aneczka.krk 15.02.08, 11:22 hej:) szukam dobrego i w miare nie drogiego dietetyka z krakowa. Może maci kogos godnego polecenia...? z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Dietetyk - Kraków 16.02.08, 01:06 Wrzuć w wyszukiwarkę bo jakiś tydzień temu podawałąm anmiar na doktora Bobrowskiego i firmę cateringową z Wawy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: Dietetyk - Kraków 16.02.08, 10:18 O, ja też potrzebuje dietetyka. Ale nie chodzi o odchudzanie, tylko ułożenie diety na podstawie wyniku analizy pierwiastkowej. Córce wyszły dość niepokojące wyniki i trzeba coś robić, a tu potrzeba kogoś naprawdę znającego się na rzeczy żeby jej jeszcze bardziej nie zaszkodzić. Szukałam wczoraj na googlach, ale wyniki kierowały mnie wyłącznie na odchudzanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
beaataa Re: Dietetyk - Kraków 18.02.08, 08:17 a ja chciałam spytac gdzie robiłaś córce tę analizę pierwiastkową? miałaś jakieśskierowanie? jeśli prywatnie, to jaki koszt? I jak wygląda w ogóle to badanie? dzięki. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Dietetyk - Kraków IP: 5.172.252.* 25.04.14, 12:44 Polecam Monike Bigoś przyjmuje na Zamoyskiego 24. Fajnie dopasowana dieta, duzy nacisk na edukacje także dużo się dowiedziałam z zakresu dietetyki i odchudzania.Teraz w końcu wiem jakie błędy wcześniej robiłam że ten jo jo nieszczėsnyny powracał Odpowiedz Link Zgłoś
nnop Re: Dietetyk - Kraków 02.04.15, 16:18 ja polecam: www.rankinglekarzy.pl/lekarz/ewa-chojnacka,172813/dietetyk-dietetyk-dzieciecy/krakow/#opinie schudłam 12 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka90 Re: Dietetyk - Kraków 16.09.15, 13:31 Najlepsze efekty, jakie udało mi się uzyskać były na diecie w Naturhouse forum.gazeta.pl/forum/w,583,156382611,158726126,Re_Dietetyk_odchudzanie_Krakow_.html#p158726126 Odpowiedz Link Zgłoś
nnop Re: Dietetyk - Kraków 02.04.15, 15:30 www.rankinglekarzy.pl/lekarz/ewa-chojnacka,172813/dietetyk-dietetyk-dzieciecy/krakow/#opinie moge polecic , 12 kg mniej mam i to bez stresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Dietetyk - Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.15, 09:23 Chciałam zapytać o cennik tej pani :) wizyta, dieta itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dietetyk - Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.15, 15:59 Hej ja byłam na Garncarskiej w Centrum Leczenia Otyłości - tam są naprawdę profesjonaliści, a nie jakaś ściema jak gdzie indziej. Próbowałam różnych diet - korzystałam też z vimedu - tam dopiero jest ściema!!! Robią jakies bezsensowne testy za kupę kasy. Zaufaj specjalistom i pójdź na garncarską - nie pamiętam numeru, ale mają stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
wera.1989 Re: Dietetyk - Kraków 20.01.16, 14:35 ile schudłaś będąc pod opieką Centrum Leczenia Otyłości na Garncarskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkaklaman Re: Dietetyk - Kraków 02.02.16, 08:56 Ja chodziłam kiedyś do pani Gabrieli Nowakowskiej, jest wspaniałym dietetykiem wiadomo trzeba dojechać do Wieliczki, ale nie jest to aż tak daleko. Warto czasem zrobić coś dla siebie. Możecie się do niej umówić ze strony na spotkanie, co daje kilka zaoszedzonych minut :) A do tego pani Gabriela ma same dobre opinie nie tylko wśród moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
izagor Re: Dietetyk - Kraków 16.01.17, 11:55 polecam Agnieszkę Gąsior z poradni leczenia otyłości z Poradni ze Szpitala JPII. Prawdziwy profesjonalista i pomoże ,wspiera psychologicznie. Prowadzi do momentu gdy nie zagraża efekt jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
mzycho715 Re: Dietetyk - Kraków 16.10.17, 15:21 hej, czy coś się zmieniło w tej dziedzinie? Poszukuję dietetyka dla mojej 4 letniej córeczki. Wszędzie jest pełno dietetyków ale nie od dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Dietetyk - Kraków IP: *.sileman.net.pl 21.06.18, 01:07 Spróbuj w OpenMedical na ul. Gęsiej. Tam przyjmuje dietetyk Urszula Bulanda, jest dietetykiem dziecięcym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mzycho715 Re: Dietetyk - Kraków 21.06.18, 23:05 Dzięki ale już znalazłam www.anetamickiewicz.pl. Mogę śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś