Gość: fhrodo IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.05.02, 16:12 kto sie wybiera na filmoznawstwo <uj> w roku obecnym ( pytam z ciekawosci ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: studia > filmoznawstwo IP: 217.99.216.* 08.05.02, 22:59 ja sie wybrałem w... 1985, daj znac na priv, może będę miał coś dla ciebie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhrodo Re: studia > filmoznawstwo IP: *.chello.pl 11.05.02, 20:59 tj jaka droga mam sie z toba skontaktowac dla uławienia podaj mojegop maila wh2@poczta.onet.pl poslij jak cos tego ; ) z góry dzieki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: studia > filmoznawstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 22:41 przyjdx na majówkę i szukaj mnie, mam dla ciebie ( ale tylko jeśli naprawdę chcesz być filmoznawcą ) niezłe prezenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhrodo Re: studia > filmoznawstwo IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.05.02, 09:11 Gość portalu: peteen napisał(a): > przyjdx na majówkę i szukaj mnie, mam dla ciebie ( ale tylko jeśli naprawdę > chcesz być filmoznawcą ) niezłe prezenty... peteen rany wybacz jak amojówka co gdzie kiedy ja jestem totalnie wczorajszy < maturen machen > ; ) wytłumacz co i jak ino sie nie wsciekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: studia > filmoznawstwo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 14:59 majowka - 26 v 2002, zakrzowek - podejscie od strony jednostki wojskowej, po drodze spotkasz pewnie mnie i Cie zaprowadze na miejsce (albo na kogos innego wpadniesz...) Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: studia > filmoznawstwo 18.05.02, 01:20 JA się wybieram!!!!!! Jestem z Łodzi i bardzo prosze o wskazówki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malia DO GRZESIA! 18.05.02, 23:18 niestety nie moglam wyslac Ci tego maila, nie wiem czemu, mam nadzieje, ze tu mnie znajdziesz. Witam! Np. chcialabym sie dowiedziec, jak wyglada egzamin, jaki mniej wiecej film puszcza i co mam napisac o nim potem, jak wyglada rozmowa, czy musze znac odpowiedzi na te pytania, co sobie kupilam w sekretariacie. No i w ogole, czy latwo jest sie dostac? Czy istotna jest np. dotychczasowa praca przy filmie, czy to jest moj atut (podejrzewam ze tak :D), czy trzeba orientowac sie w "kulturze krakowskiej:, bo ja jestem z Lodzi i nie mam okazji poznac jej blizej jak na razie (chociaz jestem w Krakowie srednio 3 dni w miesiacu). I jeszcze mam pytanie do Ciebie, czy to studiujesz (lub studiowales), jak oceniasz te studia, czy sa trudne, czy ciakawe dla "hobbisty" filmowego (i mam tu na mysli raczej techniki "robienia" filmow, niz samo ogladanie). No nie wiem, co jeszcze. Wiesz, strasznie mi zalezy zeby sie dostac na Uj, oj strasznie... To jest chyba najwieksze marzenie mojego krotkiego zycia i jesli mozesz mi jakos pomoc w jego zrealizowaniu (chocby odpowiadajac na moje pytania), to bede Ci bardzo wdzieczna. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś