Gość: takiemałerudecuś Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: *.veranet.pl 20.10.04, 14:45 LOWE,czy LOEWE.A wiele sobie krzyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 14:47 o! podburzacz wrócił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: *.veranet.pl 20.10.04, 14:48 He,he witam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 14:49 pocieszę cię, że wątek górki o forcie też został wycięty z warszawskiego forum... tam panują jakieś dziwne układy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: *.veranet.pl 20.10.04, 14:51 A dam sobie z tym spokój,bo szkoda czasu.Wszystkie moje posty do admina już są na oślej Łączce,czy tam Trawce.Poza tym nie chcę zaśmiecać ekranu,bo i tak nic to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 14:54 mam to samo zdanie - ten ich admin mam to w dupie, a tylko wkurzyłes forumowiczów nie ma jak nasze forum - wczporaj założyłyśmy z sertą Forum Miłośników Lateksowych Ciuszków - może chcesz się przyłączyć? zwerbowałyśmy już Colę, Luckiego i Frustiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: *.veranet.pl 20.10.04, 14:56 Lateks mmmm...;).Przy okazji-dzięki za wsparcie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 14:57 nie ma za co sorry zielonki za zaśmiecanie wątku - już nie będę, obiecuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: A ja sprzedam TV LOWE IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:20 Tak z ciekawości tylko pytam,bo zainteresowany nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś