Gość: Bożena IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 19:02 Witam, na Kurdwanowie zimno jak cholera. Czy jest może ktoś biegły w prawie i powie mi kogo można pociągnąć do odpowiedzialności???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożena Re: Ogrzewanie.. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 19:24 płacę za ogrzewanie niemałe pieniądze, więc mi łaski nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Ogrzewanie.. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.01.06, 19:48 W Hucie grzeją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: Ogrzewanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:36 mają , mają tylko przez inwestycje Miejskich Wodociągów i Kanalizacji (MWiK) bardzo drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Ogrzewanie.. 25.01.06, 20:08 A może jest to taki sposób na zwiekszenie przyrostu naturalnego? Wiadomo, zimno to ludzie bardziej sie przytulają, a ruch przy tym, dodatkowo podnosi temperaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Ogrzewanie.. IP: *.chello.pl 11.02.06, 21:30 tak to napewno sprawka kaczorów:D ich nowy sposob Odpowiedz Link Zgłoś
ingerg Re: Ogrzewanie.. 18.11.25, 18:05 Ja nie mam w domu ogrzewania. Na deklaracji Centralnej Ewidencji Emisyjności Budynków (CEEB) napisałem że nie mam ogrzewania. dwa razy byli u mnie jakieś pionki sprawdzić czy mam jakieś ogrzewanie ale nic nie znaleźli i ukarać mnie nie mogą. Jestem tylko ciekaw co będzie jak wejdzie ETS2. Odpowiedz Link Zgłoś
moingeal Re: Ogrzewanie.. 02.02.26, 12:33 Nawkładali sobie pod czaszki ideologie ocieplenia klimatu płonącej planety a teraz okazuje się, że to są kłamstwa bo zima jednak jest i mróz też. Klimat wrócił i ciemne mózgi eksplodowały. Odpowiedz Link Zgłoś