columbia Re: columbia......... 16.09.04, 10:31 herman.brunner napisał: > men? woman? a jak myślisz?!?! ; )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: columbia......... 16.09.04, 10:59 hmmmmmmmmmmm to nam się Herman zaintrygował :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:01 co też podsunęło mu wątpliwości? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: columbia......... 16.09.04, 11:07 może mama Go przestrzegała przed zboczeńcami w sieci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:08 luckystrike napisał: > może mama Go przestrzegała przed zboczeńcami w sieci? > ;) no chyba nie mnie masz na myśli!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: columbia......... 16.09.04, 11:09 luckystrike napisał: > może mama Go przestrzegała przed zboczeńcami w sieci? > ;) Albo naczytał się o Sabbinie i zwątpił...? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:11 no tak...Sabbin może wywołać trwały uraz i skutecznie odstraszyć od wszelkich kontaktów z tzw. płcią przeciwną ; ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: columbia......... 16.09.04, 11:15 Patrz Pani, a tak niewinnie wygląda... ;)))) BTW: zajrzyj za chwilkę do skrzynki:D Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:17 to.ya napisała: > Patrz Pani, a tak niewinnie wygląda... > ;)))) > > BTW: zajrzyj za chwilkę do skrzynki:D skąd wiedziałaś, ze jet tam wiadomość od hermana?!?!?!?1 Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: columbia......... 16.09.04, 11:22 ho ho Herman zwalczył obawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:23 luckystrike napisał: > ho ho Herman zwalczył obawy:))) tylko skąd to.ya o tym wiedziała?!?!? ; ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: columbia......... 16.09.04, 11:32 hmmmm może to jej brat? albo to.ya to .... nie to zbyt straszne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia......... 16.09.04, 11:35 luckystrike napisał: > hmmmm > może to jej brat? albo to.ya to .... nie to zbyt straszne > ;) hmmm też mi to przyszło do głowy..... brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy a mnie przyszło do głowy... 16.09.04, 11:38 że to.ya ma zdjęcie sabbiny i chce się nim podzielić.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a mnie przyszło do głowy... 16.09.04, 11:41 ka_thy napisała: > że to.ya ma zdjęcie sabbiny i chce się nim podzielić.... ale kto by je chciał?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: a mnie przyszło do głowy... 16.09.04, 11:41 A właśnie, że nie dam!!!!!!!!!!!!!!! Na czym drafta będę trenowała?! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 11:45 ale enigma Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:19 Ja wysłałam do Cię emalię, a że Herman takowoż... Hmmmmmmmmmm ... No dobra!! Kabałę postawiłam i chuchnęłam w kryształową kulę... stąd wiem! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:20 to.ya napisała: > Ja wysłałam do Cię emalię, a że Herman takowoż... > Hmmmmmmmmmm ... > No dobra!! Kabałę postawiłam i chuchnęłam w kryształową kulę... stąd wiem! > ;)) od Ciebie nic nie dostałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:24 columbia napisała: > od Ciebie nic nie dostałam..... Dostałaś, dostałaś.... :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:25 od starszych pań? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:31 columbia napisała: > od starszych pań? jezeli to było to, to sorry, wyrzuciłam bez czytania.... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:52 columbia napisała: > columbia napisała: > > > od starszych pań? > > > jezeli to było to, to sorry, wyrzuciłam bez czytania.... > : ( To było to.... Wysłać raz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: to.ya, nie odpowiedziałaś na moje pytanie ; ) 16.09.04, 12:53 wyślij... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: columbia......... 16.09.04, 12:11 luckystrike napisał: > hmmmm > albo to.ya to .... nie to zbyt straszne > ;) :)))))))))))))))))))))))))))) Co ya? ;P Odpowiedz Link Zgłoś