ragtime_r 22.10.04, 10:12 choć coś dużo tu wątków anty-krakowskich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragtime_r Re: witam serdecznie. 22.10.04, 10:15 czyżbyś dziś w dobrym humorze? - toż to nie wypada! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hejka... 22.10.04, 10:31 widzę że słoneczko wstało nie tylko na niebie, witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: witam serdecznie. 22.10.04, 10:26 a gdzie Ty widzisz dobry humor???? Normalniem wkurwiony jak stado jeży:)) i gardło mnie boli - fakt - mniej niż dwa dni do tyłu ale zawsze coś:) i kaszle mnie jakbym gruźlice załapał:) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: witam serdecznie. 22.10.04, 10:33 podobno szaleje angina... trzymaj się mocno sfrustrowany-chorobliwy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa ja nie mam.. 22.10.04, 10:39 zamiaru chorowac,gdyz czasu na nia nie mam...wiec- tylko mnie nie zarazcie.. oki? Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: ja nie mam.. 22.10.04, 10:42 dobra cały siem owinę maxi prezerwtywą i nie będę zarażał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja nie mam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:51 jak Ci tylko bedzie wygodnie...:)to prosze bardzo...;p Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: ja też! 22.10.04, 10:40 no co też, co :) na złośliwości Was wszystkich zebrało?:)))))) a bidnego frustrata pocieszyć nima komu:( Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ja też! 22.10.04, 10:45 ja też witam... oprócz tego też kaszlę, prycham, kicham i leczę gardło - żartowałam sobie z choroby frustrata - to mam teraz za swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ja też! IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 10:46 tylko mnie nie zaraźcie, bo tak jak Grecia nie mogę sobie pozwolić na chorobę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Kinia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:53 narzie nic nam nie jest, ale to pewnie przez lateks...;p Odpowiedz Link Zgłoś
serta uwaga uwaga ... a teraz ... 22.10.04, 10:57 ... na horyzoncie pojawilam sie JA !!! :) i tez sie przywitam :) oczywiscie lateksowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Witaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:58 Serta, zrobilas te naszywki??bo ja jej jeszcze nie dostalam, a niedlugo wychodze z domu i chcialam ja sobie przypiac,...he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Witaj... IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 11:00 zakładam moje lateksowe rękawice i pędzę myć gary!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 22.10.04, 11:04 juz! juz! trzymaj! oto specjalnue wyprodukowane w wytworni Serta&company naszywki dla czlonkow elitarnego kluby TML :) Tylko naszyj sobie w jakims widocznym miejscu! I jestes wolna! ;) - mozesz spokojnie isc do pracy. a Ty Kinia sobie nie przeszkadzaj ... ja jeszcze tez mam pare rzeczy do zrobienia narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta do pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:12 to ja nie chadzam...ale na Uczelni bede dumnie promowala nasz KLUB...;p a naszywka znajdzie sie moze ...na plecach?? hmmm...a ja wstalam o 8- i juz posprzatalam-oczywiscie ubrana w lateksowy kombinezonik-tym razem to byl zolty odblask...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś