kapitan.kirk 07.05.04, 13:45 ...Hopsa, Bumsa, Praks ! Właśnie zaczarowałem to forum - od tej pory wypowiadać się tu będą same miłe i inteligentne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: Abrakadabra... 07.05.04, 13:55 nareszcie moge sie odezwac!!! wiec zamilcze znaczaco... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Psiakość 07.05.04, 14:13 Podejrzewałem, że ten eliksir wcisnęli mi przedatowany :( Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: :c) 07.05.04, 14:29 no i co się głupio śmiejesz? Może Kapitan ma taki eliksir.... co na oszołomstwo pomaga:)) Może h56 przestanie za ortodoksa robić, może... Może longwehikiel nie będzie taki sfrustrowany, może... Może łbymastery nie będą się obrazać, może... może powrócą te piękne dni, może... Może krakforum będzie znowu takie jak było, może... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 przebóg!!! Frustrat zmartwychwstał:))) 07.05.04, 15:28 znaczy nadchodzą lepsze czasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: :c) 07.05.04, 15:50 > Moz˙e lbymastery nie beda sie obrazac, moze... nie wiedzialem, ze jestesmy obrazeni, hehe > Moze krakforum bedzie znowu takie jak bylo, moze... zawsze bylo takie, tylko ostatnio jak sie jakis pojeb przyplata to zostaje /wczesniej odchodzili po miesiacu/ i tak sie kumuluje Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Psiakość 07.05.04, 14:29 Bog zaplac dobry czlowieku, a juz myslalem ze jestem inteligentny, a to na czczo moze podobno nawet zaszkodzic! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Abrakadabra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:32 spróbuj jeszcze raz...czasem trzeba zaklęcie wypowiedzieć nawet siedem razy... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Abrakadabra... 07.05.04, 14:58 E, nie... To pewnie przez to, że pełnia Księżyca już minęła :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Abrakadabra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:08 trza było przy zaćmieniu dwa dni temu! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Abrakadabra... 07.05.04, 15:25 kapitan.kirk napisał: > ...Hopsa, Bumsa, Praks ! > > Właśnie zaczarowałem to forum - od tej pory wypowiadać się tu będą same miłe > i inteligentne osoby. to co to za forum???? odczarować zaraz! a głupi to niby co z sobą mają zrobić? udać się na doroczny zjazd wiejskich głupków??? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 doroczny zjazd wiejskich głupków 07.05.04, 15:30 gph napisał: > a głupi to niby co z sobą mają zrobić? udać się na doroczny zjazd wiejskich > głupków??? > > to jest bardzo dobry pomysł:) proponuję zlokalizować na księżycu, bilety rozdawać w jedną stronę: one way ticket to the moon :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: doroczny zjazd wiejskich głupków 07.05.04, 15:41 Nie ma sprawy - mój Enterprise czeka na kosmodromie w Pobiedniku Wlk. w pełnej gotowości. Cena frachtu Ziemia-Księżyc 990$ + VAT, Ziemia-Księżyc-Ziemia 1499$ + VAT plus opłaty kosmodromowe. Zapewniamy płatny barek, video i WC. Dla głupków specjalna zniżka 50%, pod warunkiem przelotu tylko na trasie Ziemia-Księżyc. Dla ob. Sabiny Swarożyc zniżka 150%. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: doroczny zjazd wiejskich głupków 07.05.04, 16:23 kapitan.kirk napisał: > Nie ma sprawy - mój Enterprise czeka na kosmodromie w Pobiedniku Wlk. w pełnej > gotowości. > Cena frachtu Ziemia-Księżyc 990$ + VAT, Ziemia-Księżyc-Ziemia 1499$ + VAT plus > opłaty kosmodromowe. Zapewniamy płatny barek, video i WC. Dla głupków specjalna > > zniżka 50%, pod warunkiem przelotu tylko na trasie Ziemia-Księżyc. Dla ob. > Sabiny Swarożyc zniżka 150%. Tanio Panie Pilot.. pytanie jedynie, czy Enterprise potrafi dolecieć do celu, bo z tego co pamiętam to wcześniej błąkał się po calej galaktyce.. myślałem jedynie, że dla S i S to nie będzie 150 % zniżki tylko 200% dopłaty. od firmy, byleby tylko dali się wystrzelic w kosmos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Abrakadabra... 07.05.04, 15:30 To ja pewnie będę musiała zaprzestać pisania.... Odpowiedz Link Zgłoś