guru133 Podoba mi się humor z jakim profesor potraktował 24.11.10, 23:24 prowincjusza Krecika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Podoba mi się humor z jakim profesor potrakto IP: *.chello.pl 25.11.10, 00:00 jakby profesor nie byl prowincjuszem.... hehehe widac ze majcher niema argumentów, to bierze sie za rekwizyty, oby do emerytury ,po tej trzeciej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Podoba mi się humor z jakim profesor potrakto IP: *.chello.pl 25.11.10, 00:10 i juz niedlugo kazdy krakowianin i krakowianka dostaną rozgi z wierzby z gruszką, no bo potem emeryturka a przez 4 latka po co sie przemeczać. jeszcze tylko te 10 dni mordęgi i bedzie mozna zaszyc sie w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Podoba mi się humor z jakim profesor potrakto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 09:10 gdyby był prawdziwym PROFESOREM to by tego teatrzyku nie zrobił....a co z jego profesorskim KUR.A...musicie mi to załatwić!!! taka mała afe..rka Odpowiedz Link Zgłoś
normaln.yy Majcher jest ze Sosnowca 25.11.10, 09:19 ciężko po tym poznać który jest większym prowincjuszem Chociaż jak tak słucham tego czerwonego dziadka: www.youtube.com/watch?v=Z5wH9zEcgyg to już nie mam żadnej wątpliwości, który kandydat na pewno nie powinien zostać wybrany. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKMP Re: Podoba mi się humor z jakim profesor potrakto IP: *.devs.futuro.pl 25.11.10, 09:36 humor iście z Sosnowca... prowincjusz prowincjuszowi prowincjonalizmu nie wytyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aten porażka IP: 178.73.48.* 25.11.10, 00:11 Jeśli Kracik przegra te wybory to będzie to porażka - Krakowa!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: porażka IP: *.chello.pl 25.11.10, 00:21 tak patrze na to 3cie zdjęcie: majcher wygląda na takiego co nie wie: dać mu tę gruszkę czy upuścić na ziemię? a Kracik zdaje się mówić: co ty chłopie nie wymyślisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel P-orozumienei O-szustow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 04:34 lesny_dziadzio , Peczak - Miro , Rycho , Zbycho , Grzecho ; Jagiello , Dlugosz - Tusk , Drzewiecki , Rosol ; szczecinskie samorzadowe POpaprancze cpuny ; Hazard Gate ; Sawicka Gate ; Stocznie Gate ; Karnowski Gate ; - to zaledwie ULAMEK wszystkich afer z udzialem POsrancow . . Zlodziejskie aferalne pajace z Partii Oszustow maja po swej stronie cala plejade wiernych im medialnych duPOlizow ktore rozmyja kazda POpaprana afere - GWniana , TVN , POLSAT , TOK FM i cala halastra dziennikarskich i "dyzurnych" POpapranych "autorytetow" komentatorskich , z powodu zlodziejstwa i afer i POsrancy nie porzadzili by nawet pol roku gdyby media byly obiektywne.Kracik nalezy do grupy najwiekszych nieudacznikow..jedzcie do Niepolomic.i tam zbadajcie opinie o nim..nie mowiac o pracownika urzedu Wojewodzkiego.. tam sei wszyscy smieja po katach z jego nieudacznosci. Taka jest ekipa PO..ale przyjdzie czas na rozliczenia..trzeba ich jak najszybciej odsunac od złobu..bo oszukujac publike nabijaja wylacznie swoja kieszen a nie dbaja o obywateli a ich nazwa to medialne oszustwo.to P-orozumienie O-szustow..czyli zwiazek przestepczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv To mówiłem ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 06:48 Obywatel Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Majchrowski wręcza Kracikowi gruszkę "prosto z ... IP: 213.134.169.* 25.11.10, 08:00 Jak sie patrze na Majchera to mi sie rzygac chce, Euro2012 przez jego głupawe wystapienia w spotach poszły się .... Koncz przebrany komuchu i nauczaj czegos na swojej szkólce do zarabiania kasy. Dosc dziadostwa w Krakowie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawkaplicki Dlaczego nie wojewoda? 25.11.10, 09:03 Dlaczego pan premier nie widzi tego prowincjonała na fotelu wojewody?Dlaczego p.Kracik uciekł z Niepołomic tak wspaniale przez niego zarządzanych?Czyżby jakieś przekręty albo "kręcenie lodów"? Krakowianie wolą "swoich" mieszkańców Krakowa na każdym stanowisku w U.M.Krakowa. Prez.Majchrowski musi dokończyć wszystkie inwestycje rozpoczęte oraz zrealizować te co są zaplanowane.Na koniec III - kadencji mieszkańcy zapewne ocenią Jego działalność. Nie będzie p.Kracik pluł nam w twarz oskarżając naszego Prezydenta o czyny nie popełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
normaln.yy siegasz poziomu Leppera 25.11.10, 09:14 było sobie taki jeden polityk co to lubił rzucać bezpodstawne oskarżenia w formie "Pytań" Jeśli chodzi o Niepołomice, najlepszym przykładem jakie ma tam poparcie jest jego wynik w obwodzie wyb. przylegającym do Niepołomic - 80% na Kracika, więcej komentarzy nie trzeba. Ci Krakowianie już wiedzą czym różni się władza Majchra i Kracika i nie mają żadnych wątpliwości kto powinien rządzić miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN Zydzi i ukryci komunisci=PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 09:27 Zydzi i ukryci komunisci na listach PO..to banda cwaniaczkow.. ja wole zadeklarownych i jawnych postkomunistow niz przechrzty a PO to banda przechrztow cwaniaczkow ,ktorzy uwlaszczyli sie kosztem obywateli i dla sciemniania wymyslili nazwe PO a to jest partia oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
mark-one smutne i porzegnalne wystąpienie Majchrowskiego 25.11.10, 10:31 Nic ciekawego nie przekazał nam Majchrowski w środowych tematach dnia. Był przygnębiony i sam zrozuniał - że przyszedł czas na zmiany. Dzsiaj debata bezpośrednia w radiu i z naszym obecnym będzie już tylko gorzej. Jeszcze tylko troche więcej niż tydzień i obudzimy się w normalnym Krakowie. Nieprzekonanych kilku urzędników walczącym na tym forum nic nie oświeciło . Nie wiedzą jeszcze ,że wybór Kracika to także lepszy Kraków dla nich. Dla dobra Krakowa decydenci PIS powinni skorzystać z propozycji Kracika i przekazać swoje poparcie na niego. W przeciwnym razie w radzie miasta będą się tylko przyglądać rządzeniu przez Platworme mając tylko 12 głosów. Przy okazji poparcia Kracika powinni stworzyć szerszą koalicje i w zgodzie rządzić naszym miastem. W przeciwnym razie może powtórzyć się scenariusz z poprzedniej kadencji,że Majchrowski mając małe zaplecze swojej parti będzie przeciągał polityków najpierw z PO a póżniej z PIS. Dla dobra Krakowa wszyscy mieszkańcy nawet bez oficjalnego poparcia dla spokoju i dobrego zarządzania w mieście powinni głosować na Kracika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Żarty się skończyły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:54 forum.gazeta.pl/forum/w,410,119080512,,Co_zgotuja_nam_kandydaci_na_prezydenta_przed_II_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędas Realny Kraków to Tajster, Ralska i pokój w motelu IP: 217.98.12.* 25.11.10, 15:08 REALNY Kraków, to pan "psor", co to "egzaminuje" studentki w pokoju, w którym mieści się tylko łóżko, trzyma 4 lata na stanowisku miejskiego dyrektora gościa, o którym wszyscy mówią, ze to bandyta, a on go nazywa "najlepszym dyrektorem", bo mu "melduje" - i "nagle" okazuje się, że on ma 40 zarzutów prokuratorskich od korupcji, po gwałt - podobna sytuacja ma miejsce z szefową miejskich cmentarzy... I na to wszystko nasz pan prezydent mowi, ze nie załuje z nim wiadomosci... Ot, caly REALNY Krakow, jak chcecie dalej bandziorow w miescie, to glosujcie na Wujka Jacka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Brawo Panie Prezydencie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 22:54 posluchajcie sobie debaty... Majchrowski gada konkretnie a Kracik dzieciecym glosem probuje cos powiedziec... Wyobrazcie sobie ze jak zmieni sie prezydent to zmienia sie pracownicy, kontakty i urzedy beda staly przez pare miesiecy - beda sie uczyc nowi ludzie i bedziemy w dupie jeszcze wiekszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus2 Re: Brawo Panie Prezydencie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:24 Dobrze mówisz - wprowadźmy dyktaturę jak za starych dobrych czasów, nie trzeba będzie zmieniać urzędników, nie będą się biedaczkowie przemęczać i odrywać od picia zasłużonej kawy! I w ogóle cała ta nowomoda zupełnie niepotrzebna. Po co komu autostrady i drogi bez dziur, moja syrenka po każdych wybojach pojedzie, a to jest najlepsze auto w świecie, i gaźnik sobie sam przeczyszczę a nie te wszystkie nowoczesne badziewia. A tak w ogóle to dobre czasy już nigdy nie wrócą, bo dobrze było jak ludzie dorożkami jeździli. I jak piszę ludzie to mam na myśli Pana Profesora, bo chołota, swołocze chodzili na piechotę i dobrze im tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Majchrowski wręcza Kracikowi gruszkę "prosto z ... IP: 77.236.26.* 26.11.10, 10:55 Chciałem zaprotestować, przeciw artykułowi w dzisiejszym dodatku lokalnym bździennikarza "obiektywnego" Stanisława Mincewicza. Artykuł zaczyna się od słów (cytuję z pamięci) : ...za parę rzeczy lubię Prezydenta Majchrowskiego, za parę rzeczy nie lubię. .... . Kto skreślił następne zdanie które było takie "Uwielbiam Stanisława Kracika". To nie przystoi to zdanie kluczowe dla tego "artykułu obiektywnego bździennikarza". To jest naprawdę brak obiektywizmu. Zaraz usłużni szperacze nazwą mnie członkiem sztabu Jacka Majchrowskiego jak ostatnio. Otóż informuję, że nie jestem członkiem sztabu, mieszkam w Nowej Hucie zaś prowadzę działalność w Wolbromiu. Znam Kracika osobiście i nigdy na niego nie zagłosuję. W pierwszej turze nie głosowałem na żadnego z dzisiejszych kandydatów. Miałem nie iść na wybory ale pójdę i zagłosuję na Majchrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany emery Majchrowski wręcza Kracikowi gruszkę "prosto z ... IP: 89.73.137.* 29.11.10, 14:11 Ten przybysz meki majcher niech trzepie gruszkę w swoim sosowicu Odpowiedz Link Zgłoś