apartamenty_w_lipowej_alei 03.03.12, 21:32 Inwestycja przy ul. Zmartwychwstania Pańskiego w Krakowie (biuro nieruchomości Tecnocasa). Co o niej sądzicie? Szukam osób zainteresowanych tym tematem i kto wie... może przyszłych sąsiadów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wykrywacz Re: Apartamenty w Lipowej Alei IP: *.60.citypartner.pl 04.03.12, 08:09 ale pytasz jako deweloper czy też sprzedawca - oficjalnie czy tez podszywasz się pod kupującego by stworzyć wrażenie zainteresowania mieszkaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Apartamenty w Lipowej Alei IP: *.ists.pl 04.03.12, 15:42 wskazanie na dlera sugeruje że to raczej sprzedawca Odpowiedz Link Zgłoś
apartamenty_w_lipowej_alei Re: Apartamenty w Lipowej Alei 04.03.12, 16:24 Pytam jako potencjalny kupujący. Oglądałem na miejscu inwestycję - zrealizowana jest może w 30%. Po przeglądnięciu KRSów spółki (inwestora) oraz biorąc pod uwagę, że jest to sp. z o.o. spółka komandytowa sam nie wiem czy na tym etapie kupno jest rozsądne. Szukam osób, które rozważają bądź rozważały kupno lokalu w tej inwestycji lecz zrezygnowały z powodów, których nie znajdziemy w ulotce reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Apartamenty w Lipowej Alei IP: *.centertel.pl 23.04.12, 11:25 zrealizowana może w 30% ?chyba oglądałeś coś innego obok, byłem ostatnio w biurze sprzedaży na Kurdwanowie bo jestem zainteresowany zakupem, pojechałem i widziałem, że ekipa montuje już w środku instalacje wod-kan, prąd i gaz. Zawsze można poczekać do lipca jak budynek będzie miał pozwolenie na użytkowanie wtedy kupisz ale po cenach rynkowych, zresztą obok budują po 6 tysi. Na początku sprzedawali bardzo tanio ale wtedy było 30% zrealizowanego planu, teraz słyszałem, że się podnieśli z cenami. Tam jest tylko 11 mieszkań. Jak słyszałem, inwestor nie ma kredytu, firma buduje ze środków własnych, wszystkie umowy przedwstępne w formie aktu notarialnego chyba 4 czy 5 zostało wolnych mieszkań. Osobiście czekam na pozytywną decyzje z banku Odpowiedz Link Zgłoś