Dodaj do ulubionych

Modlitwa o miłosierdzie w Łagiewnikach

IP: *.net.autocom.pl 18.04.04, 21:50
Tekst o Łagiewnikach ukazał się niezwykle szybko, szkoda tylko, że zdjęcia
nie przedstawiają Sanktuarium o którym mowa w artykule ):
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Sabat IP: *.comnet.krakow.pl 19.04.04, 09:28
      miało być 200 tys. potem 150 tys. teraz podaje się ,że około 150 tys.
      pielgrzymów, oczywiście wliczając mieszkańców 800 tys. Krakowa. To jakoś mało
      jak na 99 % społeczeństwo katolickie Polski.
      • Gość: ton Re: Sabat IP: *.veranet.pl 20.04.04, 14:26
        etam, nie ilość jest ważna...
        ja gdybym nie mieszkał w Krakowie, to pewnie też bym sie osobiście w
        Łagiewnikach nie zjawił... a właściwie to i tak byłem na 8:00, nie na 12:00 ;>
        a poza tym czy w Polsce rzeczywiście jest tyle katolików? takich prawdziwych?
        a ilu z nich nie ogranicza się do tego co obowiązkowe, ale robi coś więcej? z
        tych 99% to bym do jakichś 10% pewnie zszedł jak nie niżej...
    • Gość: ton Re: Modlitwa o miłosierdzie w Łagiewnikach IP: *.veranet.pl 20.04.04, 14:16
      jak to nie?
      przecież na pierwszym zdjęciu jest Kaplica Wieczystej Adoracji, o której
      napisano w artykule, a drugie zdjęcie to zapewne z sumy o 12:00, która jest
      odprawiana na placu przy budynku Stowarzyszenia Faustinum (tyle ludu w bazylice
      się nie zmieści...)
      • Gość: Autobus. A kiedy modlitwa o rozum w Łagiewnikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:21
        Módlcie się wierni o rozum, bo to ważniejsze od wymyślanych przez księży
        bzdur,mamiących i tak juz mocno naruszone wasze umysły.
    • Gość: Paweł Miłosierdzie Boże szczególnie dziś jest nam potrze IP: 157.25.138.* 20.04.04, 21:04
      Proszę popatrzcie co się dzieje na świecie i w Polsce, faktycznie racja że
      Katolicy dziś nie są chyba świadomi wielkiej godności i odpowiedzialności za to
      kim są i do czego są powołani, dzisiaj wypełzają larwy ateizmu, różne formy
      antymoralne postawy, anty wiary zachowania, antyklerykalizm sterowany....itd
      atak naprawdę wczytajcie sie w objawienie Jezusa Miłosiernego Św. S. Faustynie,
      myślę że to jest lekarstwo na wszelkie problemy człowieka i świata..... Bogu
      dziękuję że wybrał to miejsce na objawienie się Miłosiernego Jezusa... szkoda
      że czasem brak mi tak silnej wiary żeby całkowicie stać się Apostołem Bożego
      Miłosierdzia..... oczymaliśmy wieką Łagiewniki.... ale czy to rozumiemy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka