Dodaj do ulubionych

Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach

IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.12, 15:35
Blady strach padł na małopolskich restauratorów.

Komu tym razem biznes szlag trafi po napadzie Gesslerowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 15:41
      Oby jak najdalej od Krakowa. Jak zobaczyłem jej baner w restauracji tajskiej, to od razu zrezygnowałem. Na szczęście nie jest w stanie przejąć wszystkiego więc z głodu nie umrzemy:)
      • Gość: ola Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 15:58
        Zajazd pod jodłową gorą, o nieee, tylko nie Gessler!! Zawsze tam jem jak jestem w Tymbarku, przepyszne, naprawde fajne jedznie i super obsługa.
      • Gość: M Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.multi-play.net.pl 21.08.12, 17:14
        A ja przyznaje, że dzięki temu programowi dowiedziałam się mamy prawdziwą tajską w Krakowie.
        • stasieczek5 Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 22.08.12, 08:14
          Czy do zdobycia tak cennej wiadomości potrzbny jest program-reklama pani Gessler ?!?!?!?!
    • Gość: krak Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 16:29
      podłe menu to Nowicki
    • Gość: el. Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.net.stream.pl 21.08.12, 16:33
      A teraz Magda Gie pokaże krakusom jak należy jeść.
      • Gość: steff Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: 192.166.203.* 21.08.12, 16:55
        Pokaże nie jak jeść a jak szybko splajtować.
    • turpin Viribus unitis 21.08.12, 17:04
      Pani Gessler razem z odzianymi w stosowne skóry motocyklistami i z resztą anturażu najwyraźniej z zadowoleniem przyglądają się czemuś, co leży przed nimi na ziemi, ale co juz nie jest pokazane na zdjęciu.

Czyżby razem z bajkerami komuś porządnie dokopała?
    • aarvedui popularność "kuchennej owulatorki" spada ? 21.08.12, 17:08
      popularność "kuchennej owulatorki" spada, i trzeba zrobić show ?

czyżby liczba chętnych na oddanie swoich interesów pod skrzydła Magdy G. spadała ?

czyżby relacja koszty/zyski z reklamy za pomocą G. przestała się opłacać ?
    • Gość: wesoły Sezon ogórkowy trwa:-) IP: *.compower.pl 21.08.12, 17:19
      Mam nadzieję, ze to nadęte babsko które o gotowaniu wie tyle co politycy o rządzeniu niebawem zakończy swoją barbarzyńską ekspansje. Prymitywna prostaczka a te pajace mianowały ją rewolucjonistka kuchenną. Obiektywnie patrząc jest po prostu beznadziejna ale nie powiem dla tych co tłuką kotlety od 20 lat to faktycznie może być rewolucja a takich nie brakuje.
      • Gość: hildebrant Re: Sezon ogórkowy trwa:-) IP: *.play-internet.pl 21.08.12, 17:55
        No kuchenna, kuchenna, wszystko się zgadza. Zachowanie w stylu kucharki. Wszysto na swoim miejscu.
    • Gość: rs A fee IP: *.multi-play.net.pl 21.08.12, 18:54
      była chyba w jakiejś reklamie czegoś tam dietetycznego,ale jak osoba z takim gabarytem może być wiarygodna w takich reklamach?
      pozatym ekipa pewnej telewizji okrutnie na nią narzekała jaka zmanierowana,przyjeżdża ze swoim kucharzem wizarzystką i wogóle całą swoją ekipą i ma wymagania jak jaśnie pano królowa ze szlachetnego rodu
      • Gość: pol Re: A fee IP: *.ip.netia.com.pl 21.08.12, 19:32
        jak mozna oglądac to babsko
    • antybler Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 21.08.12, 20:55
      Niech to kudłate czupiradło zrobi kuchenną rewolucję w tej swojej spelunie na rynku gdzie jest drogo, syfiaście i DŁUGO (i 10% doliczane do rachunku za obsługę).

Genisz kuchni i marketingu normalnie. Jakżesz mnie to babsko denerwuje.
    • Gość: oto Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 08:25
      Zaiste okropna osoba.
      Pomijając samą kucharę, którą podsumowano tu już dokładnie, dosadnie i trafnie...
      Jakżesz mnie denerwuje gotowanie w ogóle!
      Na każdym kanale tv, każdy cielebryta i każda "gwiazda" ( która do tej pory tańczyła, która dopiero zatańczy z innymi gwiazdami) musi gotować albo przynajmniej pokazywać swoje mieszkanie.
      Nic mnie tak nie drażniło od czasów "Marysi biesiadnej" i innych biesiad dawniej tak popularnych.
    • mieczyslawkaplicki Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 22.08.12, 10:10
      Poza "gadaną" trochę ordynarną to sam wygląd M.G.i te kłaki na głowie wielce niesympatyczny.
      Babsku się wydaje,że wszystkie rozumy kulinarne zjadła.Dziwne tylko,że całkowicie zapomina o jedzeniu koszernym,które właściwie powinno być jej specjalizacją.Może się wstydzi swego wyznania.A fe!!!
    • Gość: Gość Obrzydliwa kobieta IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 11:05
      Ci Gesslerowie to w ogóle obłudne towarzystwo, bez żadnej klasy i kasy. Gesslerowa w TV poucza innych a sama w Krakowie otworzyła syfiastą jadłodajnie. Oferuje jakieś ohydne buły z mięsem i kiszonym ogórkiem. Ale mi to pomysł kulinarny cha cha cha !!! Sąsiednie kebaby są lepsze i tańsze niż ten syf. I jeszcze forma sprzedaży - do łapy i won na ulicę. Pani Gessler, Pani co najwyżej właściciela budy z hot-dogami może czegoś nauczyć, a i to jest wątpliwe czy będzie miał z tego jakąś korzyść.
      • kissmygrass Re: Obrzydliwa kobieta 22.08.12, 11:13
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Gesslerowa w TV poucza innych a sama w Krakowie otworzyła syfiastą
        > jadłodajnie. Oferuje jakieś ohydne buły z mięsem i kiszonym ogórkiem.

Skąd pomysł, że to Maczanki Gesslera to jej lokal?
        Wykonania nie będę komentował, ale maczanki to nie jest jakiś "pomysł kulinarny". Proponuję się dokształcić w temacie kuchni regionalnych...
        • Gość: Gość Re: Obrzydliwa kobieta IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 14:27
          To jest właśnie byle jaki pomysł pomysł kulinarny. Nawet jeśli wywodzi się z jakiejś tradycji regionalnej (szkoda mi czasu na analizę) to jest to byle jaka tradycja niewarta kultywowania. Kiedyś biedota jadła pieczoną w ognisku brukiew. To też tradycja? Może zatem w centrum Krakowa rozpalmy ognisko i sprzedawajmy tą brukiew. Nazwiemy ją Brukiew Krakowska Gesslera. Każdemu brukiew do łapy, szczyptę soli i niech żre to pod latarnią bo oczywiście żadnego stolika nie zrobimy. Jak nie zje wszystkiego to niech wyrzuci na ulicę, najlepiej w pobliżu tego lokalu, będzie wtedy taki fajny klimacik Krakowski, taki wyjątkowo tradycyjno - regionalny. To że inni nazwą go pospolitym syfem to inna sprawa. Oni się nie znają bo nie są z Krakowa. Do tego dodajmy jeszcze wypas owiec na błoniach i srającego, spoconego konia ciągnącego kiczowatą karetę - będzie Kraków pełną gębą a raczej mordą zapchaną Maczanką Krakowską Gesslera.
    • gonder Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 22.08.12, 11:52
      Pani Magda powinna się zająć swoją figurą a nie żarciem bo za chwile wszyscy zapłacimy za jej leczenie! CHyba że dla grubasów, palaczy, alkocholików i narkomanów a także osób łamiących przepisy ruchu drogowego wprowadzą płatne leczenie w 100% z ich kieszeni bo ubezpieczyciele nie będą chcieli finansować fanaberii kretynów!
      • kissmygrass Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 22.08.12, 12:01
        gonder napisał:

> alkocholików

Proponuję zacząć od całkowitego zwrotu kosztów związanych z edukacją...
        • jop Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach 27.08.12, 07:00
          Ja bym sugerowała Twojemu przedpiśćcy także pilną wizytę u okulisty - Gesslerowa schudła ostatnio kilkadziesiąt kilo, trzeba być ślepym jak kret, żeby tego nie zauważyć.
    • big_gadu Po Magdzie ! 22.08.12, 16:54
      Nawet wiagra ni e_pomaga !
    • Gość: Avita Ja Was wszystkich slyszę IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 06:13
      Jedno w tym wszystkim jest piękne - stosy zasyfionych restauracyjnych garów lądujących na podłodze. Potem noc, albo i dwie, szorowania. Czasem tylko to wystarczy, by potrawy smakowały klientom. Program cudo. W każdym odcinku znajdziemy jakiegoś "Misia" np. ten (kucharz) nie może zostać szefem, bo "jest inteligentny", co powiedziala prawdziwa blondynka "menadżer w kabaretkach". Takie misiowo polskie.
      Ludziska, dlaczego wyklinacie panią Gessler, przecież ona jest zapraszana przez tych "światowych" restauratorów, którym tylko coś nie wychodzi. Oni wszyscy są tacy wielcy. a Wy Wielcy Konsumenci? Oj, Wy to się wszyscy na żarciu znacie. Wynieśliście to z domu? A jak się u Was w domu jadało? Co było na śniadanie? Macie zestawy kieliszków do wina i innych trunków, macie sztućce do wszystkiego, wiecie czym i jak posmarować przyslowiową kromkę masłem,czy tylko wysoka cena jest wyznacznikiem Waszego znawstwa? Oj nie, ja slyszę Wasze jedzenie, a nie jestem w Indiach.
    • Gość: Anna Re: Magda Gessler szaleje w małopolskich knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 23:47
      Byłam w paru lokalach, których Pani Magda przeprowadziła swoje rewolucje ostatnio w karczmie leśniczance, muszę przyznać, że warto było pokonać ponad 170km. Jedzenie smaczne, ceny niskie, obsługa miła i magiczna atmosfera. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka