Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 21:32 Kto jedzie do Warszawy na mecz tenisowy Kurnikowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 28.04.02, 21:56 Gość portalu: rita napisał(a): > Kto jedzie do Warszawy na mecz tenisowy Kurnikowej ? nie warto. po pierwsze ona wcale nie jest taka ladna po drugie szybko przegra mysli, ze jak przyjedzie do warszawy to wreszcie cos wygra i bedzie mogla sie pochwalic pierwszym wygranym turniejem, ale niestety :))) przepowiadam, ze podopieczni rity zmiota ja z powierzchni kortu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:23 Myślę że masz rację ( kiedy ty się tej chemi nauczysz) moja była podopieczna Kasia Strączy powinna z nią wygrać, ale jeśli będzie ten mecz to wypadałoby na nim być. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 29.04.02, 22:27 Gość portalu: rita napisał(a): > Myślę że masz rację ( kiedy ty się tej chemi nauczysz) moja była podopieczna > Kasia Strączy powinna z nią wygrać, ale jeśli będzie ten mecz to wypadałoby na > nim być. jestem calym sercem z Kasia!!! pisz na biezaco jak jej dzie, w finale rozgromi ta pseudo-gwiazde i wedrze sie pzrebojem do swiatowej czolowki :))) oby, moze pojawi sie wreszcie ktos lepszy od grzybowskiej... co do chemii. juz sie pogodzilem ze slaba ocena :))) no moze jednak cos mi sie uda zwojowac, ale musze isc w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:05 Mikołaj dobrze trafiłam, widzę że interesujesz się tenisem i znasz tenis krakowski. Mimo wszystko cieszę śię z przyjazdu Kurniczka bo sławić będzie tenis i może więcej dziewczynek będzie zgłaszało się do sekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:54 rita, skarby moje, choć ze mnie prawdziwy lokalny patriota, to nasz krakowski tenis daleki od poziomów, nawet europejskich ( popatrz choćby na ostatni PF ), Ania K. chyba jednak zaliczy swój pierwszy wygrany turniej... a przy okazji, nasze są ładniejsze, ale nie potrafią tworzyć wokół siebie aury, ot co... tęsknię za grzybcią w jej optymalnej formie rita, weź nam coś debeściackiego wytrenuj !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 21:34 peteen - nie wystarczy ci Kaśka Strączy wytrenowana pod moim okiem, póżniej przez innych sparingpartnerów, trzymaj za nią kciuki. Mam teraz 9-latkę. Na jej pierwszy mecz zaproszę was. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 30.04.02, 23:23 Gość portalu: rita napisał(a): > peteen - nie wystarczy ci Kaśka Strączy wytrenowana pod moim okiem, póżniej > przez innych sparingpartnerów, trzymaj za nią kciuki. Mam teraz 9-latkę. Na jej > > pierwszy mecz zaproszę was. a Kaska, ktora tak chwalisz, ile ma lat? tzn. tyle, zeby juz grac na tamtym turnieju? byloby milo gdyby wygrala z 'gwiazda' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:30 wiesz, ja jestem pokolenie rzepki, żurawieckiego, a anka k., choć dość sprawna tenisistka, działa na mnie głonie sexapealem ( to wasza broń kobieca ) przeraża mnie, że wkładasz tyle pracy w dziecko/młodziczkę, z której wynika dobra juniorka, z której wynika żadna seniorka ( miejsce ok. 40 madzi g. jest wypadkiem przy pracy ) w Polsce tenis na światowym poziomie umarł wraz z jędrzejowską ( mówimy o kobitkach, bo u chopów było z dwóch więcej ) rita, ty dla mnie jestes jak... siłaczka powodzenia w pracy u podstaw ściskam w pasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 16:34 Hm tak ...Przyjazd Kurnikowej jest dobrym sygnałem dla Polskiego tenisa ,a to dlatego że na nasze turniorje zjeżdza się coraz więcej gwiazd tenisowych...Ja do wawy na pewno nie pojade ale moim zdaniem to Kurnikowa wygra jesdnak ten turniej .Nie orjentuje się kto jest jeszcze na liście startowej ale jak będzie grała z naszymi zawodniczkami to raczej wygra.A dlaczego nikt nie wspomniał o Asi Sakowicz...Rito czy wiesz czy ona startuje?Bo w tej chwili to najlepsza tenisistka w OPolsce bez dwóch zdań...I w dodatku chodzimy do tej samej szkoły pozdrawiam fanów tenisa... PS Ja też trenowałem troche tenisa ale raczej bardziej ogólnorozwojówke niż samo9 granie...Ale mimo wszystko mam zaliczone 4 lata kariery na Olszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 00:16 Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą dziką kartę na inny turniej. Peteen , nie jestem siłaczka ale mam wiarę , chęć i ochotę. Nie wierze w piłkę nożną, dwadzieścia lat czekaliśmy na skoczka i jest, kończy się dwudziestolecie dennego tenisa a nóż czy widelec. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 00:21 Gość portalu: rita napisał(a): > Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała > Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą > dziką kartę na inny turniej. > Peteen , nie jestem siłaczka ale mam wiarę , chęć i ochotę. Nie wierze w piłkę > nożną, dwadzieścia lat czekaliśmy na skoczka i jest, kończy się dwudziestolecie > > dennego tenisa a nóż czy widelec. jezzu. 50000... jeden promil poprosze!!! wracam chyba do gry w tenisa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 00:23 Gość portalu: rita napisał(a): > Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała > Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą > dziką kartę na inny turniej. czemu na inny? dlatego, ze ten jest 'za mocny'? tzn. malo prawdopodobne, ze cos zwojuje? of korzwierze w nia i wszystkie inne Twoje wychowanki, ale nie widze innego powodu, zeby nie jechac na jedna z najwiekszychimprez tenisowych w kraju... a mozna sobie w ogole zostawiac dziekie karty na pozniej? myslalem, ze przyznanie dzikiej karty zalezy tylko od organizatorow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 02:05 Kurnikowa ??? Fajna diewoczka nic wiecej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 11:40 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Kurnikowa ??? > Fajna diewoczka nic wiecej > > :)) na forum sportowym ktos napisal o niej, ze ma urode dojki kolchozowej... zadziwiajace, ze taki temat ma kilkadziesiat wypowiedzi... mnie sie w kazdym razie kurnikowa jakos specjalnie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 22:29 Przecież to nie sexparty tylko sport, zobaczymy co dokona w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 04.05.02, 11:50 no tak, of korz, ze sport, my sobie pozwolilismy na mala dygresje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Anna Kurnikowa 05.05.02, 13:37 dla mnie anka jest bomba ( pamiętajcie, że nie trzeba mieć twarzy cindy crawford, żeby być diablo sexy ) fakt, nie wygrała w życiu turnieju, ale odychę w wta się ocierała wiele lat ja myślę, że ona właśnie dlatego wybrała warszawę, bo chce wreszcie wygrać i czuję, że tu wygra... a z naszymi krakuskami, rita, coś cienko ostatnio, straszne baty zebrały w pucharze federacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 22:09 W pucharze federacji nie było tak żle, wreszcie nas widać , a co mężczyżni pokazują. Popatrz jak Fibak staje się bohaterem damskich turniejów, jak ostrzy zęby na wywiady, żeby zaistnieć jeszcze w tenisie. Przyjmujemy zakłady czy ANIA wygra czy nie. rita - nie wygra Kurniczka ( o piwko ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: 217.99.217.* 05.05.02, 23:08 peteen - kurka riaba górą = wygra ( o drugie piwo ) aha, ale krecz z powodu kontuzji się nie liczy !!!! :))) PS. ale to ciągle voytek był o wyciągnięcie ręki od mistrzostwa świata ( pamiętasz zapewne finał z orantesem ), a w deblu zdobywał tytuł i z okkerem, i z maierem, zaś u babek ciągle tylko finał wimbledonu... jędrzejowskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 06.05.02, 15:48 jest jakaś strona www tego turnieju bo nie wiem jaka jest lista startowa i kto jjest rozstawiony ...Ja czytałem że Sakowicz zagra z Bowiną i moim zdaniem nie ma więkjszych szans... A turniej ma dużą szanse wygrać Kurnikova... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 06.05.02, 19:12 kurnikowa przegra w polfinale albo finale, ale na pewno przegra (trzecie piwko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 22:57 Kto twierdzi że Kurniczka wygra. Jeżeli wszyscy twierdzimy ze ona nie wygra to kto nam będzie to piwo stawiał ? Niech się znajdzie odważny kto twierdzi że wygra. Nie znam strony www, w dobie internetu powinna być, nie wiem czy będzie transmisja w tv. Kaśka w eliminacjach przegrała z Czeszką 6:0, 6:1 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Anna Kurnikowa 07.05.02, 00:50 oj, chyba nie doczytałaś wszystkich postów... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 07.05.02, 15:17 peteen napisał(a): > oj, chyba nie doczytałaś wszystkich postów... ktos mowil, ze wygra. dwie osoby, ze przegra. wiec moze mowmy kiedy przegra? ja stawiam, ze dostanie w polfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 no i skreczowala... 07.05.02, 19:08 tyle bylo naszych zakladow, jak peteen sam ustalil skrecze sie nie licza. szkoda. teraz kibicuje (o ile jeszcze jakas jest) tenisitce z Krakowa. gra tam jeszcze jakas nasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: no i skreczowala... IP: *.krakow.pl 07.05.02, 21:06 Polki już też odpadły...No ale Ania pograła w Turnieju heheh...Dobrze że obstawiałem inny mecz...ja postawiłem na Bowine z Sakowicz :) ot taki lokalny patriotyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj i po Kurniku(wej:) IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 21:11 Dla mnie nie jest ani ładna , ani mądra , i nie umie grać w tenisa!Nie wiem dlaczego macie z niej taką podjare!Ona nić nie robi tobrze oprócz występowania na kortach!Niech ona w końcu zacznie grać w tego tenisa tak jak gra w reklamach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: 213.76.41.* 07.05.02, 22:14 już tylko ładna... pamiętacie przekleństwo lendla ? nigdy nie wygrał wimbledonu a przekleństwo kurniczki ? nigdy nie wygra turnieju ! szkoda, bo gabrysia s. też była ładna, ale potrafiła wygrać moim zdaniem koleżanka k. wydymała nas w poroże, bo przyjechała dla kasy za sam start ( a bierze sporo ) rita, zrób coś!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 07.05.02, 23:19 Ivanisević też nie wygrał żadnego turnieju aż do pamiętnego Wimbledonu w zeszłym roku i też mówili że to najlepszy z tenisistów który nie wygrał turnieju no i doczekał się ...Może Anna też się doczeka ?..Nie...to nie możliwe ona nie umie grać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 22:43 Trochę mnie nie było, trzeba było pożegnać się z Kurniczkiem . Podaję wam stronę turnieju z tabelami www.jandscup.pl Nie pocieszyła długo Warszawy Anusia. Widzieliście jaki na Warszawiance był zjazd elit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: 217.99.216.* 08.05.02, 23:02 eeee, jak to nie wygrał, wimbledonu do wtedy nie wygrał, ale innych wg mnie sporo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 21:47 A moim zdaniem żadnego i jestem pewny na 95 % ...ale oczywiście moge się mylić i jakby co to zwracam honor :) Zresztą zaraz poszukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 23:41 Kurcze ale jesteście dobrzy - na tym szczeblu trudno toczyć dyskusję. Dobra! Kto był w Polsce dziesięciokrotnym Mistrzem Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 23:44 Kobiet czy mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 23:53 Acha i czy halowym czy an kortach odkrytych i rozumiem że chodzi o seniorów tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 10.05.02, 12:29 fibak! strzelalem, bo nie znam innego tenisisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 10.05.02, 15:11 Szczerze mówiąc to ja też nie barzdo kojarze innych ale Fibak był zbyt oczywisty i wole poszukacć kogoś innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 21:46 No to tu was mam - stawiacie piwo. Tylko jedna osoba była dziesięciokrotnym mistrzem Polski, żadna kobieta nie dokanała tego czynu, a Fibak to gracz jednego sezonu i najwyżej klasyfikowany z Polaków w rankingu. Trochę jeszcze kasy zebrał w deblu- no nie ? mACIE drugie podejście. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 10.05.02, 22:01 Rita ja jestem na tropie już nie długo to tylko kwestia czasu aż znajdę tą osobe...:) A propos Ivanisevica...To faktycznie znalazłem informacje na stronie atp że ma na kopncie 22 wygrane turnieje ...ale wielkiego szlema ma tylko jednego Wimbledon i to chyba o to im chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:42 bonzaj, nie gadaj więcej głupot na temat ivanisevicia... rita, to mógł być tylko ktoś z dwójki gąsiorek - skonecki, nie patrząc w mądre księgi stawiam na pierwszego !!! ale też to były czasy prawdziwych dżentelmenów na korcie: długie białe spodnie, wymiany z głębi, fair play... kto dziś wspomina borotrę, cz z młodzszych choćby newcombe'a i lavera taaa, pozostają wspominki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 10:20 Gość portalu: peteen napisał(a): > bonzaj, nie gadaj więcej głupot na temat ivanisevicia... :) Ja nie mówię głupot ja tylko zacytowałem komentatorów sportowych którzy takowe prawdy głosili ,ale im zapewne chodziło o turniej wielkiego szlema.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 14:48 ok, postawisz piwo na majówce i będziemy kwita ;) a swoja drogą poziom komentatorstwa sportowego w Polasce jest zatrważający... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 17:45 Tak tylko że to był komentator na Eurosporcie...a tam takie gafy się raczej nie zdarzają ...no ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:19 Konkurs wygrał PETTEEN - Gąsiorek Wiesław był jedynym takim tenisista. Poniewaz bonzaj przegrał to stawia piwo. Ja postawię wam we wrześniu na kortach Olszy kiedy moja Oleńka będzie grała turniej i trzeba będzie jej kibicować. Liczę na was. Ogłaszam koniec konkursu - podajcie sobie ręce jak po zakończeniu meczu. Aha - najlepszy komentator był chyba Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:23 No zgadzam się Peteen wygrał,ale co do piwka to wątpie czy tym razem gdyż z powodów ode mnie nie zależnych może mnie nie być w Krakowie w/w terminie (tzn.majówki) :((... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:44 mikolaj7 napisał(a): > nie zartuj sobie nawet ! Tzn ....nie rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 11.05.02, 22:56 no nie zartuj, ze nie przyjdziesz na majowke :) ps. ale ja za to zawsze jestem 101, 201 i 301 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 12.05.02, 12:13 25/26 mam zawody i nie wiem czy będe w Krakowie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 12.05.02, 15:22 szkoda. ale powodzenia na zawodach ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:45 100 200 300!!!! i pękło.... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:38 Co to za wymiana piłek , nic z tego nie rozumiem. Bonzaj o jakich zawodach mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 15:32 Przepraszam a osobistą wstawke ... Chodzi mi o zawody lekkoatletyczne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:22 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Przepraszam a osobistą wstawke ... > Chodzi mi o zawody lekkoatletyczne...:) W jakim klubie i wjakiej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 22:01 :(((Teraz już wiem na 100 % że mnie nie będzie na Majówce...Wyjeżdzam na zawody do Białej Podlaski 25...(jest cień szansy jeśli wróce wcześnie) www.pzla.pl/kaledarz.htm Trenuje w AZS AWF Kraków 110 ppł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 22:54 To wspaniale, ten kalendarz imprez jest równiż fajny, można śledzić terminarz zawodów, muszę poszukać taki w tenisie. Ale nie napisaleś czy skaczesz w dal czy w zwyż czy bieg. Mam zgadywać. Rzut dyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 16.05.02, 22:58 hehehe nie ...pisałem już w wątku do bonzaja... A tu masz adres www.pzt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 16.05.02, 23:03 Dzisiaj oglądałem mecz w Rzymie na Eurosporcie ...Kurnikowa odpadła w III rundzie ...znów jakeś kłopoty zdrowotne czy przemęczenie już nie pamjętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Roland Garos IP: *.krakow.pl 16.05.02, 23:05 Już niedługo...Ponoć cały czas mają być tranmisje na żywo na Eurosporcie... Ale sobie pooglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 16.05.02, 23:35 slaba jest. probuje zachowac twarz i zwala wszystko na kontuzje. pewnie tak skonczy kilka turniei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 17.05.02, 15:31 No powiedzmy ,bo pierwsze dwie rundy przeszła jak burza i co najważniejsze grała bardzo dobrze... Jest po prostu żle przygotowana kondycyjnie i nie wytrzymuje trudów meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:37 Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególnie dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic. Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychicznie podbudujemy. Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 21:54 Gość portalu: rita napisał(a): > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególnie > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic. > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychicznie > podbudujemy. bonzaj biega na 110 przez plotki. > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś to ty. jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:15 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególn > ie > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę > > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic. > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychic > znie > > podbudujemy. > > bonzaj biega na 110 przez plotki. > > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś t > o ty. > > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka. A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej iaffelos - co to oznacza coś z greki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 22:29 Gość portalu: rita napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: rita napisał(a): > > > > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szcz > ególn > > ie > > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo > chcę > > > > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic. > > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci ps > ychic > > znie > > > podbudujemy. > > > > bonzaj biega na 110 przez plotki. > > > > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jes > teś t > > o ty. > > > > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez > > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w > > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka. > > A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej a wiesz, nie wiem... wlasciwie sukcesow nie ma zadnych tutaj, ponoc bywa na forum sportowym... nie wiem, nie interesuje mnie to specjalnie. > iaffelos - co to oznacza coś z greki. nie bardzo :-/// z gry fantastycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 22:29 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: rita napisał(a): > > > > > > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a > szcz > > ególn > > > ie > > > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowi > e, bo > > chcę > > > > > > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i > nic. > > > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może > ci ps > > ychic > > > znie > > > > podbudujemy. > > > > > > bonzaj biega na 110 przez plotki. > > > > > > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy t > y jes > > teś t > > > o ty. > > > > > > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez > > > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w > > > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka. > > > > A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej > > a wiesz, nie wiem... wlasciwie sukcesow nie ma zadnych > tutaj, ponoc bywa na forum sportowym... nie wiem, nie > interesuje mnie to specjalnie. > > > > iaffelos - co to oznacza coś z greki. > > nie bardzo :-/// > > z gry fantastycznej... tzn. nie w 100% zerznite, ale na podstawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:08 Mikołaj - cieszę się że cię poznałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 19.05.02, 22:53 Spróbój wejść na tą strone i powiedz czy znalazłaś to czego szukałaś... www.pzt.pl/kalendar.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kalendarz dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:42 Bonzaj jesteś wspaniały, kliknę i już mam kalendarz, jak ja doceniam internet. Muszę ci zdradzić , że trenuję codziennie dwóch 7- latków i planuję zrobić z nich mistrzów, przypuszczam jak dobrze pójdzie za dwa lata będą mistrzami Krakowa do 12 lat. Czy oprócz treningów stosujecie jakąś terapię , psychologię itp. Smutno mi tylko że w Krakowie nie ma dla skrzatów żadnych turniejów, a przecież muszą się kiedyś odbyć Mistrzostwa Krakowa w tenisie w tej kategorii, by podglądnąć innych konkurentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 21.05.02, 12:19 To należy zorganizować takową impreze...:) Ja trenuje normalnie...Jeszcze nie potrzebuje specjalnych odżywek czy psychologów :) Chociaż np. w okresie zimowym zaleca się abyśmy brali dodatkowo zestaw witamin np.supradyn,plusss,centrum czy takie tam... Ale my mamy zupełnie inną dyscypline...Chocoiaż np.Joanna Sakowicz przychodzio na ogólnorozwojówke do trenera od lekkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kalendarz dla Rity 21.05.02, 19:53 Gość portalu: rita napisał(a): > Bonzaj jesteś wspaniały, kliknę i już mam kalendarz, jak ja doceniam internet. > Muszę ci zdradzić , że trenuję codziennie dwóch 7- latków i planuję zrobić z > nich mistrzów, przypuszczam jak dobrze pójdzie za dwa lata będą mistrzami > Krakowa do 12 lat. Czy oprócz treningów stosujecie jakąś terapię , psychologię > itp. Smutno mi tylko że w Krakowie nie ma dla skrzatów żadnych turniejów, a > przecież muszą się kiedyś odbyć Mistrzostwa Krakowa w tenisie w tej kategorii, > by podglądnąć innych konkurentów. ja moge byc dla nich sparing partnerem :D gwarantuje, ze przegram, choc moze jakbym sobie co nieco przypomnial to kto wie. a jak bedzie taki truniej to chetnie bym przyszedl ogladnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 21.05.02, 20:40 Przy drobnej pomocy ze strony sponsorów organizacja takie turnieju dla dzieci to nie problem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 22:18 Oprócz tenisa , siedmiolatkom mogę już zaserować ogólnosozwojówkę lekoatletychną, chyba są za mali. Kiedy Joasia chodziła na trening lekatletyczny. Kasia Strączy zaczynała oogólnorozwojówkę w 12 roku życia. Fajnie że jesteś na tym forum - niech moc będzie z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 21.05.02, 22:39 hehhe dzięki i z tobą też...i strzeż się przed klonami :) A tak poważnie to ja też troche trenowałem tenis i to właśnie jak miałem 6 czy 7 lat :) Zaczynaliśmy od samego początku tzn.od zabaw z piłką i rakietą...oswajanie się z odbijaniem itd.Dopiero póżniej przeszliśmy do ćwiczenia techniki tzn .odbić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 22:59 Powiedz mi jaki trener tak cię zmarnował. Dzieci u mnie zaczynają od pierwszych piłek grać na korcie z trenerem. Mam dwóch 7 latków na Kozłówku i je trenuję i zobaczysz coś z nich będzie. Grałeś na Olszy. Tam są szkółki dzieci tylko dla pieniędzy czym ich więcej tym więcej kasy, bo przecież rodzice musieli coś płacić. Załujesz tego tenisa i dlaczego zrezygnowałeś. Zazwyczaj w szkole ten przedmiot się lubi jak lubi się nauczyciela. W sporcie wszystko jest powiązane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 23.05.02, 15:40 To było tak... najpierw byłem w szkółce Hutnika na jednym treningu ale podziękowałem im bo mi się nie podobało bo tam byli dużo starsi ode mnie chłopacy...Tata zaprowadził mnie na Olsze na tenisa bo był akurat nabór ...Mnie to odpowiadało bo zaczynałem od początku a poza tym byli tam rówieśnicy... Ja też grałem z trenerem tylko nie wiem dokładnie kiedy zaczołem pierwsze trenigi na korcie... Trenowałem 4 lata aż do 4 klasy podstawówki i byłem nawet na jednym obozie tenisowym w Sanoku... Poza tym to nie było prawie żadnych turnieji więc nie mogłem sprawdzić swoich umiejętności. W czwartej klasie zauważono mnie w mojaj podstawówce a jest to do tej pory szkoła sportowa więc automatycznie zaczołe iść w tamtym kierunku... Poza tym doszły do tego koszty związane z tenisem ,bo sama pewnie wiesz nie jest to sport tani...No i wkońcu w lekkiej zacząłem odnosić sukcesy i od razu były nagrody...A dla chłopaka w wieku 11 lat to sie liczy... No i do tej pory trenuje lekką ,tym razem już poważnie i wiąże z tym swoią przyszłość...A do tenisa pozostał mi sentyment i bardzo lubie oglądać mecze tenisowa ,a i zagrać też bym z chęcią zagrał tylko i brak czasu i już chyba brak umiejętności mi nie pozwala... Ufff ale się rozpisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:16 11-4 to zaczynałeś bardzo wcześnie, wcześniej od ciebie zaczynała tylko Stefcia Graf. Nie napisałes jaki trener cię trenował na Olszy Grzesło, Kubaty, Zurawiecki może jakiś inny. Zmarnowali ciebie i tenis poniósł wielką stratę, chyba żę coś masz z koordynacją ruchów. Tenis jest bardzo trudną grą, wymagane jest cierpliwe trenowanie wszystkich uderzeń i prawie codzienne ćwiczenia. Znalazłam sposób na niedrogie codzienne treningi. Olę, która ma teraz 10 lat zapisałam na treningi Olszy , ma dwa razy w tygodniu i u mnie ma dwa razy w tygodniu. W sumie koszt miesięczny treningów wynosi ją 150zł. Właśnie narzekam na małe ilości meczów w Krakowie dla takich dzieciaczków. Teraz będę organizować z Okazji Dnia Dziecka turniejek taki wewnętrzny. Miej sukcesy i w wywiadach podkreślaj jaką krzywdę robią dzieciom i rodzicom trenerzy nie fachowcy. Z kasią Strączy też przechodziłam dramaty, jeden z rodziców znajdujący się w Zarządzie klubu domagał się zmniejszenia grupy i wyrzucenia m .in. jej i wiesz dlaczego bo była w tych czasach dzieciństwa przy kości. Teraz widzisz dziewczyna ezstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 23.05.02, 21:26 Zaczynałem w wieku bodajże 7 lat a trenowałem 4 ... Niestety nie pamiętam jak nazywał się mój były trener... W sumie to nie narzekam bo o ile pamiętam to nie byłem taki zły... Co do koordynacji to w biegu na 110 ppł duże znaczenie ma rytm a koordynaccji ruchowa w każdym sporcie ma duże znaczenie... Co do treningów to jestem bardzo cierpliwy i trenuje dość ciężko. 150 złotych miesięcznie to moim zdaniem i tak bardzo dużo dla przeciętnej polskiej rodziny...Jak to ma być tani sposób to wole nawet nie pytać ile się płaci średnio.Ja płace tylko 5 złotych składki miesięcznie...Klub pokrywa mi kilka obozów w roku ,wszelkie wyjazzdy na zawody ,oraz co jakiś czas sprzęt do trenowania,a za dobre wyniki dodatkowo jakieś drobne kwoty na np.buty,czy strój... Zresztą ja twierdze że lekkoatletyka to najtańszy sport... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Riiito!!!! 23.05.02, 21:25 wybierasz sie na majowke? mam nadzieje, ze tak wiec moze odwiedz jakis watek majowkowy na glownej liscie... niedizal o 14 na zakrzowku, od strony jednostki wojskowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:23 Bonzaj zastanowię się nad twoim tematem, bardzo mnie interesuje, czy jak tenisista przyjdzie do was i poprosi o trening to zapłaci tylko 5 zł miesięcznie. W takim razie ja ci daję 10 zł miesięcznie i zrobisz treningi lekkoatletyczne szybkościowe i zwinnościowe oraz wytrzymałościowe jednemu mojemu zawodnikowi. Zgadzam się ztym że tylko dobrym a nawet czołowym zawodnikom przysługują takie profity. Klubowi przynosisz sławę, ale dzieci co nic nie umią i trzeba je nauczyć muszą płacić aby utrzymać starszych kolegów. Popatrz ile płaci się za naukę powiedzmy angielskiego, zapisz się na kurs to zobaczysz. Mikołaj teraz mam sezon i nie myślę o majówkach - ale może popatrzysz na moje dzieci w turnieju wewnętrznym z okazji Dnia Dziecka. Bonzaj ciebie zrobię sędzią głównym turnieju, chyba jeszcze pamiętasz liczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Riiito!!!! 24.05.02, 19:17 Gość portalu: rita napisał(a): > Bonzaj zastanowię się nad twoim tematem, bardzo mnie interesuje, czy jak > tenisista przyjdzie do was i poprosi o trening to zapłaci tylko 5 zł > miesięcznie. W takim razie ja ci daję 10 zł miesięcznie i zrobisz treningi > lekkoatletyczne szybkościowe i zwinnościowe oraz wytrzymałościowe jednemu > mojemu zawodnikowi. Zgadzam się ztym że tylko dobrym a nawet czołowym > zawodnikom przysługują takie profity. Klubowi przynosisz sławę, ale dzieci co > nic nie umią i trzeba je nauczyć muszą płacić aby utrzymać starszych kolegów. > Popatrz ile płaci się za naukę powiedzmy angielskiego, zapisz się na kurs to > zobaczysz. > > Mikołaj teraz mam sezon i nie myślę o majówkach forumowicze Ci to zapamietaja ! zeby nie przyjsc, jak juz nas widzialas w anatewce, no wiesz! - ale może popatrzysz na moje > dzieci w turnieju wewnętrznym z okazji Dnia Dziecka. Bonzaj ciebie zrobię > sędzią głównym turnieju, chyba jeszcze pamiętasz liczenie. chetnie przyjde, ale gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 22:01 Bądz cierpliwy, muszę się zorganizować. Mikołaj co z tym bonzajem, znów na meczu, gdzie teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Riiito!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 00:29 startuje w białymstoku, czy gdzieś tam... ale ty, ty jesteś tu i nie chcesz przyjść !!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Riiito!!!! 26.05.02, 11:18 Gość portalu: peteen napisał(a): > startuje w białymstoku, czy gdzieś tam... > ale ty, ty jesteś tu i nie chcesz przyjść !!! > :((( i tak nikt nie przyjdzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 17:03 Właśnie pada i dobrze. Nie wiem czy chodzi wam o moją córkę czy o mnie. Przyjdę jak znajdę sztuczną szczękę, gdzieś ją zgubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Riiito!!!! IP: *.krakow.pl 26.05.02, 20:03 Wróciłem...Mam nadzieje że dobrze się bawicie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:12 Z tarczą czy na tarczy. Kupować gazety jutro, mów jak było. Odpowiedz na pytanie które ci zadałam we wcześniejszych postach. Imrezy forumowskie są fajne i bardzo żałuję że nie byłam. Ale dziś Dzień Matki Polki i trudno jest uciekać z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Riiito!!!! IP: *.krakow.pl 27.05.02, 21:26 Ztym treningiem to troche inna sprawa... Gdyby ktoś przyszedł do klubu to móghłby trenować od zaraz za te 5 zł które zresztą można płacić kiedy się chce...Tylko zależy u jakiego trenera bo raczej nie u mnie... Zresztą w wypadku kiedy chodzi o tenisiste to lepiej i iść i się samemu dogadać w kwesti wymagań i w kwesti ceny...U nas się nie płaci trenerom bo oni dostają pensje z klubu...Więc ja praktycznie trenuje za darmo...A korzystam i to sporo bo jeżdze na obozy za darmo ,jestem szkolony w kadrze makroregionu i za to też ma darmowe obozy itd...to jest wogóle skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:42 Wiesz jakie słabe pensje mają trenerzy. W tenisie jest lepiej dorobi sobie na lekcjach a trener l.a. też daje lekcje. Jak wyrabiacie karty zdrowia, kto płaci. Odpowiedz Link Zgłoś