thorus197 27.04.11, 12:09 Młode idiotki.. 15 lat i już wódkę pić ? Ja pierdziele.. co się z tym światem dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbalix Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem 27.04.11, 13:25 Zdelegalizować rozpuszczalnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlag_mnie_trafi to sie nazywa selekcja naturalna IP: *.beskidmedia.pl 27.04.11, 13:43 ja w wieku 15 lat juz wiedzialem, zeby czytac etykiety na chemikaliach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maala Re: to sie nazywa selekcja naturalna IP: *.ghnet.pl 27.04.11, 14:01 Masz rację selekcja naturalna jest niezbędna szkoda rodziców , ale cóż jak wyhodowali debilki to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itorn Re: to sie nazywa selekcja naturalna IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 14:55 Zycie obywateli RP jest bezcenne. Tych dziewczyn podobnie. Nie mozna ich skreślać, tylko tak wytłumaczyć by stały się swiatłem mądrości dla samych siebie i swojego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnik IP: *.acn.waw.pl 27.04.11, 22:59 tak! i domestos takze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itorn Re: Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnik IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 14:52 Bardziej mnie martwi fakt, nie, że 15latki piły wódke, ale miały pomysł ją mieszać z rozpuszczalnikiem. A co z lekcjami biologii i chemii w szkole, jeżeli dwie młode kobiety kształcące się w gimnazjum wpadły na taka głupte i gdzie wyczytały ze rozpuszczalnik bardziej "kręci".? To jest problem- nie użwykek a głupoty i nieznajomości łańcucha przyczynowo- skutkowego swoich postępowań. Tym trzeba się zając a nie tam że napiły się wódki. Jednocześnie zgodnie z ustawa o wychowaniu w trzeźwości kategorycznie potępiam spożywanie alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
anteas Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem 27.04.11, 15:14 "Po jej wypiciu obie dziewczynki" Jakie dziewczynki? Czyba dziewczyny. Dziewczynka to jak ma 10 lat, czy coś koło tego. A piętnaście to już dziewczyna. A sądząc po "wychowaniu" i "kulturze osobistej" proponował bym rzeczownik "dziewucha" lub tym podobny. A bohaterkom artykułu gratuluję "pomysłowości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Rodzice pownni płacić IP: *.60.citypartner.pl 27.04.11, 16:27 Rodzice tych mądrych -inaczej powinni ponieść wszystkie koszty opieki i leczenia swoich "słodkich-milusińskich". To byłaby nauczka , może na jakiś czas chociaż, żeby należycie zająć się wychowaniem własnych dzieci. P.S. Powinni ponieść te koszty, bez względu na to czy dziewuchy przeżyją, czy stana się roślinkami, czy zejdą z tego świata. Pieniądze przydadzą się dla POWAŻNIEJSZYCH przypadków i dla ludzi NAPRAWDĘ potrzebujących leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Rodzice pownni płacić 28.04.11, 06:58 > Rodzice tych mądrych -inaczej powinni ponieść wszystkie koszty opieki i leczeni > a swoich "słodkich-milusińskich". To byłaby nauczka , palacze chorzy na raka też... i otyli cukrycy typu drugiego... wymieniać można długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Rodzice pownni płacić IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 08:20 doucz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Rodzice pownni płacić IP: *.60.citypartner.pl 28.04.11, 17:25 Ciekawe, bardzo ciekawe ... bzdury opowiadasz. Kilka osób z mojej rodziny nigdy nie paliło papierosów, a zmarło na raka. Uwarunkowania genetyczne... mówi ci to coś ? Zastanów się lub doucz. Potem się wypowiadaj. Za leczenie powinny płacić również osoby pijane siadające za kierownicą samochodu , motocykla itd. Za leczenie swoje i ew. innych ofiar. I tak dalej .... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Rodzice pownni płacić 02.05.11, 09:02 to raczej ty się doucz, szczeglnie z rozumienia tekstu pisanego... Nie napisałam - chorzy na raka, lecz palacze chorzy na raka. Gdyby nie palili, prawdopodobieństwo raka płuc byłoby zdecydowanie mniejsze. Niestety, miałam okazję widzieć na oddziale onkologicznym chorych na raka, którzy ptajemnie wymykali się na papierosy... A mój post był odpowiedzią na inny, doczytałaś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Rodzice pownni płacić IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 09:07 Jak dziewuchy w wieku 14 lat pija wódke z rozuszczlnikiem to jak myslisz? co pija rodzice? Pewnie denaturat z dodatkami- więc nie spodziewaj się,ze będą mieli z czego zapłacić- pewnie zyja z naszych podatków zasiłaki- renty alkoholowe... Odpowiedz Link Zgłoś
fakuju Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem 27.04.11, 17:32 Dobić, bo leczyć nie ma po co... Szkoda naszych pieniędzy na debili. No chyba że jako materiał do szkolenia lekarzy, w końcu na czymś muszą się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem 27.04.11, 17:52 Przyszłe "Matki Polki" po Giertychowym wychowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem IP: 91.146.227.* 28.04.11, 05:13 wiedziały co piły.To ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnik IP: *.60.citypartner.pl 28.04.11, 17:27 Nie całkiem ich problem. Bo to problem Twój, mój i innych. Płacimy za leczenie tych myślących-inaczej. Płacimy za skutki nie-wychowania ich przez rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem IP: 77.236.16.* 28.04.11, 05:55 młode chemiczki - eksperymentatorki... planowany efekt osiągnęły - wyprodukowały miksturę o zdecydowanie większym działaniu odurzającym... mam nadzieję że jak przeżyją mają już zagwarantowane przyjęcie na Wydział Chemii na Politechnice i stypendia naukowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Sowińska Re: Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnik IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 08:57 To norma,tylko szkoda że nie otruły się, bo teraz debilki będą leczone przez wiele lat,a dla dzieci które potrzebują ,brakuje środków.Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Nastolatki zatruły się wódką z rozpuszczalnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 18:17 A gdyby to zrobiły przed wejściem do szkoły , to byłoby ba nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś