Gość: poldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 15:26 ja uwazam ze takie cos powinno powstac mlodziez miala by co robic a nie siedziec na lawkach i pic piwo popieram niech powstanie jak najszybciej. pozdrawiam mieszkaniec czyzyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 15:49 fajnie by bylo jakb odbywaly sie tu mistrzostwa polski w wyscigach gokartow sama lubie sie poscigac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.chello.pl 10.11.10, 16:05 Strzał w stope pana Majchrowskiego... Akurat SSM "Junak" robiło wiele dobrego uczac dzieciaki i młodych kierowców jak radzic sobie na drodze na motorze/skuterze. Dlaczego Pan Prezydent nie chce zeby kontynowac takie pozytywne działanie? Gokarty - okej, fajnie, tez lubie sobie pojezdzic ale miejmy na uwadze tez opinie miekszanców tamtego terenu ktorzy hałąsu i smrodu spalin zdecydowanie nie chcą. Że nibvy to młodziez nie bedzie pic i palic na ławkach jak beda gokarty? Bzdura. Beda pic, palic i jezdzic na gokartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzak Re: Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.chello.pl 10.11.10, 16:07 nie chcecie motorów będziecie mieli imprezy i balangi do rana...i alkoholu co nie miara!!!!!! idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.150.140.19.internetia.net.pl 10.11.10, 16:43 Czyli: nie chcesz dostać w ryja cegłą to dostaniesz bejsbolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcherek Majchrowskiemy zróbcie pikietę, to on zadecydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 17:11 Kto co dostanie. Rozdawać cudze pieniądze to on potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.chello.pl 10.11.10, 19:20 A ja mam dzwonnicę i głośniki na kościele za oknem. I na to gwoździe nie pomogą. Słowo daje wolałbym tor do kartingu, w niedziele przynajmniej byłaby cisza. A i sam bym skorzystał. A tak w mszach uczestniczę czy chcę czy nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: 78.133.191.* 10.11.10, 19:36 Prywata goni prywatę. Konieczna zmiana prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: 195.150.167.* 10.11.10, 22:30 p. Kapelak niech się zajmie sprzątaniem 3 bloków a nie niszczeniem czyjej własności.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 23:48 konieczna zmiana prezydenta. Majchrowski WON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Piwo kosztuje 2-3 zł 11.11.10, 01:11 Gość portalu: poldek napisał(a): > ja uwazam ze takie cos powinno powstac mlodziez miala by co robic a nie siedzie > c na lawkach i pic piwo popieram niech powstanie jak najszybciej. pozdrawiam mi > eszkaniec czyzyn można je pić nawet pól godziny, ile pojeździsz na gokartach za 3 zł? Nul, zero!!! Zobacz na cennik: www.indoorkarting.pl/cennik.html to nie jest sport dla zwykłego śmiertelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: Piwo kosztuje 2-3 zł IP: 162.27.161.* 12.11.10, 11:02 Dajcie spokoj z tym dziadostwem. Jaki idiota w srodku kilkunastotysiecznej zabudowy wielorodzinnej chce pakowac sport motorowy?????? Czy ktos nie jest o zdrowych zmyslach? W calej europie buduje sie takie punktu z dala od centrow miast i z dala od siedzib ludzkich. Tak zeby kazdy mial komfort: i osoby jezdzace i mieszkanyc. Ale nie w Krakowie. tutaj magistrat idzie drogą najkrótsza i najlatwiejsza. Jest pas startowy? Co sie robi na pasie jak nie sciga (no bo urzedasy zapominaja do czego sluzy pas "startowy"). Tylko ze zapomnieli ze to nie jest zywkle miejsce i ze mieszkają tam ludzie. Poza tym, sam teren i obiekt hanagrowy to sa ZABYTKI!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze latwo jest niszczyc niz tworzyc. Zamiast wykorzystac ten teren w zgodzie z jego historią i w zgodzie z mieszkancami to robi sie cos kompletnie na odwrot na zasadzie "ja Wam pokaze". Wstyd! Dlatego w pelni popieram w tym wypadku protesty mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machloiski Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 07:22 Marek 11 listopada 2010 Twój komentarz oczekuje na moderację. Śledząc temat i uczestnicząc w debatach z udziałem Prezydenta Krakowa śmiem wątpić że jakiekolwiek protesty i opinie Rady Dzielnicy oraz mieszkańców będą uwzględnione gdyż Prezydentura Jacka Majchrowskiego idzie w kierunku wyeliminowania jakichkolwiek opinii mieszkańców co do decyzji jakie będzie podejmował i dotychczas podjął a on sam ma zamiar rządzić Krakowem niczym Dyktator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: z gwozdziami na magistrat IP: 162.27.161.* 12.11.10, 11:04 Smutna prawda aktualnie. Ale mam nadzieje ze ludzie wreszcie sie opamietaja i przestaną glosowac na dyktatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIK Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.ghnet.pl 11.11.10, 08:13 Bloki powstały tam poźniej, niż był pas, wykorzystywany, jak sami piszą, m. in. przez PZMot. Trzeba było się zastanowić, czy będzie gdzie przenieść dotychczasowe imprezy, a nie nastawiać bloków wokół jedynego w sumie takiego miejsca, ale co my możemy. Najlepiej ludziom zakazać, bez alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: 162.27.161.* 12.11.10, 10:55 Tylko VIK zastanów sie w jakich czasach te bloki powstaly i jakim sposobem? Ano takim samym jaki pan Majchrowski stosuje czyli ja mam racje, tylko moje zdanie sie tu liczy. Reszta niech sobie zyje z tym. To byl PRL. Ale w wydaniui Zikitu i magistratu PRL probuje sie reaktywowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko Re: Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: *.chello.pl 13.11.10, 14:16 A tam jest tak dużo miejsca, że można burdel na świeżym powietrzu zrobić. Dzieciom oczka zasłonić. Niech hula. Nawet niech chula, dłuższy będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoB Czyżyny: Chcą iść z gwoździami na gokarty IP: 77.236.26.* 13.11.10, 19:19 kolejne fajne miejsce na organizację kajtków odchodzi w zapomnienie przez mieszkańców. ołowica ludziom mózgi lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś