Dodaj do ulubionych

Tanie ksero..wpisujcie adresy...

IP: *.proxy.astra-net.com 19.07.04, 09:24
Obserwuj wątek
    • adam.67 Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... 19.07.04, 09:52
      ja korzystam z usług pewnej firmy, kosztuje to u nich 8 groszy za stronę. Jest
      tylko jeden drobny mankament: mają sprzęt za Krakowem i trochę trwa realizacja
      (wiem, że mają sporo zleceń i to dlatego), ale można zostawiać materiały
      wieczorem w Krakowie, ale jak zlecam im cokolwiek, to mi gratis przywożą
      odbitki, i jeszcze przyjeżdżają po oryginały. Tyle, że nie ma zleceń "od ręki",
      na miejscu - terminy są nawet do dwóch dni, więc jak Ci się nie spieszy to
      warto pomyśleć.
      Ostatnio też drukowałem u nich sporo, też mają fajne ceny - liczą po 10 groszy
      strona, a jakość druku jest stosunkowo wysoka, mają dobry papier. Robię
      zlecenia dla firmy i nawet dają faktury! Zlecałem im druk ulotek i dość szybko
      nawet się sprawili, byłem zadowolony.
      Żeby nie było, że reklama, to namiary podam Ci w mailu, jeśli Cię interesuje.
    • Gość: kira Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:35
      tanie ksero w krakowie: kolo dworca glownego ,tam gdzie jest przedostatni
      przystanek autobusowy - sa 2 ksera po 80gr., na warszawskiej i na rogu
      mickiewicza to jest chyba przedlurzenie czarnowiejskiej- po 90gr. albo kolo
      bagateli po 10gr.
      • wolfgang87 Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... 19.07.04, 13:49
        to chbya kolorowe ? :)
        bo czarno widze zeby to byly czarnobiale xera za 80gr
      • hm_tak Ratunku 24.07.04, 20:50
        Gość portalu: kira napisał(a):

> tanie ksero w krakowie: kolo dworca glownego ,tam gdzie jest przedostatni
        > przystanek autobusowy - sa 2 ksera po 80gr., na warszawskiej i na rogu
        > mickiewicza to jest chyba przedlurzenie czarnowiejskiej- po 90gr. albo kolo
        > bagateli po 10gr.

Co poeta miał na myśli?

Przedostatni przystanek autobusowy? A którego autobusu?
        Na Warszawskiej? A gdzie - bo ona nie jest taka krótka...
        Na rogu Mickiewicza i ...czego mianowicie? Chyba przedłużenie Czarnowiejskiej,
        to jest pomiedzy Parkiem Krakowskim i AGH, albowiem się Czarnowiejska zaczyna
        przy Michałowskiego ulicy i Dolnych Młynów ulicy, na skrzyżowaniu.I
        sobie "idzie" w stronę AGH, i tak aż do Miechowskiej ulicy. No to gdzie to
        ksero?
        A koło Bagateli? A jak bardzo "koło"? Ew proszę podać średnicę koła (c:
        I na koniec proszę mnie wyjaśnić co to się oznacza "przedlurzenie"? Czy to jest
        coś , co zwykle podają przed lurą? Bo wygląda na rzeczownik odczasownikowy, ale
        ta pisownia taka jakaś ryzykowna...
    • Gość: znam Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: 81.210.38.* 19.07.04, 13:42
      tylko telefon 0601313710, ale są konkurencyjni
    • Gość: zdziwiony Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.04, 14:18
      sorry, ale czy to naprawde taka roznica, czy placi sie 8 czy 10 gr za strone? troche mnie to
      smieszy, ze ktos sie zgadza czekac dwa dni dluzej zeby zaoszczedzic kilka zlotych (a i to w
      przypadkach gdy kserowane strony ida w setki)... a po 10gr kseruja w co drugim kserze w
      centrum
      • garg_ul Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... 19.07.04, 15:19
        Jak kserujesz 5 podręczników po 1000 stron, to się robi 100 PLN różnicy. Dla
        niebogatych studentów to chyba jednak ma znaczenie ;oo
      • agi75 miasteczko AGH 20.07.04, 17:04
        WITAM!!

Zdziwiony!!!gdybyś kserował non stop jakieś notatki,testy,bądź opasłe knigi to
        nie byłbyś taki zadziwiony i zrozumial że dla studenckiej kieszeni nawet
        zaoszczędzone 20 zł jest warte takich zbiegów!!!
        a wracając do tematu na całym miasteczku xero jest po 9 gr a do tego
        gratis bindowanie jeśli to powyżej 30 stron!!tak jest w akademikch <parter>
        tylko nie jestem pewna czy tam teraz otwarte!!!

pozdrawiam
        • mika_1 Re: miasteczko AGH 21.07.04, 00:41
          Bardzo dobre ksero jest na Topolowej, zaraz przy dworcu.
    • Gość: zuzia Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.proxy.astra-net.com 20.07.04, 10:57
      nio wlasnie:) dlatego rozpoczelam ten watek. Sama studiuje i jade wlasnie odbic
      2 ksiazki jedna 600 str a druga 400.
      • Gość: kira Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:15
        to jedz tam kolo dworca.. ja tam jezdze gdy mam tony skryptow i notatek;) do
        skseroewania!!!!!!!1
        • zuzzka1 Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... 23.07.04, 14:56
          tak tez zrobilam:))
          • Gość: kira-greta Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:40
            czyli dobrze podpowiedzialam?
            • Gość: zuzia Re: Tanie ksero..wpisujcie adresy... IP: *.proxy.astra-net.com 24.07.04, 17:42
              tak jest..dzieki:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka