Gość: pawełek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 01:08 gdzie w krakowie jest zakład zajmujący się naprawą piór wiecznych? byłem u takiego pana na szpitalnej, ale nie jestem zadowolony z jego pracy. z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Jak pióro jest wieczne 12.07.04, 01:25 to się go nie naprawia. Tylko wyrzuca. Z tąd do wieczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 01:30 ale śmieszne... jakby kosztowało 5 złotych to bym tak zrobił. kosztowało wiecej i dlatego mi na tym zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty_dla_gagarina Re: Jak pióro jest wieczne 12.07.04, 09:30 Jak takie drogie to pióro, to po co Ci jeszcze ma działać? Takie drogie pióro to się trzyma za szybką, gdzie wygląda lepiej. A jak go będziesz używał do pisania, to jeszcze gotowe się zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 00:54 w porządku, na drugi raz dam sobie spokój z pytaniami na forum. obie "rady" były bardzo śmieszne. nie ma to jak bezinteresowna złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Jak pióro jest wieczne 13.07.04, 01:21 Nie przejmuj się, ja też lubię wieczne pióra. Mam trzy śliczne Pelikany (bo chyba nie mówimy o Mont Blanc?), ale chodziłam z nimi do Karcza na Szpitalną. Kiedyś mignął mi jeszcze taki punkt napraw na początku Krowoderskiej, ale nie wiem, czy to jeszcze aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A to ciekaw jestem... 13.07.04, 15:28 Bo ja mam takiego watermana, do którego ogromny sentyment mnie męczy, jednak zdarzyła mu się przygoda niemiła - wylądował na bruku na twarz. Skuwkę też mi wyklepią?? ;))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.handelsbanken.se 13.07.04, 13:25 Podaj markę, bo niektóre firmy mają serwisy ogólnopolski (Caran D'Ache tak ma na przykład, Montegrappa też). Czasem lepiej wysłać i miec pewność dobrej roboty niż testować lokalnych speców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.04, 00:26 to pióro parkera. Odpowiedz Link Zgłoś