drgin 13.05.02, 12:51 Och Ziuta Ja wiem, że brzydkich kobiet niema tylko czasem wina brak.... Czy zdarzyło się wam kiedyś obudzić obok koszmarnej Ziuty????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oms Re: Och... Ziuta!!!! IP: 195.150.144.* 13.05.02, 12:53 Zdarzyło się - ale nie z braku a z nadmiaru wina. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Och... Ziuta!!!! 13.05.02, 12:59 hmmm... a zna ktoś przypadek, że po wypiciu cysterny, ona dalej była koszmarem? ja znam - to bolesne wspomnienie dla mnie i kilku moich kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Och... Ziuta!!!! 13.05.02, 13:04 Przed paru laty, pewien moj znajomy obudzil sie wczesnie rano we wlasnym lozku i obok spostrzegl kobiece cialo. Na oparciu krzesla obok lozka poza innymi czesciami garderoby, majestatycznie zwisala charakterystyczna pomaranczowa kamizelka. W przedpokoju odkryl wielka wierzbowa miotle... No tak. Byly czasy gdy czarnowlose kobiety zajmowaly sie sprzataniem ulic Miasta. Jasne , ze nie wszystkie byly paskudami, niemniej szok tego dobrodzieja byl pelny... Znajomosc nie byla kontynuowana. krm Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziuta!!!! 13.05.02, 13:07 m.in napisał(a): > hmmm... a zna ktoś przypadek, że po wypiciu cysterny, ona dalej była koszmarem? > ja znam - to bolesne wspomnienie dla mnie i kilku moich kolegów To pewnikiem pochodziła z okolic L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Och... Ziuta!!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 13.05.02, 13:18 Jako dżentelmen uważam, że wszystkie kobiety są piękne, a co najwyżej o niektórych powiedzieć można, że ich uroda jest oryginalna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziuta!!!! 13.05.02, 13:23 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Jako dżentelmen uważam, że wszystkie kobiety są piękne, a co najwyżej o > niektórych powiedzieć można, że ich uroda jest oryginalna :-))) O jejku , ta z mojego koszmarku była bardzo...... oryginalna. Tylko co robić aby wyleczyć szybko i skutecznie moralniaczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Och... Ziuta!!!! 13.05.02, 13:33 obiecaj poprawę i więcej tego nie rób Tak przy okazji: może trafić się wtopa... Pan Bog strzela, człowiek kulę nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:35 Frapujący wątek. Czy to znaczy, że jego autor jest Wzorem Męskiej Piękności? Wymiary proszę upublicznić oraz kilka zdjęć zamieścić na dostępnych stronach, żebyśmy wiedzieli, z kim porównywać te wymieniane brzydule ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:39 jottka napisał(a): > Frapujący wątek. Czy to znaczy, że jego autor jest Wzorem Męskiej Piękności? > Wymiary proszę upublicznić oraz kilka zdjęć zamieścić na dostępnych stronach, > żebyśmy wiedzieli, z kim porównywać te wymieniane brzydule ;))) A pijesz ptaszyno wino ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:40 Droga Jottko: to bardzo samokrytyczny wątek akurat osobiste przymioty autora nie maja nic do rzeczy chodzi o subiektywną ocenę ocenę sytuacji, kiedy widzimy Poranną Ziutę i zapytanie: CO Potem... ja odpowiadam: Myśl Przedtem Jeśli masz problem - nie pij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Och... Ziutek!!!! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 13.05.02, 13:43 Dla ścisłości, nie ma również brzydkich mężczyzn - są tylko mniej lub bardziej wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:48 Popieram cenną myśl m.in-a: "Myśl przedtem". Zwłaszcza, gdy rozpoczyna się wątek, który trąci jednakowoż brzydkim seksizmem, zwłaszcza w naszym kraju, znanym z zamiłowania do kawałów o blondynkach... A Szejkindudiego lubię niezależnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:52 Przewrażliwienie. Jeżeli już czymś "trąci" to tylko życiem... Ech po prostu tak się zdarza i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 13:56 zdarza, zdarza niemniej polecam działania wg wzoru powyżej możem stary dziad, ale pare podobnych wtop juz widziałem smutny to widok na pocieszenie: Ranek. Pokój. Łóżko. W Łózku Kolega i Ziuta Kolega do Ziuty: Po pierwsze ustalmy: spalismy ze soba czy nie??? Ziuta: Niestety... nie Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:06 Hi,hi już mi lepiej.Tylko z tym- myśleniem- jest ok przed .W trakcie libacyjki już gorzej a jak trzaśnie bariera dżwieku to.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:09 Ranek. W łózku obok skacowanego kolesia mocno leciwa Ziuta.On pyta : - Słuchaj, ile ty masz właściwie lat? - Tyle na ile wyglądam - odpowiada zalotnie Ziuta. - To niemożliwe, ludzie tak długo nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:10 Dżentelmenie drginie, o przewrażliwieniu na temat kawałów, w których nieodmiennie bawimy się kosztem kobiet, mogłaby wypowiedzieć się tylko kobieta. Li i jedynie. Na forum publicznym zważać wypada na odczucia różnorakich Przedstawicieli i Przedstawicielek menażerii forumowej, bo czytają Was co najmniej setki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:28 Trele morele. A któż WAM broni bawić się kosztem menów. Możecie tworzyć kawały nt. napakowanego blondyna itp. Trochę inwencji drogie forumowiczki i zaraz fobie i przewrażliwienia miną. Pozdrawiam :-))) drgin Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dwa słowa 13.05.02, 20:01 drgin napisał(a): > Trele morele. A któż WAM broni bawić się kosztem menów. Możecie tworzyć kawały > nt. napakowanego blondyna itp. Trochę inwencji drogie forumowiczki i zaraz > fobie i przewrażliwienia miną. > Pozdrawiam :-))) drgin Po pierwsze - żałosna to zabawa, kiedy bawimy się czyimś kosztem. Dobrze jest to zrozumieć najdalej przed ukończeniem podstawówki. Po drugie - skoro tak chętnie mówisz o "fobiach i przewrażliwieniach" u innych, to jakie kompleksy sam leczysz, zakładając podobne wątki na ogólnodostępnym forum? Nie sądzisz, że to nie jest najwłaściwsza metoda polemiki? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:31 ja w kwestii formalnej: anegdota, którą przytoczyłem to najprawdziwsza prawda :) jednocześnie pragnę zauważyć, że obie osoby w takiej sytuacji mają wybór nie piszemy przecież o gwałtach sam się dziwiłem czasami, ze Panny wpuszczały pijane monstrum do własnego łóżka cóż: nie zgłębiona jest dusza kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Och... Ziutek!!!! 13.05.02, 14:50 m.in napisał(a): > ja w kwestii formalnej: > anegdota, którą przytoczyłem to najprawdziwsza prawda :) > jednocześnie pragnę zauważyć, że obie osoby w takiej sytuacji mają wybór > nie piszemy przecież o gwałtach > sam się dziwiłem czasami, ze Panny wpuszczały pijane monstrum do własnego łóżka > cóż: nie zgłębiona jest dusza kobiety No i jest remis. Fakt -to jest problem związany z wyborem. Dobrze jest jak wybór nie jest stymulowany gorzołką albo innymi pobudzaczami. Ale jak mawiali starożytni "każda stwora znajdzie swego amatora" A że kobitki wybierają czasami dziwnych partnerów to chyba nie jest związane z "duszą" .... Odpowiedz Link Zgłoś