieniądze z reklam są tak marne, że nie stanowią dla Bużetu MPK żadnej podpory - wszystko opiera się głównie na wpływach z biletów i dotacjach miasta i zmniejszenia tych ostatnich nie zrekompensowałoby nawet wymalowanie reklam nie tylko na wszystkich tramwajach i autobusach ale również na czołach pracowników... A Kraków z reklamami faktycznie nie jest szary i nudny - wzbogaca go kolor mojego bełta puszczonego na widok tych ohydztw... Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:07 Bez komentarza bo już nie mam do Ciebie siły :-P A tak nawiasem mówiąc to musisz być nieźle wykończony fizycznie jak i psychicznie jak codziennie widząc reklamy na tramwajach puszczasz bełta... Serdecznie współczuję :-D Pozdrawiam Meg PS: Współczuję że z TEGO powodu jesteś wykończony fizycznie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 28.01.04, 02:34 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Loki jest ograniczony SPIERDALAJ, KURWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 05:49 SPIERDALAJ, KURWA! Tyyyy - nie podskakuj do prezesa, bo jeszcze podam Cię do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 28.01.04, 11:52 Przegrasz 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: reklamy bez ograniczeń IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 29.01.04, 02:10 A ja Ciebie do sądu pracy, konusie Ty... ROTFL Cmok! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: H7-20 Trafic - aktualny wygląd produkcyjny IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.01.04, 01:25 Chrystepanie co za gówno... Już lepiej niech jelcza M081 kupią... :,-( Pozdrawiam! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Coś tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 19:24 Jeszcze Jelcz ma jakieś nowe małe cudo na licencji Mercedesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quanta Re: Coś tu nie gra IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 25.01.04, 20:36 Jelcz M 081 MB www.igkm.com.pl/pl/autobusy.php?id=36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Coś tu nie gra IP: 62.233.214.* 27.01.04, 18:31 To dopiero łajno! Obrzucę cebulą jak wjedzie w Kuźnicę! Odpowiedz Link Zgłoś