krakowianka 13.08.04, 14:16 Gdzie w Krakowie polecacie zamówić szafę wnękową? Oprócz Komandora, których wszędzie pełno.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej_samson Re: szafy wnękowe 13.08.04, 14:39 chcesz na ten temat porozmawiać ? daj znać 1 andrzej_samson@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka Re: szafy wnękowe 13.08.04, 15:45 > chcesz na ten temat porozmawiać ? A masz szafę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_samson Re: szafy wnękowe 13.08.04, 15:54 ma taką jedną, potężną, bardzo sztywną "szafę" chcesz ją zobaczyć i przetestować ? pisz ! andrzej_samson@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: szafy wnękowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:50 polecam firm obok urzedu statystycznego na Wyki. cena 1000 nizsza niz w Komandorze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szafy wnękowe IP: *.aine.pl 13.08.04, 18:45 Ja kupowałam w NEVES Małopolska..... ma swoje stoisko w Geant'ie na górze. Niestety szafa bardzo droga, ale zdecydowanie najlepiej wykonana ze wszystkich oferowanych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: szafy wnękowe 13.08.04, 19:34 krakowianka napisała: > Gdzie w Krakowie polecacie zamówić szafę wnękową? Oprócz Komandora, których > wszędzie pełno.. > > Pozdrawiam Ja pół chałupy mam zabudowaną przez firmę Tepi (system Indeco), są to naprawdę solidne meble ( + ekspresowa instalacja wykonana przez KULTURALNYCH pracowników). www.tepi.pl - tu powinny być jakieś adresy :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś