r1111111 Re: Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie z 17.12.12, 23:44 Gość portalu: zs napisał(a): > PS: zaczynam się oswajać, że niedługo w tym chorym państwie mogę dostać wezwani > e do stawienia się w wiezieniu i nie powiedzą mi dlaczego, bo mógłbym się dowie > dzieć o co jestem podejrzewany i mógłbym się bronić..... I słusznie. Nareszcie PO latach rządów bezprawia w czasach PiS-u nastały POrządne rządy, przestrzegające prawa, POd świetlanym przywództwem Pana Premiera Donalda Słońce Peru Tuska i Pana Prezydenta Bronisława Marii Bula z Nadzieją Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 23:53 na to jest kasa żeby okradać własne społeczeństwo na wszelkie sposoby bravo Rudy ty ceglany łbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepanmariusz Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... IP: 37.228.7.* 18.12.12, 02:12 mam lepszy pomysł niech ITD pozakłada wszystkim ograniczniki prędkości to będzie jeszcze śmieszniej żyje w państwie gdzie żądzą głupcy.Jestem jakie szkoły on pokończyli BOŻE CHROŃ NAS AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
mattia997 Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... 18.12.12, 12:02 Czy dbanie o "interes organów ścigania" nie narusza zasad sprawiedliwości i praw człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie z IP: *.gemini.net.pl 18.12.12, 12:37 Czy wymyślanie takiego idiotycznego określenia i sugerowanie, że taka motywacja przyświecia organom mandatowym (zresztą sugerowanie całkiem skuteczne, o czym świadczą liczne wpisy) nie jest niezgodne z zasadami dziennikarskiej etyki i profesjonalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
kot2ka Re: Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie z 18.12.12, 17:32 Jakie to są organy ścigania ? To organy sciągania haraczu od kierowców !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot2ka Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... 18.12.12, 17:37 Te niby cwaniaki dobrze robią. Jak zdjęcie jest mało wyraźne to mieli prawo odmówicć przyjęcia mandatu. A co tylko rząd może nas bezkarnie okradać ,a my jak barany mamy iść na rzeź ???? Ostatnio modne jest takie stwierdzenie NIE KRADNIJ - RZĄD NIE LUBI KONKURENCJI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie z IP: *.gemini.net.pl 18.12.12, 18:43 kot2ka napisał: > Te niby cwaniaki dobrze robią. Jak zdjęcie jest mało wyraźne to mieli prawo odm > ówicć przyjęcia mandatu. Każdy ma prawo odmówić przyjęcia mandatu. I każdy musi być o tym wyraźnie pouczony. To nie ma związku z tym, czy jakieś zdjęcie jest wyraźne, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek12345-6 Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... 22.12.12, 20:12 no tak "jest sprzeczne z interesami organów ścigania" bo mniej kasy wyciągną .... Proponuje jeszcze rozdać fotoradary celnikom, żandarmerii wojskowej, leśnikom i zamontować w karetki pogotowia-bo jak będą te ostatnie stały przy drodze i czekały na zgłoszenie to też mogą robić zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek12345-6 Dostaniesz mandat? Zdjęcia z fotoradaru nie zob... 22.12.12, 20:36 Dla mnie fotorarady jak napisałem wjednym wyżej poście to nic innego jak maszynka do zarabiania. Państwo przerzuciło obowiązek pilnowania się i nie stwarzania neibezpiecznych sytuacji na obywateli. W zamian jeżdzimy drogami wytyczonymi i wybudowanymi przed albo zaraz po wojnie gdzie ruch na drogach byl zdecydowanie mniejszy. Ten sam efekt miało parę lat temu wprowadzenie obowiązku jeżdzenia na światlach. Mówiono, że poprawi wskaźnik wypadków na drogach. W jaki sposób nie mam pojęcia. W słoneczny dzień jeżdzić na światłach ?? To może zapalenie latarni w mieście w dzień też poprawi wskaźnik wypadków??? Niech Pańśtwo zacznei budować autostrady, porządne drogi, obwodnice drogi kilkupasmowe tak aby nie było nadmiernego ruchu na jednopasmówce gdzie muszą jechać wolne ciężarówki i osobwe auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l ciekawostka IP: *.gemini.net.pl 22.12.12, 22:57 marek12345-6 napisał: > Niech Pańśtwo zacznei budować autostrady Zacznie? Ośmielam się nieśmiało zauważyć, że rozpoczęty dość dawno temu program budowy autostrad zaczyna włanie wchodzić w końcową fazę. Z zaplanowanych 2000 km autostrad gotowe już jest dobrze ponad połowę. Kolega wiedzę o Polsce czerpie z pisowskiej prasy? Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś