stary71 Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 03:27 Czy coś się stało? (poza tym, że Froum nie rozkręciło sie jeszcze po wakacjach?) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 23.10.04, 07:21 Obiecanki cacanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 08:59 e tam serciu co ty pierniczysz - to jest sekta, tak łatwo cię nie puścimy! Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 14:16 Nie zycze sobie telefonow i smsow w srodku nocy z wyzwiskami pod moim adresem - to sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 14:24 ???? ktoś z forum wydzwania do Ciebie? a skąd ma nr telefonu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta jak to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:00 ????hmmm...??? wlasnie, ma ktos twoj numer? a moze to nikt z forum tylko, ktos innny? moja kolezanka kiedys tez tak miala... hmmm...i juz nie bedziesz tu przychodzila.. Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 15:15 Rety babskie, kobieto, skąd wiesz, ze te napaści maja coś wspólnego z forum?! Czyżbyś komuś zalazła za skórę? Nie śledzę wszystkich wypowiedzi, ale też nie rzuciła mi sie w oczy jakaś szczególnie krwawa polemika z Twoim udziałem, choć do ulizanych nie należysz. W końcu mamy tu sporo kontrowersyjnych postaci, które mogłyby się obawiac o swoją osobę w związku z brakiem kontroli nad ozorem, ale jakoś żadna z nich nie dała do zrozumienia, że ją spotkało to, co Ciebie. No więc się nie łam! Pozdrawiam:))) Stary71 Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 15:24 Jakichkolwiek innych wyjasnien udzieli Wam zapewne niejaki qlrafik/ragtime_r. Nie mam zamiaru byc napastowana telefonicznie - zwlaszcza,ze to nie pierwszy raz.Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlrafik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 15:30 chcialam zauwazyc czlowieku,ze qlrafik ma zastrzezony nick i brak dostepu do internetu o tej porze,wiec sobie daruj,bo nie wywalasz mojego jeszcze wiekszego wzburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 19:44 podszywacz spod neoplus.adsl.tpnet.pl to sabbina, zwlaszcza jak rzuca miesem, latwo poznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlarfik Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:58 :) przecież ta Sabbina zawsze nadaje z Peter Pana ! nie pamiętasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 20:09 widzisz sabbin, jakbys nawet pisal z jamajki, to bym cie poznal po stylu, tak jak wielu innych forumowiczow:) a czy piszesz z petera pana to nie wiem, moze jako zalogowana, ale watpie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 15:28 ucieczka z forum nic nie zmieni...przecież, jak ktoś ma Twój numer to i tak będzie dzwonił....jeżeli te telefony są tak nieprzyjemne zgłoś to na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 15:31 Powiedzialam juz Rafalowi - jeszcze jeden taki telefon i sms i zareaguje inaczej. Narazie nie mam ochoty bywac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 15:32 zle ujelam - jezeli nie zapanuje nad sytuacja,to inaczej sie to skonczy,niz dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 15:33 to bardzo mi przykro...nie wiedziałam, że masz z nim takie problemy.. : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlrafik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.comnet.krakow.pl 23.10.04, 16:01 oj serta, czyżby klimakterium ? Odpowiedz Link Zgłoś
serta obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj ... 23.10.04, 19:09 To przede wszystkim Rafal ma problem,a przez ten jego "problem" rowniez ja. Jako dorosly czlowiek powinien potrafic nad pewnymi sprawami panowac.Mnie by bylo cholernie glupio na jego miejscu.Ale nawet nie raczyl mnie przeprosic,a mial ku temu okazje dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 19:14 może pod wpływem alkoholu był i teraz mu przykro i wstyd.... często tak robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:21 ... są tacy , tak mają ( myślę tu postach tego ... no .... grafomana ...) ... niepojęte ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 19:22 Gość portalu: broton napisał(a): > ... są tacy , tak mają ( myślę tu postach tego ... no .... grafomana ...) którego grafomana? Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 23.10.04, 19:22 ... brakło ???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 19:47 serciu, lepiej już ci jest teraz? odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 19:49 noo serta, nie bede zgrywal "madrego polaka po szkodzie", ale podawanie swojego numeru w sumie obcym ludziom, to troche glupi pomysl.. nie chce truc, tego co pewnie sama wiesz, ale napisze tylko, ze po wyglupach jednej osoby (nawet jesli byl pijany to go to nie usprawiedliwia w zaden sposob) trudno oceniac cale krakforum. jest w koncu masa forumowiczow, ktorzy sa normalni, zareczam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 19:55 a jeżeli dzwonił na komórkę to można zablokować rozmowy o dniego Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 23.10.04, 20:34 Sprawa wyglada tak: Rafal nie potrafi zapanowac nad swoimi wlasnymi prywatnymi sprawami najwyrazniej i dopilnowac,aby jego telefonu komorkowego nie przegladaly osoby trzecie.Zwrocilam mu raz uwage,ze nie zycze sobie,aby obca osoba do mnie dzwonila z pretensjami nie wiem o co,zwlaszcza,ze Rafal przedstawil mi sprawe w innym swietle i z mojego punktu widzenia bylo tak jak on mnie zapewnial.Ale najwyrazniej w tej calej historii cos jest strasznie pomotane,skoro w srodku nocy z jego telefonu dzwoni do mnie ktos obcy i mnie wyzywa od najgorszych.I mam do niego o to wielki zal.Poczekam do poniedzialku - z jednej strony nie mam ochoty rozmawiac z nim wcale,ale z drugiej licze na jakies wyjasnienia,bo to co sie stalo przekroczylo jakiekolwiek granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:39 szczerze ci współczuję, że zostałaś wmotana w czyjeś rozgrywki, ale rzeczywiście poczekaj na wyjaśnienia (jeżeli będą jakieś) ale fakt, że to nie ma ic wspólnego z tobą, tylko ze stosunkami między tobą, a qlem głowa do góry a nastęopnym razem to ty zwyzywaj tą osobę (domyślam, się, że była to kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: ... IP: *.crowley.pl 23.10.04, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=16768434 Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 23.10.04, 20:46 Ten link jest zupelnie niepotrzebny,chyba nie rozumiesz o co dokladnie chodzi. jestem wsciekla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:52 no i znowu nie masz komu przywalić... Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Nie wiem co jest bardziej żałosne: 23.10.04, 21:24 czy odpowiedzi forumowiczów na Twój post, czy to o czym piszesz. To co zaszło to Twoja prywatna sprawa i nie widzę tu związku z forum krakowskim (nawet, jeśli bohaterami są osoby bywające na nim). Jaki był cel tego wątku? Chciałaś sprowokować rozmowę, aby opisać co dokładnie zaszło? Nie starczyło Ci odwagi, aby od razu napisać o co chodzi? To jest śmieszne! A na marginesie uważam że masz rację, ja też bym zagotował po czymś takim, ale to co tu odstawiłaś mnie zupełnie nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 23.10.04, 21:40 Zycie to generalnie wzloty i upadki,sytuacje zalosne lub mniej ... Ale gdybym chciala sobie "pojechac do konca",to bym przytoczyla tu jeszcze tresci smsow,ktore dostalam i slow,ktore padly pod moim adresem - uwazam,ze wtedy przekroczylabym wlasnie te granice prywatnosci,ktorej przekraczac nie powinnam. Co mialam na celu zakladajac ten watek? Poczatkowo nic.Bylam po prostu wsciekla i jestem nadal,bo spotkalo mnie cos czego bym sie nie spodziewala.Ale poniewaz dyskusja sie rozwinela i wynikalo z niej,ze Rafal jest tym,ktory byl sprawca ow telefonu i smsow chcialam sprostowac - nie mam zamiaru go oczeniac,chociaz na pewno juz to w jakis sposob zrobilam.Mam cholerny zal i tyle.Bo takie sytuacje sie nie powinny zdarzac.I moim zdaniem jest winien tego,ze cos takiego mialo wogole miejsce.Nie musi Cie to przekonywac. Odpowiedz Link Zgłoś
serta ze swojej strony ... 24.10.04, 12:55 ... chcialam przeprosic zarowno Rafala,jak i Was. Rzeczywiscie,nie powinnam byla pod wplywem zlosci zakladac tego watku. Faktycznie zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: ze swojej strony ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.10.04, 12:58 no ale widzę, że dzisiaj lepiej wracaj na wrrr bo nigdy nic nie ustalimy Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka a tak swoja droga 25.10.04, 09:15 przeciez nikt chyba nie zmuszal Cie do podania nr. tel. to byla Twoja decyzja chcialas sie pobawic, nawiazac blizszy kontakt z kims z netu - cokolwiek nie mozesz miec pewnosci, na kogo trafisz wiec nie angazuj wszystkich, mowiac ze to chyba Twoj ostatni dzien na KF czego oczekujesz? zeby wszyscy prosili "zostan"? zeby ktos publicznie ofiarowal pomoc w "odegraniu sie" na natretnej osobie? sorry, ale ja nie rozumiem takiego zachowania moze na przyszlosc zachowasz wiecej rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: a tak swoja droga 25.10.04, 10:01 po jaka cholere wyciagac takie rzeczy przed publika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnijcie, kto ) Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj IP: 195.116.22.* 25.10.04, 13:13 ochoooooo postraszyła, ostraszyła i co? ciekawe, jak długo jej nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 25.10.04, 15:14 i co? i nic.Nie mam nic wiecej do powiedzenia na ten temat. Przeprosilam,bo czlowiek targany zloscia czasem nie zastanawia sie kompletnie nad swoimi czynami czy slowami i ew.pozniejszymi konsekwencjami tego.Dopiero ktos lub czas uswiadamia mu,ze to co zrobil moglo byc pozbawione jakiejkolwiek klasy i kultury osobistej.Jestem swiadoma tego,ze tak sie wlasnie zachowalam wywlekajac na forum w pewnym sensie osobiste sprawy,ale wiecej tlumaczyc sie i przepraszac nie bede,bo mnie do tej pory nikt nie przeprosil.ba! Odnosze nawet wrazenie,ze czuje sie w tym momencie winna,a chyba nie powinnam - to nie ja podalam swoj numer jakiejs rozhisteryzowanej dziewczynie,ktora najwyrazniej ma pretensje i zal do calego swiata,nie wmieszalam sie w niczyje zycie i nie rozumiem jak mozna bylo zmieszac mnie z blotem bez powodu.Nie rozumiem tez,dlaczego odnosze wrazenie,ze wiekszosc osob tutaj sadzi,ze nie mialam prawa wpasc we wscieklosc,nie mialam prawa zareagowac i nie mialam prawa popelnic bledu,ktorego,chyba juz dalam do zrozumienia,zaluje.To wszystko z mojej strony. Pozdrawiam mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r serta widzę że... 27.10.04, 14:31 ... pewne osoby nie rzucają słów na wiatr. nie czuj się winna, to ja nie upilnowałem urządzenia nadawczo-odbiorczego i nie przejmuj się głosami innych którzy Cię krytykują. sorki że wyszlo jakoś nijak. btw. miło znów widzieć Cię na GG ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 25.10.04, 13:25 Tutaj moja też!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zblazowany [...] IP: 195.116.22.* 25.10.04, 14:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 APEL 25.10.04, 15:58 Jako pierwszy, który skrytykował Sertę pozwalam sobię również jako pierwszy zaapelować: dajcie już spokój, dziewczyna przeprosiła, przyznała rację że forum to nie najlepsze miejsce na wywlekanie pewnych spraw. Nie kopcie leżącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zblazowany Re: APEL IP: 195.116.22.* 25.10.04, 16:24 sama zaczela jej problem nie trzeba bylo dupy facetowi zawracac (albo sobie facetem) moze gosc mial juz ulozone zycie ale baby sa mega naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 25.10.04, 16:48 Czlowieczku ... oszalales najwyrazniej,bo wypowiadasz sie tak,jakbym co najmniej rozbila czyjes malzenstwo,albo dala sie oszukac oszustowi matrymonialnemu.Rozumiem,ze czytanie ze zrozumieniem jest problemem wielu ludzi,ale,jezeli nie rozumiesz do konca o czym jest mowa,to moze sie po prostu nie udzielaj? Wiem,ze masz satysfakcje z tego,ze mi dokopiesz w chwili kiedy okazuje sie,ze kultura to ja sie nie popisalam,ale w tym momencie stajesz sie smieszny - zwroce Ci uwage o co mi chodzi,bo moze nie pojmujesz: > moze gosc mial juz ulozone zycie - a nawet gdyby,to czy to oznacza,ze taki czlowiek nie ma juz prawa do zawierania nowych znajomosci? Chcialbys miec przy boku kobiete,ktora nie pozwala Ci miec kolegow i kolezanek,ktora wydzwania z obelgami do Twoich znajomych? Albo chcialbys,aby Twoja eks sie tak zachowywala? - majac pretensje o to,ze w zyciu jej sie nie ulozylo,niszczyla zycie innych - tylko nie umiem pojac jak to jest mozliwe,ze mezczyzna nie potrafi upilnowac takiej kobiety. > ale baby sa mega naiwne - naiwne? To oznacza,ze maja sie wystrzegac poznawania nowych ludzi? Nie wiem co jest naiwnego w tym,ze utrzymuje znajomosci z ludzmi z forum.Jedyna dziwna rzecz w tej historii,to to,ze obrywa mi sie za cos z czym nie mam nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: :) IP: *.crowley.pl 25.10.04, 17:00 Dlaczego się tłumaczysz?, przecież niczego nie zrobiłaś. Nie ma sensu kontynuować tego watku. Jak ktoś będzie chciał to zawsze zinterpretuje twoje słowa tak jak mu pasuje. Trudno i już. A póki co świeci piękne jesienne słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 25.10.04, 17:02 ... bo dalam sie sprowokowac ;) Masz racje,jest pieknie,nie ma sensu juz sie nad tym rozwodzic.Zaluje jedynie,ze watek rozwinal sie za plecami Rafala,ale mam nadzieje,ze sie pojawi predzej czy pozniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zblazowany Re: :) IP: 195.116.22.* 26.10.04, 12:02 ales mi dziewuszko dogadala strac sie bac nie, nie chcialbym miec zony, ktora zawraca sobie (vel soba)dupe innym facetem - skoro o to pytasz jak juz mowisz, ze wydzwania do ciebie ex kogos tam - to troche malo prawdopodobne, zeby "ex" miala dostep do telefonu naszego podmiotu lirycznego wiec i tak jestes dla mnie glupia mala szara gaska ktora na dodatek chce absorbowac wszystkich dookola obrywasz po uszach - bo zaczelas watek, ktory nie powinien sie tu znalezc sorry i nie oszalalem - to nie ja wstawiam na FK watki "na wspolczucie" i pisz co chcesz wg mnie jestes powalona to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zblazowany Re: :) IP: 195.116.22.* 26.10.04, 12:07 a poza tym jakie ty masz slowo? napisalas, ze to twoja ostatnia wizyta tutaj to co tu jeszcze robisz poczwarko? Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: obawiam się,że to moja ostatnia wizyta tutaj 27.10.04, 14:40 a ja mam nadzieję, że moja jest jedną z pierwszych lecz nie ostatnich :-) Odpowiedz Link Zgłoś