Dodaj do ulubionych

Gdzie/czy w Krak. Apple?

08.12.04, 10:28
Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć w miarę autoryzowany help do iMaców? Super maszynka,
niemniej wymagającą jest, a ja tyle lat infiltrowany przez Łindousy... Czy też może w kraju naszym
źle mieć Apple'a...
Ma ktoś z Was?
Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • kriss.forum Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? 08.12.04, 11:09
      Zobacz na Beliny-Prażmowskiego...
      Nie jestem pewien czy to dokładnie przy tej ulicy ale na pewno w tamtych
      okolicach. Chyba autoryzowany.

--
      www.kazimierz.com
      Pozdrawiam,
      Kriss.
      • kriss.forum Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? 08.12.04, 11:11
        Aha, wszelkie wątpliwości powinni rozwać seven albo mtq :P

--
        www.kazimierz.com
        Pozdrawiam,
        Kriss.
        • gregovski1 Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? 08.12.04, 11:37
          Dzięki, spróbuję.
          seven? mtq?
          jak znaleźć?
          nowy jestem w temacie forum.
          • Gość: seven Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 11:44
            seven to ja :P i mam imaca, niemniej jednak lepiej, zeby ci jakis rad udzielil mtq, bo on jest w
            tym bardziej oblatany. pojawi sie pewnie wieczorem ;)
            • gregovski1 Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? 08.12.04, 15:24
              Oki.
              Rady krótkie (na razie), kosmetyczne wręcz. Zawsze chciałem Mac'a, ale chyba ździebko przeceniłem to
              co umiem z kompjutrami
              mam G4 (model przed ostatnim płaskim), Mac OS X, 768MB RAM, ogólnie okej, ale niepokoi mnie kilka
              spraw:
              * czasem kursor skacze po ekranie niezależnie od ruchu myszki, trach, i jest w którymś z cornerów
              (mam je aktywne, więc mi włącza wygaszacz, albo widok aplikacji) - raz reinstalowałem system -
              problem(?) pozostał;
              * nie wiem, czy to ma związek z instalacją Norton SystemWorks (i korzystaniu z Wipe), ale zkiepścił mi
              się Kosz - czasem przy próbie wyrzucenia aplikacji, a ostatnio zawsze przy czyszczeniu wywala mi
              Kernel Panic - wg mądrych książek nie powinienem tego często oglądać, cóż, oglądam :( , muszę
              resetować maszynę
              * jak ustawić Apple Works pod polskie czcionki? Niektóre (ze dwie, trzy) są okej, ale też potrafią się
              gubić np przy zmianie wielkości
              * mimo, że jestem jako Admin nie mogę zlikwidować założonego komuś konta (muszę wtedy czyścić
              wszystkie pliki przypisane do konkretnego konta przez Utilities, ale to droga naookoło i przez mękę i
              niewłaściwa po prostu.)
              * no i ogólnie, poklikałbym o ty i o owym, jeśli czy Ty, czy mtq nie mielibyście obiekcji. Bo po prostu
              chciałbym się móc cieszyć Jabłkiem.
              Za to broadband działa mocarnie.
              Greg.
    • Gość: Apples & Oranges Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.04, 12:22
      You can buy apples at most groceries.
    • blekot Re: Gdzie/czy w Krak. Apple? 10.12.04, 09:55
      może zadaj to pytanie tutaj:
      Forum Komputery

p_em
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka