Gość: kuchcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:12 Lubicie restauracje w klimatach kresowych? Jeśli tak to czy znacie jakąś godną polecenia w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomeczeq Re: KResowe smaki IP: *.ip.netia.com.pl 02.09.10, 16:47 a czemuś to mielibyśmy ci polecac restauracje w stolicy? czyżby to TY chciał nam podsunąć jakis ciekawy adres (za który skasujesz następnie 1,49 zł + vat, w opisie "usługa reklamowa")? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchcik Re: KResowe smaki IP: 46.113.203.* 16.11.10, 16:39 wow!myślisz że tyle płaca za coś takiego??? nie pomyliłem miasta-nie zauważyłem że mnie tu zalogowało, ale ok-u Was tez na pewno są dobre kresowe klimaty, ale ja szukam w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabda1 Re: KResowe smaki IP: *.tktelekom.pl 17.11.10, 00:02 Polecam restauracje pod nazwą "Kresowianka" w Gnieźnie (przy drodze wylotowej z Gniezna do Torunia ok. 50m przed granicą Gniezna). Wspaniałe jedzenie, ceny także wspaniałe, ale w końcu to stolica tyle, że dawno, dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabda1 Re: KResowe smaki IP: *.tktelekom.pl 17.11.10, 09:48 Restauracja "Jarema" w Krakowie przy Placu J.Matejki. Nie jest to Warszawa, ale podobnie jak Gniezno także była stolica i to w czasach kiedy Polska rosła w siłę a władza miała autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś