Dodaj do ulubionych

Medycyna estetyczna - Kraków

07.04.15, 16:39
Witam

Zastanawiam się czy jesteście zwolenniczkami "poprawiania urody" za pomocą medycyny estetycznej, czy same korzystałyście z dobrodziejstw nauki :) A jeżeli tak, to w którym salonie w Krakowie.
Sama zastanawiam się nad jakimś zabiegiem na zmarszczki wokół oczu ale nie chcę trafić w złe ręce...
Dziękuję z góry za wszelkie odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jackie Re: Medycyna estetyczna - Kraków IP: *.static.chello.pl 14.04.15, 08:50
      Jeżeli zależy Ci na naturalnym efekcie, konsultacjach i opiece profesjonalistów to polecam MTT Estetica koło Multikina w Krakowie. Pani Doktor Magdalena Tyc Tyka specjalizuje się w niciach liftingujących, zabiegach z kwasem hialuronowym i botoksem, na pewno dobrze doradzi i dostosuje zabieg.
    • argillita Re: Medycyna estetyczna - Kraków 21.04.15, 10:07
      Nie widzę nic złego z tego jak to nazwałaś "korzystania z dobrodziejstw nauki". Wszystko jest dla ludzi tylko ważne, żeby nie stracić głowy i nie przesadzić jak nasz Krzyś Ibisz czy inni ;)
    • eluvvia Re: Medycyna estetyczna - Kraków 23.04.15, 10:20
      Spróbuj w Vesunie, ja tam usuwałam blizny na kolanach po artroskopii i byłam bardzo zadowolona. Jeżeli resztę zabiegów mają tak skutecznych to na pewno będziesz zadowolona. Ps. Polecam panią Agnieszkę.
    • Gość: Tujelka Re: Medycyna estetyczna - Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.15, 15:48
      Ciekawa jestem ile kosztują takie zabiegi...
      • eluvvia Re: Medycyna estetyczna - Kraków 09.09.15, 12:02
        wbrew pozorom nie są drogie. Mozesz wejść sobie na strronę Vesuny i sama sprawdzić Teraz mają też dużo promocji :)
        • stru54sia Re: Medycyna estetyczna - Kraków 10.09.15, 10:09
          weszłam na tę stronę i ok, ceny nie są aż tak straszne, ale jednak to dużo kasy. Jaką mam pewność, że np. zabieg vela shape III jest skuteczny?
    • nataliabaran Re: Medycyna estetyczna - Kraków 01.05.16, 19:17
      Chciałam polecić doktor Magdalenę Tyc- Tykę z krakowskiej MTTEstetica, ale widzę, że ktoś mnie ubiegł :) Przemiła kobieta, specjalista, propaguje naturalny wygląd i umiar. Ma też całkiem przyzwoite ceny.
    • 77karolina77 Re: Medycyna estetyczna - Kraków 02.08.16, 11:59
      Ja polecam Klinikę PerfectLift. Korzystałam parę razy z usług tej Kliniki i jestem zadowolona, a co najważniejsze w porównaniu do innych Krakowskich Klinik ceny są niższe i można trafić czasem na fajne promocje.
    • drlegrand Re: Medycyna estetyczna - Kraków 10.10.17, 14:39
      Zabiegi medycyny estetycznej są coraz częściej stosowaną metodą poprawy urody. Bardzo ważne jest to ,żeby wybrać właściwego specjalistę, który najpierw przeprowadzi dokładny wywiad i dopasuje odpowieni zabieg do naszych oczekiwań. Ważne aby zabiegi medycyny estetycznej wykonywali wykwalifikowani lekarze, pracujacy na ceetyfikowanych preparatach.
      Aesthetic clinic Dr Legrand
    • liriel6 Re: Medycyna estetyczna - Kraków 16.11.17, 16:41
      a ja podbijam, im wiecej opinii. kto daje naturalny wyglad i nie 'naciaga'?
    • michalek077 Re: Medycyna estetyczna - Kraków 12.12.17, 10:19
      Ja mogę polecić Gabinet Dermedika na ulicy Krowoderskich Zuchów 16
    • natimaciejewska Re: Medycyna estetyczna - Kraków 24.09.18, 21:59
      Ja polecam zabiegi na celluit w klinice MTT Estetica naprawdę są super, mają świetną kadrę specjalistów.
    • asiakiks Re: Medycyna estetyczna - Kraków 07.07.19, 23:37
      Wszystko jest dla ludzi, byle w umiarze i w rękach odpowiednich osób. Ja nie eksperymentuje. Jeśli medycyna estetyczna to tylko lekarze. Robiłam kilka razy zabiegi prewencyjne takie jak laser frakcyjny, osocze bogatopłytkowe. Teraz na lato delikatnie botox, żeby się nie marszczyć i nie pogłębiać zmarszczek. Ale na wypełniacze się nie zdecyduje. Znam świetny zespół lekarzy - W SCM estetic w Krakowie jest kilku specjalistów dermatologów, którzy zajmują się medycyną estetyczną. Tam tak naprawdę wszystkie lekarki są świetne. Ja akurat chodzę do lek. Anny Bachledy-Curuś.
    • Gość: joannawiernicka Re: Medycyna estetyczna - Kraków IP: *.static.chello.pl 13.10.19, 14:55
      ja nie mam nic przewciwko takim zabiegom, nie ma nic zlego w dbaniu o siebie. ja od dluugiego czasu chodze do kliniki sekrety piekna i bardzo polecam. swietni specjalisci, ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy i doradza jaki zabieg najlepiej sprawdzi sie przy danej cerze. ja jestem fanka zabiegu zaffiro, niestety jestem juz po 40 i coraz wiecej zmarszczek pojawia sie na mojej buzi, ale ten zabieg naprawde daje fajne naturalne efekty :D
    • brintoxr Re: Medycyna estetyczna - Kraków 20.09.20, 10:35
      Radzę najpierw zapoznać się z opiniami ekspertów.
    • kalinka123 Re: Medycyna estetyczna - Kraków 15.09.21, 19:13
      Ze swojej strony mogę polecić Magiczną Klinikę w Krakowie. Byłam u nich na kilku zabiegach i za każdym razem wychodziłam zadowolona. Ostatnio zdecydowałam się na modelowanie nosa i znów się nie zawiodłam. Pozbyłam się garbka, a zabieg był bezbolesny. Nareszcie nie wstydzę się, bo mam piękny, zgrabny nos. Sami ich sprawdźcie, bo warto.
    • werka1998 Re: Medycyna estetyczna - Kraków 28.09.21, 19:04
      Sprawdź Magiczną Klinikę, bo mają swoje oddziały w całej Polsce, a ich zabiegi mają naprawdę atrakcyjne ceny. Nie wiem, co chcesz zrobić, ale z zabiegów na twarz korzystałam z zabiegu wypełnienia doliny łez i wszystko jest ok. W końcu zmarszczki są niewidoczne, a cały zabieg był bezbolesny. Efekt utrzymuje się kilkanaście miesięcy.
    • walerijamagrowa Re: Medycyna estetyczna - Kraków 02.06.23, 21:21
      Może dr Lesniak w lk medzie. Zreszta wszyscy w tej klinice sa godni polecenia, bardzo profesjonalni. Jeszcze nie zdarzylo mi sie zebym wyszla niezadowolona:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka