Dodaj do ulubionych

Anna Kurnikowa

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 21:32
Kto jedzie do Warszawy na mecz tenisowy Kurnikowej ?
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 28.04.02, 21:56
      Gość portalu: rita napisał(a):

> Kto jedzie do Warszawy na mecz tenisowy Kurnikowej ?

nie warto.

po pierwsze ona wcale nie jest taka ladna
      po drugie szybko przegra

mysli, ze jak przyjedzie do warszawy to wreszcie cos wygra
      i bedzie mogla sie pochwalic pierwszym wygranym
      turniejem, ale niestety :)))

przepowiadam, ze podopieczni rity zmiota ja z powierzchni
      kortu :)))
      • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:23
        Myślę że masz rację ( kiedy ty się tej chemi nauczysz) moja była podopieczna
        Kasia Strączy powinna z nią wygrać, ale jeśli będzie ten mecz to wypadałoby na
        nim być.
        • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 29.04.02, 22:27

> Myślę że masz rację ( kiedy ty się tej chemi nauczysz) moja była podopieczna
          > Kasia Strączy powinna z nią wygrać, ale jeśli będzie ten mecz to wypadałoby na
          > nim być.

jestem calym sercem z Kasia!!! pisz na biezaco jak jej dzie,
          w finale rozgromi ta pseudo-gwiazde i wedrze sie
          pzrebojem do swiatowej czolowki :))) oby, moze pojawi sie
          wreszcie ktos lepszy od grzybowskiej...

co do chemii. juz sie pogodzilem ze slaba ocena :)))

no moze jednak cos mi sie uda zwojowac, ale musze isc w
          takim razie :)
          • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:05
            Mikołaj dobrze trafiłam, widzę że interesujesz się tenisem i znasz tenis
            krakowski. Mimo wszystko cieszę śię z przyjazdu Kurniczka bo sławić będzie
            tenis i może więcej dziewczynek będzie zgłaszało się do sekcji.
            • Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 01:54
              rita, skarby moje, choć ze mnie prawdziwy lokalny patriota, to nasz krakowski
              tenis daleki od poziomów, nawet europejskich ( popatrz choćby na ostatni PF ),
              Ania K. chyba jednak zaliczy swój pierwszy wygrany turniej...
              a przy okazji, nasze są ładniejsze, ale nie potrafią tworzyć wokół siebie aury,
              ot co...
              tęsknię za grzybcią w jej optymalnej formie
              rita, weź nam coś debeściackiego wytrenuj !!!!
              :)))
              • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 21:34
                peteen - nie wystarczy ci Kaśka Strączy wytrenowana pod moim okiem, póżniej
                przez innych sparingpartnerów, trzymaj za nią kciuki. Mam teraz 9-latkę. Na jej
                pierwszy mecz zaproszę was.
                • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 30.04.02, 23:23

> peteen - nie wystarczy ci Kaśka Strączy wytrenowana pod moim okiem, póżniej
                  > przez innych sparingpartnerów, trzymaj za nią kciuki. Mam teraz 9-latkę. Na jej
                  >
                  > pierwszy mecz zaproszę was.

a Kaska, ktora tak chwalisz, ile ma lat? tzn. tyle, zeby juz
                  grac na tamtym turnieju?

byloby milo gdyby wygrala z 'gwiazda' :)))
                • Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:30
                  wiesz, ja jestem pokolenie rzepki, żurawieckiego, a anka k., choć dość sprawna
                  tenisistka, działa na mnie głonie sexapealem ( to wasza broń kobieca )
                  przeraża mnie, że wkładasz tyle pracy w dziecko/młodziczkę, z której wynika
                  dobra juniorka, z której wynika żadna seniorka ( miejsce ok. 40 madzi g. jest
                  wypadkiem przy pracy )
                  w Polsce tenis na światowym poziomie umarł wraz z jędrzejowską ( mówimy o
                  kobitkach, bo u chopów było z dwóch więcej )
                  rita, ty dla mnie jestes jak... siłaczka
                  powodzenia w pracy u podstaw
                  ściskam w pasie
    • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 16:34
      Hm tak ...Przyjazd Kurnikowej jest dobrym sygnałem dla Polskiego tenisa ,a to
      dlatego że na nasze turniorje zjeżdza się coraz więcej gwiazd tenisowych...Ja
      do wawy na pewno nie pojade ale moim zdaniem to Kurnikowa wygra jesdnak ten
      turniej .Nie orjentuje się kto jest jeszcze na liście startowej ale jak będzie
      grała z naszymi zawodniczkami to raczej wygra.A dlaczego nikt nie wspomniał o
      Asi Sakowicz...Rito czy wiesz czy ona startuje?Bo w tej chwili to najlepsza
      tenisistka w OPolsce bez dwóch zdań...I w dodatku chodzimy do tej samej szkoły
      pozdrawiam fanów tenisa...
      PS
      Ja też trenowałem troche tenisa ale raczej bardziej ogólnorozwojówke niż samo9
      granie...Ale mimo wszystko mam zaliczone 4 lata kariery na Olszy :))
      • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 00:16
        Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała
        Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą
        dziką kartę na inny turniej.
        Peteen , nie jestem siłaczka ale mam wiarę , chęć i ochotę. Nie wierze w piłkę
        nożną, dwadzieścia lat czekaliśmy na skoczka i jest, kończy się dwudziestolecie
        dennego tenisa a nóż czy widelec.
        • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 00:21

> Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała
          > Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą
          > dziką kartę na inny turniej.
          > Peteen , nie jestem siłaczka ale mam wiarę , chęć i ochotę. Nie wierze w piłkę
          > nożną, dwadzieścia lat czekaliśmy na skoczka i jest, kończy się dwudziestolecie
          >
          > dennego tenisa a nóż czy widelec.

jezzu. 50000... jeden promil poprosze!!! wracam chyba do
          gry w tenisa :)))
        • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 00:23

> Właśnie dziką kartę na turniej gdzie pulą nagród jest 50.000zielonych dostała
          > Joanna Sakowicz. Moja Kaśka prawdopodobnie nie pojedzie, zostawia sobie tą
          > dziką kartę na inny turniej.

czemu na inny? dlatego, ze ten jest 'za mocny'? tzn. malo
          prawdopodobne, ze cos zwojuje? of korzwierze w nia i
          wszystkie inne Twoje wychowanki, ale nie widze innego
          powodu, zeby nie jechac na jedna z najwiekszychimprez
          tenisowych w kraju... a mozna sobie w ogole zostawiac
          dziekie karty na pozniej? myslalem, ze przyznanie dzikiej
          karty zalezy tylko od organizatorow...
          • Gość: greg36 Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 02:05
            Kurnikowa ???
            Fajna diewoczka nic wiecej

:))
            • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 03.05.02, 11:40
              Gość portalu: greg36 napisał(a):

> Kurnikowa ???
              > Fajna diewoczka nic wiecej
              >
              > :))

na forum sportowym ktos napisal o niej, ze ma urode dojki
              kolchozowej... zadziwiajace, ze taki temat ma
              kilkadziesiat wypowiedzi...

mnie sie w kazdym razie kurnikowa jakos specjalnie nie
              podoba.
              • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 22:29
                Przecież to nie sexparty tylko sport, zobaczymy co dokona w Warszawie.
                • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 04.05.02, 11:50
                  no tak, of korz, ze sport, my sobie pozwolilismy na mala
                  dygresje :)))
                • peteen Re: Anna Kurnikowa 05.05.02, 13:37
                  dla mnie anka jest bomba ( pamiętajcie, że nie trzeba mieć twarzy cindy
                  crawford, żeby być diablo sexy )
                  fakt, nie wygrała w życiu turnieju, ale odychę w wta się ocierała wiele lat
                  ja myślę, że ona właśnie dlatego wybrała warszawę, bo chce wreszcie wygrać i
                  czuję, że tu wygra...
                  a z naszymi krakuskami, rita, coś cienko ostatnio, straszne baty zebrały w
                  pucharze federacji
                  • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 22:09
                    W pucharze federacji nie było tak żle, wreszcie nas widać , a co mężczyżni
                    pokazują. Popatrz jak Fibak staje się bohaterem damskich turniejów, jak ostrzy
                    zęby na wywiady, żeby zaistnieć jeszcze w tenisie.
                    Przyjmujemy zakłady czy ANIA wygra czy nie.
                    rita - nie wygra Kurniczka ( o piwko )
                    • Gość: peteen Re: Anna Kurnikowa IP: 217.99.217.* 05.05.02, 23:08
                      peteen - kurka riaba górą = wygra ( o drugie piwo )
                      aha, ale krecz z powodu kontuzji się nie liczy !!!!
                      PS. ale to ciągle voytek był o wyciągnięcie ręki od mistrzostwa świata (
                      pamiętasz zapewne finał z orantesem ), a w deblu zdobywał tytuł i z okkerem, i
                      z maierem, zaś u babek ciągle tylko finał wimbledonu... jędrzejowskiej !!!
                      • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 06.05.02, 15:48
                        jest jakaś strona www tego turnieju bo nie wiem jaka jest lista startowa i kto
                        jjest rozstawiony ...Ja czytałem że Sakowicz zagra z Bowiną i moim zdaniem nie
                        ma więkjszych szans...
                        A turniej ma dużą szanse wygrać Kurnikova...
                        • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 06.05.02, 19:12
                          kurnikowa przegra w polfinale albo finale, ale na pewno
                          przegra (trzecie piwko)
                          • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 22:57
                            Kto twierdzi że Kurniczka wygra.
                            Jeżeli wszyscy twierdzimy ze ona nie wygra to kto nam będzie to piwo stawiał ?
                            Niech się znajdzie odważny kto twierdzi że wygra.
                            Nie znam strony www, w dobie internetu powinna być, nie wiem czy będzie
                            transmisja w tv.
                            Kaśka w eliminacjach przegrała z Czeszką 6:0, 6:1
                            • peteen Re: Anna Kurnikowa 07.05.02, 00:50
                              oj, chyba nie doczytałaś wszystkich postów...
                              • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 07.05.02, 15:17
                                peteen napisał(a):

> oj, chyba nie doczytałaś wszystkich postów...

ktos mowil, ze wygra. dwie osoby, ze przegra. wiec moze
                                mowmy kiedy przegra? ja stawiam, ze dostanie w polfinale.
    • mikolaj7 no i skreczowala... 07.05.02, 19:08
      tyle bylo naszych zakladow, jak peteen sam ustalil
      skrecze sie nie licza.

szkoda. teraz kibicuje (o ile jeszcze jakas jest) tenisitce
      z Krakowa. gra tam jeszcze jakas nasza?
      • Gość: bonzaj Re: no i skreczowala... IP: *.krakow.pl 07.05.02, 21:06
        Polki już też odpadły...No ale Ania pograła w Turnieju heheh...Dobrze że
        obstawiałem inny mecz...ja postawiłem na Bowine z Sakowicz :) ot taki lokalny
        patriotyzm :)
      • Gość: Mikołaj i po Kurniku(wej:) IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 21:11
        Dla mnie nie jest ani ładna , ani mądra , i nie umie grać w tenisa!Nie wiem
        dlaczego macie z niej taką podjare!Ona nić nie robi tobrze oprócz występowania na
        kortach!Niech ona w końcu zacznie grać w tego tenisa tak jak gra w reklamach!
        • Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: 213.76.41.* 07.05.02, 22:14
          już tylko ładna...
          pamiętacie przekleństwo lendla ? nigdy nie wygrał wimbledonu
          a przekleństwo kurniczki ? nigdy nie wygra turnieju !

szkoda, bo gabrysia s. też była ładna, ale potrafiła wygrać
          moim zdaniem koleżanka k. wydymała nas w poroże, bo przyjechała dla kasy za sam
          start ( a bierze sporo )

rita, zrób coś!!!!!!!!!
          • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 07.05.02, 23:19
            Ivanisević też nie wygrał żadnego turnieju aż do pamiętnego Wimbledonu w
            zeszłym roku i też mówili że to najlepszy z tenisistów który nie wygrał
            turnieju no i doczekał się ...Może Anna też się doczeka ?..Nie...to nie możliwe
            ona nie umie grać!!!
            • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 22:43
              Trochę mnie nie było, trzeba było pożegnać się z Kurniczkiem .
              Podaję wam stronę turnieju z tabelami www.jandscup.pl
              Nie pocieszyła długo Warszawy Anusia. Widzieliście jaki na Warszawiance był
              zjazd elit.
            • Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: 217.99.216.* 08.05.02, 23:02
              eeee, jak to nie wygrał, wimbledonu do wtedy nie wygrał, ale innych wg mnie
              sporo !
              • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 21:47
                A moim zdaniem żadnego i jestem pewny na 95 % ...ale oczywiście moge się mylić
                i jakby co to zwracam honor :)
                Zresztą zaraz poszukam...
                • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 23:41
                  Kurcze ale jesteście dobrzy - na tym szczeblu trudno toczyć dyskusję.
                  Dobra!
                  Kto był w Polsce dziesięciokrotnym Mistrzem Polski ?
                  • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 23:44
                    Kobiet czy mężczyzn :)
                  • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 09.05.02, 23:53
                    Acha i czy halowym czy an kortach odkrytych i rozumiem że chodzi o seniorów tak?
                  • mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 10.05.02, 12:29
                    fibak!

strzelalem, bo nie znam innego tenisisty :)
                    • mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 10.05.02, 12:30

polskiego rzecz jasna.
                      • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 10.05.02, 15:11
                        Szczerze mówiąc to ja też nie barzdo kojarze innych ale Fibak był zbyt
                        oczywisty i wole poszukacć kogoś innego ...
                        • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 21:46
                          No to tu was mam - stawiacie piwo. Tylko jedna osoba była dziesięciokrotnym
                          mistrzem Polski, żadna kobieta nie dokanała tego czynu, a Fibak to gracz
                          jednego sezonu i najwyżej klasyfikowany z Polaków w rankingu. Trochę jeszcze
                          kasy zebrał w deblu- no nie ?
                          mACIE drugie podejście. Powodzenia.
                          • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 10.05.02, 22:01
                            Rita ja jestem na tropie już nie długo to tylko kwestia czasu aż znajdę tą
                            osobe...:)
                            A propos Ivanisevica...To faktycznie znalazłem informacje na stronie atp że ma
                            na kopncie 22 wygrane turnieje ...ale wielkiego szlema ma tylko jednego
                            Wimbledon i to chyba o to im chodziło...
                            • Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:42
                              bonzaj, nie gadaj więcej głupot na temat ivanisevicia...
                              rita, to mógł być tylko ktoś z dwójki gąsiorek - skonecki, nie patrząc w mądre
                              księgi stawiam na pierwszego !!!
                              ale też to były czasy prawdziwych dżentelmenów na korcie: długie białe spodnie,
                              wymiany z głębi, fair play... kto dziś wspomina borotrę, cz z młodzszych choćby
                              newcombe'a i lavera
                              taaa, pozostają wspominki
                              • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 10:20
                                Gość portalu: peteen napisał(a):

> bonzaj, nie gadaj więcej głupot na temat ivanisevicia...

:) Ja nie mówię głupot ja tylko zacytowałem komentatorów sportowych którzy takowe
                                prawdy głosili ,ale im zapewne chodziło o turniej wielkiego szlema....
                                • Gość: peteen Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 14:48
                                  ok, postawisz piwo na majówce i będziemy kwita ;)
                                  a swoja drogą poziom komentatorstwa sportowego w Polasce jest zatrważający...
                                  • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 17:45
                                    Tak tylko że to był komentator na Eurosporcie...a tam takie gafy się raczej nie
                                    zdarzają ...no ale cóż...
                                    • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:19
                                      Konkurs wygrał PETTEEN - Gąsiorek Wiesław był jedynym takim tenisista.
                                      Poniewaz bonzaj przegrał to stawia piwo.
                                      Ja postawię wam we wrześniu na kortach Olszy kiedy moja Oleńka będzie grała
                                      turniej i trzeba będzie jej kibicować. Liczę na was.
                                      Ogłaszam koniec konkursu - podajcie sobie ręce jak po zakończeniu meczu.
                                      Aha - najlepszy komentator był chyba Tomaszewski
                                      • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:23
                                        No zgadzam się Peteen wygrał,ale co do piwka to wątpie czy tym razem gdyż z
                                        powodów ode mnie nie zależnych może mnie nie być w Krakowie w/w terminie
                                        (tzn.majówki) :((...
                                        • mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 11.05.02, 22:36
                                          nie zartuj sobie nawet !
                                          • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:44
                                            mikolaj7 napisał(a):

> nie zartuj sobie nawet !

Tzn ....nie rozumiem??
                                            • mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 11.05.02, 22:56
                                              no nie zartuj, ze nie przyjdziesz na majowke :)

ps. ale ja za to zawsze jestem 101, 201 i 301 ;)))
                                              • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 12.05.02, 12:13
                                                25/26 mam zawody i nie wiem czy będe w Krakowie...:(
                                                • mikolaj7 Re: i po Kurniku(wej:) 12.05.02, 15:22
                                                  szkoda. ale powodzenia na zawodach ! :)))
                                          • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 11.05.02, 22:45
                                            100 200 300!!!! i pękło....
                                            :):):):)
                                            • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:38
                                              Co to za wymiana piłek , nic z tego nie rozumiem. Bonzaj o jakich zawodach
                                              mówisz.
                                              • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 15:32
                                                Przepraszam a osobistą wstawke ...
                                                Chodzi mi o zawody lekkoatletyczne...:)
                                                • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:22
                                                  Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Przepraszam a osobistą wstawke ...
                                                  > Chodzi mi o zawody lekkoatletyczne...:)

W jakim klubie i wjakiej dziedzinie
                                                  • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 13.05.02, 22:01
                                                    :(((Teraz już wiem na 100 % że mnie nie będzie na Majówce...Wyjeżdzam na zawody
                                                    do Białej Podlaski 25...(jest cień szansy jeśli wróce wcześnie)
                                                    www.pzla.pl/kaledarz.htm
                                                    Trenuje w AZS AWF Kraków
                                                    110 ppł :))
                                                  • Gość: rita Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 22:54
                                                    To wspaniale, ten kalendarz imprez jest równiż fajny, można śledzić terminarz
                                                    zawodów, muszę poszukać taki w tenisie.
                                                    Ale nie napisaleś czy skaczesz w dal czy w zwyż czy bieg.
                                                    Mam zgadywać.
                                                    Rzut dyskiem
                                                  • Gość: bonzaj Re: i po Kurniku(wej:) IP: *.krakow.pl 16.05.02, 22:58
                                                    hehehe nie ...pisałem już w wątku do bonzaja...
                                                    A tu masz adres www.pzt.pl
    • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 16.05.02, 23:03
      Dzisiaj oglądałem mecz w Rzymie na Eurosporcie ...Kurnikowa odpadła w III
      rundzie ...znów jakeś kłopoty zdrowotne czy przemęczenie już nie pamjętam...
      • Gość: bonzaj Roland Garos IP: *.krakow.pl 16.05.02, 23:05
        Już niedługo...Ponoć cały czas mają być tranmisje na żywo na Eurosporcie...
        Ale sobie pooglądam...
      • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 16.05.02, 23:35
        slaba jest. probuje zachowac twarz i zwala wszystko na
        kontuzje. pewnie tak skonczy kilka turniei...
        • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 17.05.02, 15:31
          No powiedzmy ,bo pierwsze dwie rundy przeszła jak burza i co najważniejsze
          grała bardzo dobrze...
          Jest po prostu żle przygotowana kondycyjnie i nie wytrzymuje trudów meczu...
          • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:37
            Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególnie
            dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę
            swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic.
            Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychicznie
            podbudujemy.
            Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś to ty.
            • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 21:54

> Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególnie
              > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę
              > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic.
              > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychicznie
              > podbudujemy.

bonzaj biega na 110 przez plotki.

> Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś to ty.

jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez
              'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w
              kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka.
              • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:15
                mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: rita napisał(a):
                >
                > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szczególn
                > ie
                > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo chcę
                >
                > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic.
                > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci psychic
                > znie
                > > podbudujemy.
                >
                > bonzaj biega na 110 przez plotki.
                >
                > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jesteś t
                > o ty.
                >
                > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez
                > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w
                > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka.

A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej
                iaffelos - co to oznacza coś z greki.
                • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 22:29

> mikolaj7 napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: rita napisał(a):
                  > >
                  > > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a szcz
                  > ególn
                  > > ie
                  > > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowie, bo
                  > chcę
                  > >
                  > > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i nic.
                  > > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może ci ps
                  > ychic
                  > > znie
                  > > > podbudujemy.
                  > >
                  > > bonzaj biega na 110 przez plotki.
                  > >
                  > > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy ty jes
                  > teś t
                  > > o ty.
                  > >
                  > > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez
                  > > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w
                  > > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka.
                  >
                  > A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej

a wiesz, nie wiem... wlasciwie sukcesow nie ma zadnych
                  tutaj, ponoc bywa na forum sportowym... nie wiem, nie
                  interesuje mnie to specjalnie.

> iaffelos - co to oznacza coś z greki.

nie bardzo :-///

z gry fantastycznej...
                  • mikolaj7 Re: Anna Kurnikowa 17.05.02, 22:29
                    mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: rita napisał(a):
                    >
                    > > mikolaj7 napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: rita napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Bonzaj nie he,he tylko znajdz mi kalendarz imprez w Małopolsce a
                    > szcz
                    > > ególn
                    > > > ie
                    > > > > dzieci do lat 12 w tenisie i imprezy muszą się odbywać w Krakowi
                    > e, bo
                    > > chcę
                    > > >
                    > > > > swoim mistrzom pokazać pierwszy dobry turniej. Szukałam na mzt i
                    > nic.
                    > > > > Jeszcze mi nie zdradziłeś tej swojej dyscypliny - powiedz, może
                    > ci ps
                    > > ychic
                    > > > znie
                    > > > > podbudujemy.
                    > > >
                    > > > bonzaj biega na 110 przez plotki.
                    > > >
                    > > > > Mikołaj - wytłumacz mi ilu jest mikołajów na tym forum i kiedy t
                    > y jes
                    > > teś t
                    > > > o ty.
                    > > >
                    > > > jestem ja, jako mikolaj7 albo czasem iaffelos, jest tez
                    > > > 'Mikołaj', ale to nie ja i w ogole on rzadziej tu bywa. w
                    > > > kazdym razie ja jestem zawsze z siodemka.
                    > >
                    > > A jakie ma sukcesy, startuje w jakiej grupie wiekowej
                    >
                    > a wiesz, nie wiem... wlasciwie sukcesow nie ma zadnych
                    > tutaj, ponoc bywa na forum sportowym... nie wiem, nie
                    > interesuje mnie to specjalnie.
                    >
                    >
                    > > iaffelos - co to oznacza coś z greki.
                    >
                    > nie bardzo :-///
                    >
                    > z gry fantastycznej...

tzn. nie w 100% zerznite, ale na podstawie.
                    • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:08
                      Mikołaj - cieszę się że cię poznałam
                      • Gość: bonzaj Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 19.05.02, 22:53
                        Spróbój wejść na tą strone i powiedz czy znalazłaś to czego szukałaś...
                        www.pzt.pl/kalendar.htm
                        • Gość: rita Re: Kalendarz dla Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:42
                          Bonzaj jesteś wspaniały, kliknę i już mam kalendarz, jak ja doceniam internet.
                          Muszę ci zdradzić , że trenuję codziennie dwóch 7- latków i planuję zrobić z
                          nich mistrzów, przypuszczam jak dobrze pójdzie za dwa lata będą mistrzami
                          Krakowa do 12 lat. Czy oprócz treningów stosujecie jakąś terapię , psychologię
                          itp. Smutno mi tylko że w Krakowie nie ma dla skrzatów żadnych turniejów, a
                          przecież muszą się kiedyś odbyć Mistrzostwa Krakowa w tenisie w tej kategorii,
                          by podglądnąć innych konkurentów.
                          • Gość: bonzaj Re: Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 21.05.02, 12:19
                            To należy zorganizować takową impreze...:)
                            Ja trenuje normalnie...Jeszcze nie potrzebuje specjalnych odżywek czy
                            psychologów :)
                            Chociaż np. w okresie zimowym zaleca się abyśmy brali dodatkowo zestaw witamin
                            np.supradyn,plusss,centrum czy takie tam...
                            Ale my mamy zupełnie inną dyscypline...Chocoiaż np.Joanna Sakowicz przychodzio
                            na ogólnorozwojówke do trenera od lekkiej...
                          • mikolaj7 Re: Kalendarz dla Rity 21.05.02, 19:53

> Bonzaj jesteś wspaniały, kliknę i już mam kalendarz, jak ja doceniam internet.
                            > Muszę ci zdradzić , że trenuję codziennie dwóch 7- latków i planuję zrobić z
                            > nich mistrzów, przypuszczam jak dobrze pójdzie za dwa lata będą mistrzami
                            > Krakowa do 12 lat. Czy oprócz treningów stosujecie jakąś terapię , psychologię
                            > itp. Smutno mi tylko że w Krakowie nie ma dla skrzatów żadnych turniejów, a
                            > przecież muszą się kiedyś odbyć Mistrzostwa Krakowa w tenisie w tej kategorii,
                            > by podglądnąć innych konkurentów.

ja moge byc dla nich sparing partnerem :D

gwarantuje, ze przegram, choc moze jakbym sobie co nieco
                            przypomnial to kto wie.

a jak bedzie taki truniej to chetnie bym przyszedl ogladnac.
                            • Gość: bonzaj Re: Kalendarz dla Rity IP: *.krakow.pl 21.05.02, 20:40
                              Przy drobnej pomocy ze strony sponsorów organizacja takie turnieju dla dzieci
                              to nie problem...:)
    • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 22:18
      Oprócz tenisa , siedmiolatkom mogę już zaserować ogólnosozwojówkę
      lekoatletychną, chyba są za mali. Kiedy Joasia chodziła na trening
      lekatletyczny. Kasia Strączy zaczynała oogólnorozwojówkę w 12 roku życia.
      Fajnie że jesteś na tym forum - niech moc będzie z tobą.
      • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 21.05.02, 22:39
        hehhe dzięki i z tobą też...i strzeż się przed klonami :)
        A tak poważnie to ja też troche trenowałem tenis i to właśnie jak miałem 6 czy
        7 lat :)
        Zaczynaliśmy od samego początku tzn.od zabaw z piłką i rakietą...oswajanie się
        z odbijaniem itd.Dopiero póżniej przeszliśmy do ćwiczenia techniki
        tzn .odbić ...
        • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 22:59
          Powiedz mi jaki trener tak cię zmarnował. Dzieci u mnie zaczynają od pierwszych
          piłek grać na korcie z trenerem. Mam dwóch 7 latków na Kozłówku i je trenuję i
          zobaczysz coś z nich będzie. Grałeś na Olszy. Tam są szkółki dzieci tylko dla
          pieniędzy czym ich więcej tym więcej kasy, bo przecież rodzice musieli coś
          płacić. Załujesz tego tenisa i dlaczego zrezygnowałeś. Zazwyczaj w szkole ten
          przedmiot się lubi jak lubi się nauczyciela. W sporcie wszystko jest powiązane.
          • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 23.05.02, 15:40
            To było tak...
            najpierw byłem w szkółce Hutnika na jednym treningu ale podziękowałem im bo mi
            się nie podobało bo tam byli dużo starsi ode mnie chłopacy...Tata zaprowadził
            mnie na Olsze na tenisa bo był akurat nabór ...Mnie to odpowiadało bo
            zaczynałem od początku a poza tym byli tam rówieśnicy...
            Ja też grałem z trenerem tylko nie wiem dokładnie kiedy zaczołem pierwsze
            trenigi na korcie...
            Trenowałem 4 lata aż do 4 klasy podstawówki i byłem nawet na jednym obozie
            tenisowym w Sanoku...
            Poza tym to nie było prawie żadnych turnieji więc nie mogłem sprawdzić swoich
            umiejętności.
            W czwartej klasie zauważono mnie w mojaj podstawówce a jest to do tej pory
            szkoła sportowa więc automatycznie zaczołe iść w tamtym kierunku...
            Poza tym doszły do tego koszty związane z tenisem ,bo sama pewnie wiesz nie
            jest to sport tani...No i wkońcu w lekkiej zacząłem odnosić sukcesy i od razu
            były nagrody...A dla chłopaka w wieku 11 lat to sie liczy...
            No i do tej pory trenuje lekką ,tym razem już poważnie i wiąże z tym swoią
            przyszłość...A do tenisa pozostał mi sentyment i bardzo lubie oglądać mecze
            tenisowa ,a i zagrać też bym z chęcią zagrał tylko i brak czasu i już chyba
            brak umiejętności mi nie pozwala...
            Ufff ale się rozpisałem...
            • Gość: rita Re: Anna Kurnikowa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:16
              11-4 to zaczynałeś bardzo wcześnie, wcześniej od ciebie zaczynała tylko Stefcia
              Graf. Nie napisałes jaki trener cię trenował na Olszy Grzesło, Kubaty,
              Zurawiecki może jakiś inny. Zmarnowali ciebie i tenis poniósł wielką stratę,
              chyba żę coś masz z koordynacją ruchów. Tenis jest bardzo trudną grą, wymagane
              jest cierpliwe trenowanie wszystkich uderzeń i prawie codzienne ćwiczenia.
              Znalazłam sposób na niedrogie codzienne treningi. Olę, która ma teraz 10 lat
              zapisałam na treningi Olszy , ma dwa razy w tygodniu i u mnie ma dwa razy w
              tygodniu. W sumie koszt miesięczny treningów wynosi ją 150zł. Właśnie narzekam
              na małe ilości meczów w Krakowie dla takich dzieciaczków. Teraz będę
              organizować z Okazji Dnia Dziecka turniejek taki wewnętrzny.
              Miej sukcesy i w wywiadach podkreślaj jaką krzywdę robią dzieciom i rodzicom
              trenerzy nie fachowcy. Z kasią Strączy też przechodziłam dramaty, jeden z
              rodziców znajdujący się w Zarządzie klubu domagał się zmniejszenia grupy i
              wyrzucenia m .in. jej i wiesz dlaczego bo była w tych czasach dzieciństwa przy
              kości. Teraz widzisz dziewczyna ezstra.
              • Gość: bonzaj Re: Anna Kurnikowa IP: *.krakow.pl 23.05.02, 21:26
                Zaczynałem w wieku bodajże 7 lat a trenowałem 4 ...
                Niestety nie pamiętam jak nazywał się mój były trener...
                W sumie to nie narzekam bo o ile pamiętam to nie byłem taki zły...
                Co do koordynacji to w biegu na 110 ppł duże znaczenie ma rytm a koordynaccji
                ruchowa w każdym sporcie ma duże znaczenie...
                Co do treningów to jestem bardzo cierpliwy i trenuje dość ciężko.
                150 złotych miesięcznie to moim zdaniem i tak bardzo dużo dla przeciętnej
                polskiej rodziny...Jak to ma być tani sposób to wole nawet nie pytać ile się
                płaci średnio.Ja płace tylko 5 złotych składki miesięcznie...Klub pokrywa mi
                kilka obozów w roku ,wszelkie wyjazzdy na zawody ,oraz co jakiś czas sprzęt do
                trenowania,a za dobre wyniki dodatkowo jakieś drobne kwoty na np.buty,czy
                strój...
                Zresztą ja twierdze że lekkoatletyka to najtańszy sport...
    • mikolaj7 Riiito!!!! 23.05.02, 21:25
      wybierasz sie na majowke? mam nadzieje, ze tak wiec moze
      odwiedz jakis watek majowkowy na glownej liscie...

niedizal o 14 na zakrzowku, od strony jednostki
      wojskowej...
      • Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:23
        Bonzaj zastanowię się nad twoim tematem, bardzo mnie interesuje, czy jak
        tenisista przyjdzie do was i poprosi o trening to zapłaci tylko 5 zł
        miesięcznie. W takim razie ja ci daję 10 zł miesięcznie i zrobisz treningi
        lekkoatletyczne szybkościowe i zwinnościowe oraz wytrzymałościowe jednemu
        mojemu zawodnikowi. Zgadzam się ztym że tylko dobrym a nawet czołowym
        zawodnikom przysługują takie profity. Klubowi przynosisz sławę, ale dzieci co
        nic nie umią i trzeba je nauczyć muszą płacić aby utrzymać starszych kolegów.
        Popatrz ile płaci się za naukę powiedzmy angielskiego, zapisz się na kurs to
        zobaczysz.

Mikołaj teraz mam sezon i nie myślę o majówkach - ale może popatrzysz na moje
        dzieci w turnieju wewnętrznym z okazji Dnia Dziecka. Bonzaj ciebie zrobię
        sędzią głównym turnieju, chyba jeszcze pamiętasz liczenie.
        • mikolaj7 Re: Riiito!!!! 24.05.02, 19:17

> Bonzaj zastanowię się nad twoim tematem, bardzo mnie interesuje, czy jak
          > tenisista przyjdzie do was i poprosi o trening to zapłaci tylko 5 zł
          > miesięcznie. W takim razie ja ci daję 10 zł miesięcznie i zrobisz treningi
          > lekkoatletyczne szybkościowe i zwinnościowe oraz wytrzymałościowe jednemu
          > mojemu zawodnikowi. Zgadzam się ztym że tylko dobrym a nawet czołowym
          > zawodnikom przysługują takie profity. Klubowi przynosisz sławę, ale dzieci co
          > nic nie umią i trzeba je nauczyć muszą płacić aby utrzymać starszych kolegów.
          > Popatrz ile płaci się za naukę powiedzmy angielskiego, zapisz się na kurs to
          > zobaczysz.
          >
          > Mikołaj teraz mam sezon i nie myślę o majówkach

forumowicze Ci to zapamietaja ! zeby nie przyjsc, jak juz
          nas widzialas w anatewce, no wiesz!

- ale może popatrzysz na moje
          > dzieci w turnieju wewnętrznym z okazji Dnia Dziecka. Bonzaj ciebie zrobię
          > sędzią głównym turnieju, chyba jeszcze pamiętasz liczenie.

chetnie przyjde, ale gdzie i kiedy.
          • Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 22:01
            Bądz cierpliwy, muszę się zorganizować. Mikołaj co z tym bonzajem, znów na
            meczu, gdzie teraz jest.
            • Gość: peteen Re: Riiito!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 00:29
              startuje w białymstoku, czy gdzieś tam...
              ale ty, ty jesteś tu i nie chcesz przyjść !!!
              :(((
              • mikolaj7 Re: Riiito!!!! 26.05.02, 11:18
                Gość portalu: peteen napisał(a):

> startuje w białymstoku, czy gdzieś tam...
                > ale ty, ty jesteś tu i nie chcesz przyjść !!!
                > :(((

i tak nikt nie przyjdzie :(((
                • Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 17:03
                  Właśnie pada i dobrze.
                  Nie wiem czy chodzi wam o moją córkę czy o mnie. Przyjdę jak znajdę sztuczną
                  szczękę, gdzieś ją zgubiłam.
                  • Gość: bonzaj Re: Riiito!!!! IP: *.krakow.pl 26.05.02, 20:03
                    Wróciłem...Mam nadzieje że dobrze się bawicie...:)
                    • Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:12
                      Z tarczą czy na tarczy.
                      Kupować gazety jutro, mów jak było.
                      Odpowiedz na pytanie które ci zadałam we wcześniejszych postach.
                      Imrezy forumowskie są fajne i bardzo żałuję że nie byłam. Ale dziś Dzień Matki
                      Polki i trudno jest uciekać z domu.
                      • Gość: bonzaj Re: Riiito!!!! IP: *.krakow.pl 27.05.02, 21:26
                        Ztym treningiem to troche inna sprawa...
                        Gdyby ktoś przyszedł do klubu to móghłby trenować od zaraz za te 5 zł które
                        zresztą można płacić kiedy się chce...Tylko zależy u jakiego trenera bo raczej
                        nie u mnie...
                        Zresztą w wypadku kiedy chodzi o tenisiste to lepiej i iść i się samemu dogadać
                        w kwesti wymagań i w kwesti ceny...U nas się nie płaci trenerom bo oni dostają
                        pensje z klubu...Więc ja praktycznie trenuje za darmo...A korzystam i to sporo
                        bo jeżdze na obozy za darmo ,jestem szkolony w kadrze makroregionu i za to też
                        ma darmowe obozy itd...to jest wogóle skomplikowane...
                        • Gość: rita Re: Riiito!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:42
                          Wiesz jakie słabe pensje mają trenerzy. W tenisie jest lepiej dorobi sobie na
                          lekcjach a trener l.a. też daje lekcje. Jak wyrabiacie karty zdrowia, kto płaci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka