agatina8 10.08.10, 16:34 A kto mi poleci dobrego tapicera w KRK? Duza sofe musze obic, moze skóra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwika63 Re: Tapicer 10.08.10, 16:55 Nie znam dobrego tapicera, ale wiem którego NIE POLECIĆ. Nie polecam: Pracownia Tapicersko-Dekoracyjna Stanisław Szafran, Kraków,ul.Dobrego Pasterza 116. A z tego względu, że conajmniej dwa razy dzwoniłam (raz byłam tam , ale nikogo nie było w pracowni) , gościu miał oddzwonić i .... cisza. Widać zależy mu na klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Tapicer HELP HELP !!! 10.08.10, 20:25 Ja tez poszukuje, najlepiej Podogorze, okolice Zakopianskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Tapicer HELP HELP !!! 11.08.10, 23:08 kiedyś gdy mnie się wbiła w dupę sprężyna z fotela skonfiskowanego wrogom ludu przez dziadka w 1953 naprawił fotel Pan Tapicer ul. Demakowa Huta /nie wiem jak się teraz ta ulica nazywa/,,,.. Odpowiedz Link Zgłoś
miwa.miwa agatina i sarawi 12.08.10, 00:43 napisałem na adresy agatina8@gazeta.pl; sarawi@gazeta.pl bo moderacja mi wycięła post z danymi tapicera Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi agatina i sarawi 12.08.10, 22:10 Miwa, dostalam maila, dziekuje, ale ... to bylo pierwsze miejsce, na ktore trafilam, juz tam bylam, niestety pan, choc bardzo mily, nie byl w stanie mi pomoc, nie mial takieg materialu jaki potrzebuje, dlatego szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: agatina i sarawi 13.08.10, 00:48 Spory wybór materiałów tapicerskich jest na Dietla, ale nie wiem czy mają tapicera. Odpowiedz Link Zgłoś
ejadzka82 Re: Tapicer 26.06.16, 14:43 Swietny tapicer jest na Ul. Kasprowicza 24, warto zadzwonic. Lepiej naprawic meble i obic na nowo, niz kupowac tanie meble. Odpowiedz Link Zgłoś