Dodaj do ulubionych

Archi-Szopa 2004

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 11:53
na tych zdjeciach zamieszczonych w dzisiejszej gazecie nie wiele widac, ale juz sie
wlasciwie zdazylem utwierdzic w przekonaniu, ze sheratona spod wawelu nic nie przebije :/
taka brzydota dawno nie powstala w krakowie, do tego jeszcze w takim miejscu, ja musze go
codziennie ogladac i z kazdym dniem wydaje sie coraz brzydszy ... btw- nie zgadzam sie z
opinia z gazety , ze hotel cracovia moze byc jakims niedoscignionym wzorem (chyba ze to
bylo ironicznie, ale sie nie zorientowalem?:) - jak dla mnie taki sam szajs jak sheraton, tylko
nie bedacy az tak na widoku
Obserwuj wątek
    • luckystrike Re: Archi-Szopa 2004 18.06.04, 12:19
      no i sie kurde znowu musze z Tobą zgodzić . rzeczywiście szeratona przebić chyba
      nie sposób ( choć pewnie będą próbować:( ) , zwłaszcza z tej perspektywy bodaj
      jubilata. wygląda strasznie. Kaufland owszem brzydki strasznie, ale w swoim
      otoczeniu nie najbrzydszy ( chyba tylko schell tam jakoś wygląda) . kamienica na
      karmelicj\kiej jakoś mnie nie razi, a o reszcie się nie wypowiadam bo zobaczyć
      bym naocznie - bezpośrednio musiał.
      sheraton górą !!!
      • o13y tylko Kaufland n/t 18.06.04, 12:25
        • johnny_tomala Re: tylko Kaufland n/t 18.06.04, 13:23
          kaufland jest ukryty i gdyby może nie było Sheratona to możne by i wygrał. ale
          to coś przy wawelu to jest jakieś totalne nieporozumienie! facet który wydał
          zgodę na wybudowanie takiego projektu powinien siedzieć ! Architektów sie nie
          czepiam bo na brak talentu nic poradzić nie można.
    • garg_ul Nowy Ruczaj, 18.06.04, 14:44
      te osiedla w okolicy Kampusu 600-lecia. Parę dni temu zdobyły, zdaje się,
      nominację i uważam, że jest jak najbardziej zasłużona. Za takie partactwo
      urbanistyczne powinno się skazywać na dożywocie. Ale teraz taki chaos
      niecałkiem uporządkowany (a nawet w ogóle) i takie dziabągi pokraczne jeden na
      drugim, to chyba trendy jest...

Wirusy - bo gdzieś się muszę
      reklamować ;o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka