Dodaj do ulubionych

pióro wieczne

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 01:08
gdzie w krakowie jest zakład zajmujący się naprawą piór wiecznych? byłem u
takiego pana na szpitalnej, ale nie jestem zadowolony z jego pracy. z góry
dziękuje.
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: Jak pióro jest wieczne 12.07.04, 01:25
      to się go nie naprawia.
      Tylko wyrzuca.
      Z tąd do wieczności.
      • Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 01:30
        ale śmieszne... jakby kosztowało 5 złotych to bym tak zrobił. kosztowało wiecej
        i dlatego mi na tym zależy.
        • kwiaty_dla_gagarina Re: Jak pióro jest wieczne 12.07.04, 09:30
          Jak takie drogie to pióro, to po co Ci jeszcze ma działać? Takie drogie pióro
          to się trzyma za szybką, gdzie wygląda lepiej. A jak go będziesz używał do
          pisania, to jeszcze gotowe się zepsuć.
          • Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 00:54
            w porządku, na drugi raz dam sobie spokój z pytaniami na forum. obie "rady"
            były bardzo śmieszne. nie ma to jak bezinteresowna złośliwość.
            • lira_korbowa Re: Jak pióro jest wieczne 13.07.04, 01:21
              Nie przejmuj się, ja też lubię wieczne pióra. Mam trzy śliczne Pelikany (bo
              chyba nie mówimy o Mont Blanc?), ale chodziłam z nimi do Karcza na Szpitalną.
              Kiedyś mignął mi jeszcze taki punkt napraw na początku Krowoderskiej, ale nie
              wiem, czy to jeszcze aktualne...
              • garg_ul A to ciekaw jestem... 13.07.04, 15:28
                Bo ja mam takiego watermana, do którego ogromny sentyment mnie męczy, jednak
                zdarzyła mu się przygoda niemiła - wylądował na bruku na twarz. Skuwkę też mi
                wyklepią?? ;)))

Wirusy - bo gdzieś się muszę
                reklamować ;o
            • Gość: Oozie Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.handelsbanken.se 13.07.04, 13:25
              Podaj markę, bo niektóre firmy mają serwisy ogólnopolski (Caran D'Ache tak ma
              na przykład, Montegrappa też).
              Czasem lepiej wysłać i miec pewność dobrej roboty niż testować lokalnych speców.
              • Gość: pawełek Re: Jak pióro jest wieczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.04, 00:26
                to pióro parkera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka