Dodaj do ulubionych

Kim jest Sabbina?????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 19:33
Jestem nowa, widze ze jest nagonka ale nie wiem dlaczego? moze ktos mi to
wyjasni w kilku slowach czy mam czytac wszyskie jej posty?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • piter_vel_pior Re: Kim jest Sabbina????????? 06.03.04, 20:32
      Więc wygląda to tak: mieszka na woli, buja sie merolem, no i gra na gieldzie.
      Nie wie co robic z pieniędzmi i gardzi biednymi.
      • Gość: Ewa Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.03.04, 01:15
        A zakupy robi na Ukrainie.
    • Gość: TGIF Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 06.03.04, 21:31
      A 18 lat skonczy w maju.
      • m.in Re: Kim jest Sabbina????????? 09.03.04, 23:04
        Gość portalu: TGIF napisał(a):

> A 18 lat skonczy w maju.
        2008 roku
    • longwehicle Re: Kim jest Sabbina????????? 07.03.04, 20:19
      Witaj!!
      Jak sama o sobie pisze jest podobno niezłą ,cwaną dupą,która wielu lajkoników
      postawiłaby na głowie.Coś w tym jest ,bo moi koledzy latają za nią po forum z
      wywieszonymi ozorami,jak psy uganiające się za suczką po krakowskich plantach.
      Zarówno Tobie jak i sabbinie życzę wielu pościgów /w przeddzień Waszego
      święta!!!/.
      LKW
      • Gość: em Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 22:52
        po pierwsze jest facetem
        po drgugie uzywa kilku nicków
        po trzecie nie da sie zbanowac, bo wycielibysmy kilka tysiecy innych osób z
        petera pana
        po czwarte to niedorobiony kretyn
        • Gość: Patryk Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 08:46
          a po piąte jego/jej znajomośc giełdowa to jedna wielka bajka , przykładem może
          byc tekst że kupuje akcje i sprzedaje jak wzrosną o 0,5% każdy kto choć raz
          grał na giełdzie wie że do takiej transkacji musiałby sam dopłacić(prowizja 0,5
          od transkacji zarówno kupna jak i sprzedaży czyli mamy już 1% oraz koszty
          zlecenia od 40- 150zł) bo żeby zarobić akcje muszą wzrosnąc przynajmniej 1,5-2%
          • sabbina SABBINA odpowiada :))) 08.03.04, 09:19
            Gość portalu: Patryk napisał(a):

> a po piąte jego/jej znajomośc giełdowa to jedna wielka bajka , przykładem
            może
            > byc tekst że kupuje akcje i sprzedaje jak wzrosną o 0,5% każdy kto choć raz
            > grał na giełdzie wie że do takiej transkacji musiałby sam dopłacić(prowizja
            0,5
            >
            > od transkacji zarówno kupna jak i sprzedaży czyli mamy już 1% oraz koszty
            > zlecenia od 40- 150zł) bo żeby zarobić akcje muszą wzrosnąc przynajmniej 1,5-
            2%

----------------------------------------------------------------------------
            I dlaczego tak kłamiesz oszukując innych forumowiczów ???

Prowizja od transakcji zwrotnej wynosi 0,19 % !
            www.doakcji.pl/index.jsp
            Tou masz też podaną wysokość prowizji od kontraktów itp.

Poza tym nie mam czasu na więcej odpowiedzi, bo dzisiejszt dzień zapowiada się
            bosko na giełdzie :...:)))

Serdecznie witam na forum nową, co o mnie pytała !
            • Gość: Patryk Re: SABBINA odpowiada :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 12:32
              NO CZYLI JEST 0,7 W OBIE STRONY + OD40 DO 150 ZŁ TO ZA CHINY SIE NIE DA
              ZAROBIC PRZY WZROSCIE 0,5

I POZATYM DUPKU TERAZ BEDZIESZ O KONTRAKTACH TERMINOWYCH PEWNIE PISAŁ DOTĄ BYŁY
              AKCJE

ech piotr lecz sie
              • swarozyc Re: SABBINA odpowiada :))) 08.03.04, 12:38
                sabina to plachta na byka... nie ! na baranow forumowych...
              • sabbina Piotrku syneczku posłuchaj :))) 08.03.04, 13:17
                póki Mama nie przyjdzie i ci kompa nie wyłaczy :))))

zawsze pisuje tu o akcjach !
                prowizja zwrotna wynosi 0,19 % (kupno i sprzedaż akcji na jednej sesji),
                dokładne dane /www.doakcji.pl
                Oczywiście jak się jest gołpdupcem i ma do dyspozycji 150 zł., wyciągnięte po
                kryjomu z Mamy portmonetki to o czym my rozmawiamy ???

W 0,5 % wzrost akcji i zysk (300 zł dziennie) warto się bawić, od 100 tys. w
                górę ( i ja o tkich swoich inwestycjach pisałam, a więc wystarczy przy dźwigni
                finansowej mieć 33 tys. zeta).

Przy inwestycjach od 10 tys. w górę, żeby liczyć na mininalny zysk dziennie,
                trzeba liczyć na choćby krótkotrwałe wachnięcie w górę o 2,2 % - takie
                wachnięcia są codziennie na prawie wszystkich akcjach - zobacz dzisiejszy WIG
                20),

Poniżej 10 tys. idź zamiataj ulice,
                • longwehicle Re: Piotrku syneczku posłuchaj :))) 08.03.04, 13:57
                  sabbina napisała:

> póki Mama nie przyjdzie i ci kompa nie wyłaczy :))))
                  >
                  > zawsze pisuje tu o akcjach !
                  > prowizja zwrotna wynosi 0,19 % (kupno i sprzedaż akcji na jednej sesji),
                  > dokładne dane /www.doakcji.pl
                  > Oczywiście jak się jest gołpdupcem i ma do dyspozycji 150 zł., wyciągnięte po
                  > kryjomu z Mamy portmonetki to o czym my rozmawiamy ???
                  >
                  > W 0,5 % wzrost akcji i zysk (300 zł dziennie) warto się bawić, od 100 tys. w
                  > górę ( i ja o tkich swoich inwestycjach pisałam, a więc wystarczy przy
                  dźwigni
                  > finansowej mieć 33 tys. zeta).
                  >
                  > Przy inwestycjach od 10 tys. w górę, żeby liczyć na mininalny zysk dziennie,
                  > trzeba liczyć na choćby krótkotrwałe wachnięcie w górę o 2,2 % - takie
                  > wachnięcia są codziennie na prawie wszystkich akcjach - zobacz dzisiejszy WIG
                  > 20),
                  >
                  > Poniżej 10 tys. idź zamiataj ulice,
                  > sabbinko!!!,pisząc tak słodko itakie "mądrości"Doprowadziśz do tego że utnę
                  sobie dżadża i wręcze Ci je w nagrodę,Jesteś ich
                  godna!!!;)))))/;"".""przeszczepić można wszystko.."" dr.Barnard
                  >
                  >
                • Gość: Patryk 90% daytraderów to po 6 miesiacach gołodupcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 14:48
                  czytałem dosc sporo na ten temat, w polsce jest zaledwie kilkunastu inwestorow
                  ktorzy potrafia rok rocznie miec 40% wzrost kapitału , i nie ma wsrod nich
                  daytraderów, pozatym kobiet w tym biznesie brak.
                  z tymi wzrostami to jest tak że 2% wzrosty dzienne to ma moze 15 spółek na
                  dzień, 2/3 ma spadki a pozastałe to moze 0,3-0,4% sznasa ze akurat kupisz w
                  odpowiednim momęcie jest 1/14tu
                  wiec jako day trader masz 1/7 udanych inwestycji i stopniowo tracisz swoje
                  podkradzione mammie pieniadze pozostale 1/6 to pomyłki

poczytaj z innych stron nie tylko doakcji.pl bo wyniki pentatora sa conajmniej
                  kiepskie na tle innych.

i przestań sie blażnić i nie odpisuj juz bo nie zostaniesz przeczytany
                  • sabbina Re: 90% daytraderów to po 6 miesiacach gołodupcy 09.03.04, 16:31
                    1. Masz rację, ale dotyczy to tych co graja na kontraktach,

2 Skąd masz info, że to kilkadziesiąt osób ? przecież my jesteśmy anonimowy,
                    nikt z nas nie lubi się jawniać ?

3. Z tym 40%zwrotem, to byś sie wstydził !
                    W Poslce istnieje co najmniej kilkadziesią funduszy inwestycyjnych - akcji,
                    których przeciętny zysk za ostatni rok to około 60 %, a co dopiero, młodzi -
                    zdolni ......

4. Dla ścisłości - ja nie jestem stricte daytraderem !
                    Około 60 % kasy mam ulokowane stabilnie (od września tu pisuję by inwestować
                    w akcje Krakchemii, wtedy była po 8 zł, dziś jest po 25 zł !...:)

Reszta 40 % to zabawa na klasyczną spekulkę...
                    • peteen Re: 90% daytraderów to po 6 miesiacach gołodupcy 09.03.04, 16:33
                      ad 3 - kłamiesz...
                      • sabbina Ja kłamę ???? 09.03.04, 16:38
                        W czym ?

1. fakt napisałam, że akcje Krakchemii urosły od września do dziś do 25 zł,
                        przepraszam, pomyliłam się, dziś na zamknięciu były po 25,50
                        gielda.onet.pl/0,80,1095,spolki.html

2. Wszystkie fundusze akcji inwestujące w polskie akcje, a których jednostki
                        można nabyć via mBank za ostatni rok przyniosły ponad 50 % (no może 2, 3 około
                        47 %) - przed chwilą sprawdzałam !
                        • peteen Re: Ja kłamę ???? - zadżebista forma :c) 09.03.04, 16:42
                          nie odpowiadasz na mój zarzut, a dotyczył on kłamstwa w stwierdzeniu,
                          że "kilkadziesiąt funduszy akcji osiągnęło średni zysk za 2003 rok w wysokości
                          60%"...
                          • sabbina Re: Ja kłamę ???? - zadżebista forma :c) 09.03.04, 16:45
                            na funduszach słabo się znam,
                            wszak zarabiam na spekulacjach akcjami,
                            ale proszę ! (w skali 12 miesięcy)
                            www.parkiet.com/fundusze/fi.jsp?id=1&dz=04000&dz=04000&x=13&y=8
                            • peteen Re: Ja kłamę ???? - zadżebista forma :c) 09.03.04, 16:49
                              1 - podajesz dane z 8 marca, a nie za 2003 rok
                              2 - lista nie zawiera kilkudziesięciu tfi's

kłamiesz dalej, jak rywin, próbujesz naciągnąć rzeczywistość do swojej tezy...
                              • sabbina Re: Ja kłamę ???? - zadżebista forma :c) 09.03.04, 16:56
                                peteen napisał:

> 1 - podajesz dane z 8 marca, a nie za 2003 rok

takie są zasady na giełdzie, mówiąc za rok mówi się o ostatnich 365 dniach,

co innego jakbym napisałą w 2003 roku.!

> 2 - lista nie zawiera kilkudziesięciu tfi's

nie ma innych funduszy akcji inwestującyh TYLKO w polskie akcje, A O TAKICH MOWA

> kłamiesz dalej, jak rywin,

nie znam rywina, to jakiś Twój kumpel ?
                                • peteen Re: Ja kłamę ???? - zadżebista forma :c) 09.03.04, 17:01
                                  funduszy jest 20, ale dopiero od tego roku, bo w lutym wystartował allianz,
                                  zatem nie było ich "kilkudziesięciu"
                                  za 2003 zysk ponad 60% osiągnęły jedynie nieliczne tfi's

rywin, twój starszy brat, nieładnie sie wyrzekać rodziny...
                            • niegruby Re: Ja kłamę ???? - 11.03.04, 16:50
                              sabbina napisała:
                              > na funduszach słabo się znam,
                              hehehehe, to widać.
                              w ostatni rok operując wielkimi pakietami,
                              nie mogły stracić. Ale jak wyglądały
                              fundusze akcji za 2002?? ooooo, tragednia.

A poza tym, jeden gość pisał o ROKROCZNYCH
                              zyskach - czyli, wyjaśniam, zyskach od conajmniej
                              kilku łądnych lat!
                              • sabbina Re: Ja kłamę ???? - 11.03.04, 17:07
                                nie ważne, czy akcje spadają, czy rosną, wazne, aby zmieniała się ich cena,
                                marazm jest najgorszy,
                                jak spadają, tzreba obstwaiać kontrakty,
                                jak rosną akcje, i tyle
    • hm_tak Re: Kim jest Sabbina????????? 08.03.04, 17:45
      Amelko, a skąd przyszło Ci do głowy, że Sabbina w ogóle jest?
      • Gość: leo Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 21:12
        jest absolwentką IX LO i pamięta ś.p. Cafe Lalka , a to bardzoooo dawne czasy
        • hm_tak A jest? 08.03.04, 22:14
          Dobrze wiedzieć, bo to wyjasnia to i owo."Dziewiątka" to była zawsze straszna
          kicha, może przez sąsiedztwo kumitetu dzielnicowygo,a może przez sąsiedztwo
          Kolejowych zakładów. Cafe "Lalka" to są dawne czasy dla tzw młodzieży. Jakby
          pamiętało co było na rogu Chocimskiej zanim Bobulowie otworzyli "Piasta", to
          możemy rozmawiać.
    • longwehicle Re: Kim jest Sabbina????????? 08.03.04, 21:44
      Mówią o Niej ,że trzymała Lenina do Chrtu-ja w to nie wierzę!!!
    • to.ya Sabbin(a)... 09.03.04, 17:12
      "Naprawdę jak(a)(i) jesteś nie wie nikt,
      bo tego nie wiesz nawet sam(a) Ty..."

Tak?
    • Gość: Foxy Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 09.03.04, 22:24
      Ty Amelka uwazaj lepiej na Karuska;-)
      • Gość: mary Re: Kim jest Sabbina????????? IP: *.ceti.pl 11.03.04, 19:51
        Eeee - ta od Karuska to była ANIELKA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka