Gość: kmjz IP: *.broker.com.pl 21.07.04, 20:44 Jakie firmy w Krakowie zakładają stałe łącze. Ile (mniej wiecej) kosztuje stałka miesiecznie. Dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: stałe łącze 21.07.04, 22:36 Gość portalu: kmjz napisał(a): > Jakie firmy w Krakowie zakładają stałe łącze. Ile (mniej wiecej) kosztuje > stałka miesiecznie. Dziękuję za informacje Takich firm jest całe mnóstwo, praktycznie na każdym osiedlu jest jakaś firma zakładająca łącze stałe (często jest nawet kilka takich firm!). Ceny niewysokie - od ok. 30zł w górę, ale nie więcej niż 60zł. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irtek Re: stałe łącze IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 23:28 a ja sie zapytam bom tłumok w tych sprawach: czy internet z kablówki upc jakieś tam łącze 256 k.. jest warte 69 złociszy???? teraz mam 700 cośtam za 159 pln.??? podobno w czerwcu zwiekszyli z ponad 500 na ponad 700 a ja tego nie odczułem??? zaznaczam że nic nie ściągam z neta tylko czytam , czytam, czytam, czytam................ czy wystarczy mi 256k.. ?????? acha nie mam możliwości podpiąć sie do jakiejś innej sieci tylko chello UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: stałe łącze 22.07.04, 12:01 ni cholery nie jest warte, ale jak nie masz innej możliwości. rozglądnij się w okolicy , bo może się da podłączyć radiowo? napisz gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: stałe łącze 22.07.04, 12:14 nie polecam radiowego lacza :/ byle burza, deszcz, czy wiatr i netu nie ma. a jesli jest podpiete duzo ludzi to juz w ogole tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś