Dodaj do ulubionych

Zamknięta estakada nad al. 29 Listopada. Inne t...

IP: *.multi-play.net.pl 18.01.13, 09:21
od kiedy to piasek rozpuszcza śnieg?
Obserwuj wątek
    • Gość: mx Re: Zamknięta estakada nad al. 29 Listopada. Inne IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 09:31
      Czytaj ze zrozumieniem , piaskarki rozsypią paski , mam nadzieję że skórzane i ładne.
      • Gość: ja Re: Zamknięta estakada nad al. 29 Listopada. Inne IP: *.pl 18.01.13, 09:39
        czyli piaskarki wypuszczaja paski, tak wiec to sa "paskarki"
        • Gość: Necro Re: Zamknięta estakada nad al. 29 Listopada. Inne IP: 195.85.249.* 18.01.13, 09:54
          To są solarki i wypuszczają kreski.
    • Gość: skoob Nie lepiej rozrzucać berety IP: *.tktelekom.pl 18.01.13, 09:53
      zamiast pasków? Berety rozpuszczają piasek /i mózg/.
      • Gość: RR Re: Nie lepiej rozrzucać berety IP: *.agora.pl 18.01.13, 11:34
        przepraszam panstwa za glupoty, ktore wypuscilam z pospiechu; oczywiscie nie pasek, ale pasek; nie piaskarki, a solarki (a piaskarki po nich); na swoje usprawiedliwienie moge dodac tylko, ze policjanci dyzurujacy tez mieli dzis kociol i popelniali bledy;wiec skupilam sie na poprawianiu ich, a nie poprawilam siebie;
        RR, autorka
        PS a gimnazjum rzeczywiscie nie ukonczylam;
        • Gość: nie pasek tylko co Re: Nie lepiej rozrzucać berety IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 11:42
          Kobieto, nie pogrążaj się jeszcze bardziej: "nie pasek tylko pasek (...)" - zamiast taniej sensacji poszukaj faktów i rzetelnie przygotuj się do artykułu. Obrazujesz poziom polskiego dziennikarstwa, gdzie nie bez powodu nazywa się was już tylko pismakami !
          • Gość: Necro Re: Nie lepiej rozrzucać berety IP: 195.85.249.* 18.01.13, 11:54
            Może jej "i" nie działa? Mniejsza z tym, co w końcu rozrzucili? I czy można to kupić na Imbramowskim? I ile czasu zajmuje przeczytanie tekstu po samym sobie?

Ale generalnie piszecie bzdury. Gdzie indziej jest artykuł o antyradarach- w tytule "czy to działa?". W treści nic na temat działania, jedynie o tym, że coraz chętniej kupujemy. Wydaje mi się, że gazeta.pl zmierza w kierunku: nikt nie czyta niczego ale wszyscy piszą.
          • Gość: RR Re: Nie lepiej rozrzucać berety IP: *.agora.pl 18.01.13, 11:54
            PIASEK PIASEK!!!
            ciekawa jestem , czy gdys mial(a) dziesiec sekund na napisanie tej informacji, czy byl(a)bys w stanie przygotowac sie rzetelnie do napisania artykulu;
            ”kobieto nie kompromituj sie” - jako ”pismak” w zyciu bym sie tak nie zwrocila do osoby, ktore nie znam;
            • tbarbasz Re: Nie lepiej rozrzucać berety 18.01.13, 11:58
              > ciekawa jestem , czy gdys mial(a) dziesiec sekund na napisanie tej informacji,
              > czy byl(a)bys w stanie przygotowac sie rzetelnie do napisania artykulu;
              Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł - a przeczytanie własnego tekstu przed jego publikacją jest jak najbardziej pożądane.
            • Gość: Necro Re: Nie lepiej rozrzucać berety IP: 195.85.249.* 18.01.13, 11:59
              To musi być jednak wina klawiatury. Jakaś masakra- brak literek, klawiszy shift i alt. Proszę Panią, proszę wymienić klawiaturę! Czas na napisanie nie ma nic do rzeczy, ponieważ osoba pracująca na tekście powinna mieć nawyk prawidłowego pisania i używania na bieżąco wszystkich znaków w prawidłowej formie. Właśnie dlatego, że nie ma czasu, trzeba od razu pisać poprawnie.
            • Gość: skoob ładnie że rr się przyznała. IP: *.tktelekom.pl 18.01.13, 13:21
              To się nie zdarza.
            • Gość: hahaha Widać RR nowa tak w redakcji, jak i branży... IP: *.pomaranczstr.pnet.com.pl 18.01.13, 15:19
              bo się przejmuje wpisami na forum i jeszcze je komentuje :)

BTW, na studiach miałem profesora, który - za swoim profesorem "od dziennikarstwa" - starał się wpoić nam taką zasadę: "prawdziwy, rzetelny dziennikarz, nawet dwa albo i trzy razy sprawdzi, czy Adam Mickiewicz na pewno napisał "Dziady" albo "Pana Tadeusza" - nawet jeśli jest tego pewny". To tak a propos "nie miałam czasu...".
    • Gość: Ya piaskarka, pasek, estakada IP: *.opgk.krakow.pl 18.01.13, 11:30
      1) Nie wiem czy sam przejazd piaskarek może poprawić warunki na drodze? Może gdyby te piaskarki rozsypały coś np. "paski" efekt byłby lepszy?
      2) Jakiś tajemniczy "pasek" ma rozpuścić zamrożony śnieg (czy niezamrożony śnieg to może woda?).
      3) "Obecnie można już nią przejechać" - nie wiedziałem, że ta estakada ma opcję przemieszczania się. Natomiast widziałem kilka samochodów, które jechały po estakadzie lub pod estakadą.

Może zatrudnić do pisania artykułów chociaż kogoś kto już chodzi do gimnazjum?
    • Gość: markerr7 Re: Zamknięta estakada nad al. 29 Listopada. Inne IP: *.bj.uj.edu.pl 18.01.13, 11:31
      Piasek nie ale pasek tak,choć nie wiem co to jest :) he he
    • Gość: y Estakada nad al. 29 Listopada już otwarta IP: *.usr.onet.pl 18.01.13, 13:46
      www.gazetakrakowska.pl/artykul/686371,drogowcy-z-krakowa-zima-nas-nie-zaskoczy-oto-centrum,id,t.html
    • Gość: MK Estakada nad al. 29 Listopada już otwarta IP: 149.156.58.* 18.01.13, 13:47
      Kurde, miasto nie działa bo spadł centymetr śniegu. ZIKiT który za to odpowiada śmieje się z mieszkańców w żywe oczy a jedyne co potrafią komentujący to wyciągnąć autorce literówkę. No faktycznie, wobec owej literówki czymże jest brak kompetencji Joanny Aroganckiej Niedziałkowskiej i jej wesołej ekipy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka