Dodaj do ulubionych

Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy

IP: *.net.autocom.pl 03.10.11, 12:19
Paria oszustów przysłała obślinionego ściemniacza, żeby robił wodę z mózgu ciemnemu ludowi przed "wyborami", bo od dawna im wiadomo, że ciemny lud wszystko kupi. Przekonamy się, czy zawodowi łgazrze i tym razem oszukają naród.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiunia Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 13:06
      Wspaniale, że chcą coś zrobic dla mieszkańców NOwej Huty. Czekamy na nowe miejsca pracy i na rewitalizacje tej cześci Krakowa!!!
      • Gość: TM Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 13:42
        Nagle sobie przypomnieli o Krakowie. Hohohohoho.
        Na obwodnice obcięli pieniądze. A teraz wybory za tydzień to będą robili z Nowej Huty Dolinę Krzemową.
        Nie denerwuje mnie u polityków to że nie dali na coś pieniędzy -rozumiem mogło zabraknąć. Wiadomo że budżety są napięte. Ale jak zbliżają się wybory to naglę obiecują wszystko wszystkim. Dotyczy to wszystkich opcji politycznych: PO, PIS, SLD, PSL, Korwina Mikke, PJN, Palikota i wielu jeszcze innych oszołomów.
        To są Politycy i normalni ludzie nie mają co się utożsamiać z ich poglądami. Oni wszyscy mają jeden cel. Mieć władzę. I Jakiekolwiek gadanie jak to chcą pomóc Polsce to włożyć między Bajki trzeba. My wszyscy musimy wybrać ludzi którzy będą jak najmniej szkodzili Państwu, Społeczeństwu itd....
        • franz86 Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy 03.10.11, 14:23
          z Korwinem to trochę przesadziłeś
          • Gość: Ahk4iePaiv8u wzorem socjalistycznych przodków IP: *.net.autocom.pl 03.10.11, 14:42
            teraz będzie Nowa Nowa Huta. Budujemy Polakom Nowy Dobrobyt, a Światło Postępu nam świeci, Aureola Rozwoju uskrzydla a kasiora leci..
          • Gość: TM Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:13
            Nie przesadziłem. Facet był kiedyś posłem - nie wiem czy pamiętasz, 91 rok troche poprzypominaj sobie jego wyczyny. A w 2007 sprzymierzył się z LPR (porozumienie UPR i LPR)- żeby tylko do koryta się dopchać. Porównaj sobie to co mówi Korwin z tym co mówi LPR i chce robić LPR.
            Mówię Ci wszyscy oni chcą władzy - tylko niektórzy nie mogą się do niej dorwać.
            Przykro mi jeśli burzę twoje wyobrażenie o nim.
    • Gość: jot23 Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 13:53
      To tak jakby powiedzieć Psie Pole albo Ochota czy Żoliborz to nowe miasto wzorcowe (do tych dzielnic niemam nic). Od razu widać czy ktoś ma ogólną wiedzę albo przygował sie do swojego wystąpienia.
    • Gość: Adam NH Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.emitel.pl 03.10.11, 14:06
      1. Panie Boni, Nowa Huta nie jest miastem tylko Dzielnicą miasta Krakowa !!!

2. Strefę ekonomiczną chciał robić Kracik i Stawowy z PO nie wiem co dalej z tym tematem się dzieje, ktoś coś wie, to niech napisze, temat nie jest więc nowy, cały czas sie przewija..jednakowoż tylko w trakcie kampanii a później cicho sza....

3. Niech zrobią coś z żulami i dresami pod moim blokiem bo z dzieckiem strach wyjść a tzw straż miejska się ich boi i dopiero niech później marzą o nowohuckim eldorado....
      • Gość: TM Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:15
        Poszukaj coś o podstrefie na Czyżynach - bo wiem że kiedyś robiłem coś dla nich jakieś zlecenie to jest chyba jakaś część strefy - ale nie mam dokładnych danych.
        • Gość: Adam NH Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 19:14
          Chyba nie tylko o Czyżyny chodziło, a o scalanie gruntów wokół kombinatu, miasto miało wyłożyć na to kasę budując kompleksową ofertę dla inwestorów, zaraz po wyborze Majchra na prezia było o tym głośno, bo nciskał i to fakt niejaki Stawowy z Kracikiem a teraz temat podjęli POwcy z Bonim, który pod ciśnieniem wyborów i spadających sondaży przypomniał sobie o takim miejscu na świecie. Może na słowach się nie skończy, trzeba rozruszać to miejsce no i dokończyc wschodnią obwodnicę tak by "nie zakłóciła widoku na kombinat" , powiedział jeden "mądry" konswerwator po czym rozpieprzył bunkry austro-węgierskie Twierdzy Kraków.
        • Gość: pc Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 04:03
          W Czyżynach, nie "na Czyżynach". Domyślam się, że miałeś na myśli Czyżyny jako dzielnicę miasta, a nie jako dawną wieś. Nie mówisz chyba: na Podgórzu, na Nowej Hucie czy na Bronowicach, prawda?
    • Gość: stefan Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: 213.134.163.* 03.10.11, 14:11
      kpina z tych, którzy mają rozum i kiełbasa dla tłumoków; podobała mi się reakcja radnych :)
      • Gość: wodnikSzuwarek idze bajoku.... IP: *.tktelekom.pl 03.10.11, 14:26
        idze bajoku....
    • Gość: ech Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 14:27
      szkoda, że jestem chory i nie mogłem być na spotkaniu z tym nawiedzonym fantastą.

Zadałbym mu parę pytań, na które, wbrew swojej niewątpliwej inteligencji, odpowiedzieć by nie potrafił.

jeśli tak ktoś jest głównym doradcą rządu i premiera, to nie dziwmy się , że jest tak jak jest.
      • Gość: NorvidNH Re: Minister Boni i jego bandyterka! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 15:06

Złodziejska Polska Obornikowców z krwia na rękach! Dziady z dziada post PZPR pradziada po kradzieży banków i całej reszty Polski wyszli na bossów biznesu. Taki wystawi i zawsze poprze swoich płatnych orangutanów z trzęsącymi się rączkami ala Kaszpirowski Donek i ruszy po kasiorę od najbiedniejszych eurolandzie Polaków w rytmie szamby Bronksa!

Proponuję program na żywo. Dzień za dniem ten wypasiony rząd pokazuje jak przeżyć za 1500 zł z opłatami. Niech Złodzieje z których cała Polska się śmieje dadzą pokaz. TVN 24 czyli To Wszytko Nieprawda - PlePLE i inne ikony z celebrytami zamkną się i za pomocą karty opłaca swoje życie. Obok równoległy świat meneli z bizbnesu z manelami z ulic i emerytami na głodowym garnuszku!
    • gohha2 Re: Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy 03.10.11, 15:20
      a cudowni radni z dzielnicy XVIII zawsze są przeciw wszystkiemu. Nieważne co mówi Michał Boni, w Nowej Hucie tak naprawde nie dzieje sie nic i nikt na nią nie żadnego pomysłu.
    • Gość: dobry pomysł ! Jak najbardziej popieram ! IP: 193.164.255.* 03.10.11, 17:46
      To bardzo dobry pomysł, strefa jest w przygotowaniu (wystarczy sprawdzić w necie), powoli ale do przodu, teraz projekty bardziej ambitne. Tego potrzebuje nasze miasto, lepiej zrobić 20 % z dużych obietnić niż nic. W tym ostatnim lideruje Majchrowski.

Strefa gospodarcza + hig tech to szansa dla Nowej Huty. Tak zrobili w Rzeszowie i ściągnęli troch firm do doliny lotniczej.
    • Gość: Wanda Minister Boni: nowe miasto a nowa spalarnia śmieci IP: *.devs.futuro.pl 03.10.11, 18:50
      "Najlepszy prezent" od rządu dla Nowej Huty, to spalarnia śmieci. Nowa Huta czuje się wyróżniona i sprosta oczekiwaniom jakie stawia rząd, Wykonamy plan, jak za komuny. Setki ciężarówek sunących zakorkowanymi drogami Nowej Huty ze śmieciami i puste, a POtem z żużlem. POwiertrze juz zatrute będzie jeszcze bardziej zatrute.
    • Gość: balusz Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.ists.pl 03.10.11, 19:40
      1) Uważam że akurat Boni jest najbardziej pracowitym ministrem w tym leniwym rządzie lenia Tuska.
      2) Drugi raz na nich i tak nie zagłosuję, ponieważ nie spełnili prawie żadnych obietnic a w dodatku ukradli moje pieniądze z OFE.
      Złodzieje
    • Gość: ono Minister Boni: nowe miasto, miejsca pracy IP: *.krdc.pl 03.10.11, 20:29
      przed wyborami PO obiecuje znowu gruszki na wierzbie .Chyba zwątpili już w sukces wyborczy swojej formacji
    • Gość: imd bla bla bla IP: 77.236.24.* 03.10.11, 21:02
      Dolina Krzemowa w Hucie. Bla bla bla ministerialne blablanie. Jest wystarczająco wielu ludzi w Hucie, którzy wiedzą dokładnie, co należy zrobić. Dajcie im do cholery TYLKO taką możliwości zamiast wygadywać banialuki o "wzrostach i miejscach pracy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka