1ksiadz.robak 14.10.11, 15:21 Witam, Szukam serwisu drukarek, chodzi konkretnie o urządzenie wielofunkcyjne HP, interesuje mnie cennik naprawy takiego sprzętu, będę wdzięczny za podlinkowanie kilku stron, żebym mógł sobie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Serwis Drukarek 15.10.11, 17:41 1ksiadz.robak napisał: > będę wdzięczny za podlinkowanie kil > ku stron, żebym mógł sobie wybrać. innymi słowy ktoś ma za ciebie używać google i podać ci wyniki na tacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicious-sid Re: Serwis Drukarek 18.10.11, 13:15 1ksiadz.robak napisał: > Witam, > Szukam serwisu drukarek, chodzi konkretnie o urządzenie wielofunkcyjne HP, inte resuje mnie cennik naprawy takiego sprzętu, będę wdzięczny za podlinkowanie kil > ku stron, żebym mógł sobie wybrać. Oto kilka linków, o które prosiłeś: www.google.pl www.bing.com www.netsprint.pl www.gooru.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pbe64 Re: Serwis Drukarek 18.10.11, 14:03 Nie ma czegoś takiego jak cennik serwisu. Rodzajów awarii jest tyle, że do każdego urządzenia jest co najmniej kilkadziesiąt pozycji. Najprościej skontaktować się z serwisem i podać o jakie urządzenie i jaką awarię chodzi. W Krakowie jest kilkanaście serwisów. Ja korzystałem z serwisu przy Czarnowiejskiej i wszystko było OK, ale inne mogą być równie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowysfinx [...] 28.10.11, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krypciocha Kryptoreklamę to trzeba umieć robić :) 28.10.11, 17:33 Re: wymiana drzwi wrocław Autor: karmazynowysfinx 11.08.11, 17:52 a ja ci polecę bo mi ostatnio dobrze zamontowali: firma z ul zielonogórskiej, nazwy nie pamiętam, ich www to drzwi.pl/ 11 dni później karmazynowysfinks zakłada nowy wątek: Kupno i montaż drzwi Wrocław karmazynowysfinx 22.08.11, 15:22 Macie kogoś; firmę osobę prywatną, która zmontowała by mi drzwi wejściowe porządnie? mile widziana jakiś salon porządny w którym kupię drzwi a potem mi też je bez łaski zamontują. Dzień później mamy pierwszą odpowiedź: Re: Kupno i montaż drzwi WrocławIP: 62.87.152.* Gość: Mawiks 23.08.11, 12:40 Sprawdź sobie usługi salonu drzwi.pl mają salon gdzieś obok TGG, z tego co się orientuję to mają swoich monterów. Mijają dwa dni i ... Re: Kupno i montaż drzwi WrocławIP: 62.87.152.* Gość: robal 25.08.11, 14:46 zgadzam się z przedmówca, ten salon ma chyba najlepszą ofertę we wro Zbieżny z dokładnością do klasy C adresu to oczywiście może być przypadek... ale chwilę później mamy podziękowania: Re: Kupno i montaż drzwi WrocławIP: *.play-internet.pl Gość: karmazynowySfinx 31.08.11, 13:55 Ok dzięki za info, będę się decydował na tych z zielonogórskiej, sprawdzimy czy rzeczywiście tacy dobrzy są. Hmmm ... a 11 sierpnia polecał firmę ... ciekawostka ... albo bezczelna KRYPCIOCHA. Nie jedyna zresztą w wykonaniu imć "karmazynowego sfinksa" :D Nie będę wymieniał, co jeszcze reklamuje(sz). Osoba z trzycyfrowym ilorazem inteligencji będzie w stanie sama sobie (wy)szpiegować :D Odpowiedz Link Zgłoś