Dodaj do ulubionych

Tydzień Bliskości: być bliżej ze swoim dzieckiem

IP: *.nsystem.pl 05.10.11, 22:12
Nie trzeba robić żadnych akcji bliskości. Trzeba tylko wzmacniać rodzinę. Wspierać ją i nie rzucać jej kłód pod nogi promując nienaturalne postawy, choćby seksualne. Trzeba nie szczuć dzieci na rodziców wysyłając do szkół różnego rodzaje stowarzyszenia od pompowanych łodzi oraz nie mieszać w głowie artykułami o wydumanych prawach młodzieży(która jak się okazuje chce być mądrzejsza od dorosłych).

Ale czy na to stać jest jedną z największych gazet w Polsce?
Musiał by się zmienić jej światopogląd. A to jest niemożliwe.
Dlatego będą promowane powyższe protezy bliskości.

Ciekawe czy cenzor ten komentarz przepuści.
Obserwuj wątek
    • halinkoo a ja jestem za 05.10.11, 23:38
      bo wiem jak trudno znaleźć pomoc, informacje - pojawia się i dziecko, i mnóstwo pytań... Nie jest wcale łatwo, a nie ma już wielopokoleniowych rodzin, mam, babć, które cię nauczą.
      • Gość: karina Proteza bliskosci? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 19:28
        A co jest złego w promowaniu przez wyborczą darmowej akcji dla rodziców z dziećmi? Nie do końca rozumiem Fakt każdy powinien o bliskosci pamietac na co dzien a nie tylko raz w roku przez tydzien.... ale akcja rok trwac nie moze i zadna akcja nie pomoze jesli czlowiek nie chce sie zmienic...
        • Gość: ano-ma-to-pej Re: Proteza bliskosci? IP: *.nsystem.pl 06.10.11, 21:08
          mało śledzisz co pisują w GW, na dodatek chyba niewiele rozumiesz z tego co zostało napisane w moim poscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka