sabbina Re: a co z Peteenem? 01.10.04, 14:15 informował w zeszłym tygodniu, że 28 września czeka go krojenie szpitalne, niestety das-bot nie zrozumiał mojej późniejszej dysputy i skasował cały wątek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: a co z Peteenem? IP: *.comnet.krakow.pl 01.10.04, 14:25 mam nadzieje ,że przeżył zabieg i wraca do zdrowia. A może to tylko oddział na Kobierzyńskiej, a zabieg to wszywka ? żartuję, życze mu wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom_bum Re: a co z Peteenem? IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.10.04, 07:56 no to odetchnalem z ulga, bo juz myslalem, ze sie pogniewal po tym jak starlismy sie na temat kosciola.. she will be all right, Peteenager Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszowiec. Re: a co z Peteenem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:54 Schował się do szczurzej nory jak to męty mają w zwyczaju, bo zobaczył akcję szykującą się w Hucie przeciw bandytyzmowi, który tak popiera. Teraz już jest stary i czynnie działać nie może, więc tylko gardłowanie mu pozostało i chowanie się w chwilach buntu społecznego. To charakterystyczne dla nizin społecznych, silnych tylko w "kupie" wobec pojedynczego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: a co z Peteenem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:23 ... że też o mnie nikt nie pyta , jak mnie rżną ... Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: a co z Peteenem? 01.10.04, 19:27 Poseł prof. zw. dr inż. Anita Anna Sobecka (KP LPR), przewodnicząca parlamentarnego Zespołu na rzecz Obrony Praw Rodziny, podkreśla, że związki homoseksualne narażają młode pokolenie na ogromne podniecenie płciowe i pozostają w absolutnej sprzeczności z prawem naturalnym, gdyż wykluczają z aktu płciowego stosunki kolankowo-łokciowe (szczególnie sprzyjające zapłodnieniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: a co z Peteenem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:43 ... prof.zw dr inż. ...???... ... inż. od kolanka nr 7 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: a co z Peteenem? IP: *.comnet.krakow.pl 02.10.04, 09:17 Peteen mieszka na Marszowcu, a tam raczej nie mieszkaja niziny społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid. Re: a co z Peteenem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:55 Teraz tylko niziny społeczne mogą coś posiadać, bo po plecach innych, jak to szczury potrafią, bezwzględnym kombinatorstwem, oszustwem, sprytem i cwaniactwem, wydzierają innym dorobek ich pracy. Uczciwy przeciętny człowiek pracujący w tym Kraju, pracą rąk ani głowy na willę nie uskłada przez całe życie a toto wybitną jednostką nie jest, więc może spadek ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiatowid Re: a co z Peteenem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:54 Prostata mu nawala. widzialem jak sikal w co drugiej bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: a co z Peteenem? 04.10.04, 10:07 a co, trafil przypadkiem na ciebie, jak nocowales pod kartonem? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Macie słusznego 04.10.04, 23:49 Gość portalu: H56 napisał(a): > Peteen mieszka na Marszowcu, a tam raczej nie mieszkaja niziny społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś