Gość: Rafał IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 21.09.04, 17:15 Lubię tańczyć, chętnie bym poszedl na jakiś kurs, ale nie mam z kim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Valhalla Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.trzebinia.net / 195.136.186.* 26.09.04, 15:27 Ze mna mozesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 24.10.04, 18:47 A już myślałem, że piszę w próżnię.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Namibi Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:18 Skarbie. Po pierwsze na takim kursie wiele Cię nie nauczą... W cuda nie wierzmy. Po drugie, jesli chesz się czegoś nauczyć, to idź na prywatne lekcje - nie grupowe. Po trzecie - czy masz do tego dryg (bo nie każdy umie tańczyć)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 24.10.04, 18:52 1. No właśnie nie wiem czego oni tam uczą na tych kursach. Bo jeśli to strata czasu... 2. Prywatne lekcje może odłożę na przyszłość ;) 3. Mam. Jestem nawet posiadaczem dwóch nieoficjalonych certyfikatów tańca, hehe. 'Latynoski' od jednej takiej świetnie tańczącej Meksykanki, a drugi 'weselny' od innej koleżanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 22:02 nie mussz mieć partnerki, na takich kursach zmieniasz ją co 10 minut ,więc zapisać możesz sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 24.10.04, 18:57 Co 10 minut inna...? To i dobrze i źle. A samemu to mi brakuje motywacji żeby tam iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.technika.net.pl 02.11.04, 23:59 ze mną też możesz iść:) najchętniej na tango... co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 03.11.04, 22:22 Do tej pory nie miałem przyjemności 'tangowania' ale chyba nie robi mi to większej różnicy ;) Czekam na odzew. -R. Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 16.11.04, 09:53 No ja na to jak na lato, tylko czekam i czekam :) Byłem ostatnio w Filharmonii na koncercie 'Tango forever' i jeśli do tego co słyszałem można zatańczyć to już w tym momencie padam ze szczęścia.. -Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: 213.17.239.* 06.11.04, 00:45 Zapisz się do Skarletu. Ja tam chodziłam na kurs i wbrew jednej z poprzednich wypowiedzi sporo można się nauczyć a do tego jest świetna zabawa. Nie musisz mieć partnerki, bo sa zmiany i to powoduje, ze nie przyzwyczajasz się do jednej osoby i umiesz tańczyć z każdym. Z sentymentem wspomninam tą atmosferę, te wyjścia na disco pozajęciach i tańczenie paso-doble do muzyki techno:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 16.11.04, 10:03 Hehe.. to kto wie, może kiedyś i ja zatańczę to swoje tango przy stroboskopie. Poszukam jeszcze trochę w Internecie i zobaczę, jak wygląda sprawa ze Skarletem. W każdym bądź razie wielkie dzięki Ana za info! Mam nadzieję, że nie zaprzestałaś paso-doble ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.11.04, 16:56 a przepraszam bardzo, bo zaiteresował mnie ten wątek,... ale kosztują takie kursy tańca... oraz gdzie można się zapisać do tego Skarletu??? Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 17.11.04, 11:24 Asiu, ja właśnie w najbliższy weekend wybieram się na pierwsze zajęcia w Skarlecie. Kosztować to ma 49 PLN za 10 godzin. Więcej info jest na www.skarlet.pl (daty, adresy, itd). -Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: 213.17.239.* 17.11.04, 20:25 Oczywiście, że nie zaprzestałam tanczyc pasodoble do techno:) Tylko nie ma bardzo z kim, niewiele osób to potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 21.11.04, 16:24 Ja na pewno jeszcze nie potrafię, ale daj mi parę tygodni ;) Nie udały mi się pierwsze zajęcia w Skarlecie, bo ... się nie odbyły - za mało chętnych przyszło. Ale w piątek już powinno się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata23 Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:56 chodzilam do skarletu i na agh kursy w skarlet mniej uczeszczajacych i duzoooo wiecej dziewczyn natomiast na agh prawie wyrownane proporcje. teraz ruszaja nowe kursy dla poczatkujacych wszedzie, nie przegapcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Taniec. Radość na parkiecie 20.11.04, 17:20 oki, to ja sie na ten temat nie wypowiadam...choc znam kroki do walca,, poloneza, rumby i cza-czy...:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agneska Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:06 Chodzilam do Skarlet i polecam Teraz czekam az grupa dojdzie do mojego stopnia i ide dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 13.12.04, 15:52 To gorąco polecam swoją grupę! :) Wywijamy na drugim stopniu w piątki i soboty od 20 do 22. Ale jesteśmy bardzo zdolną grupą najwyraźniej, bo w niektórych tańcach robimy już elementy z trzeciego stopnia ;) -R. Odpowiedz Link Zgłoś
izkada Re: Taniec. Radość na parkiecie 21.11.04, 19:05 witam!! i ja chętnie dołącze do kursu tańca też myślałam o kursie scarlet a jeszcze bardziej o szkole tańca na reymonta przy AGH. Znacie ten kurs?jakie są Wasze opinie na jego temat??jestem ciekawa... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 08.01.05, 15:08 Na Reymonta prawdopodobnie jest OK, ale ja chodze do Skarletu i uwazam, ze jest naprawde swietna zabawa. Mamy poza tym dobrego instruktora. Rozpoczalem trzeci poziom i mam zamiar bawic sie w to tak dlugo jak sie da. -Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka i Justyna Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.aine.pl 11.12.04, 18:19 Ej bo nam się bardzo podoba taniec LATINOAMERYKAŃSKI a szególnie z Dirty Dancig 2 jest cool i my się zastanawiamy nad uczęszczaniem na zajęcia, chociaż propagujemy inny rodzaj tańca mianowicie cheerleaders!! papatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapolas Re: Taniec. Radość na parkiecie 08.01.05, 15:09 Szkoly cheerleaderek chyba w Krakowie jeszcze nie ma, wiec mysle, ze mozecie otworzyc wlasny business ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika Re: Taniec. Radość na parkiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:21 ja bardzo chetnie bym sie zapisala ale glupio tak samej isc:) w sumie to nie jestem taka strasznie poczatkujaca... Rafal.. jeslis nadal zaiteresowany to pisz na dzikarzeka@interia.pl pzdr ola Odpowiedz Link Zgłoś