Gość: waiter IP: *.kozmice-wielkie.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 23:20 gdzie ktoś widział parking koło Wierzynka????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danuta/Paryz Re: Wierzynek, Rynek Główny 15 IP: *.l6.c4.dsl.pol.co.uk 06.06.05, 15:19 Spedzilam Sylwestra w tej restauracji. Bardzo dobrze sie ubawilam, bardzo dobrze zjadlam i wypilam. Nie moge nic zarzucic, poniewaz wszystko bylo PERFEKT. Management i nizej bardzo przyjemni i czlowiek czuje sie tam jak u siebie w domu. Wracamy na nastepnego Sylwestra, mimo ze jest tak daleko dla nas ale goraca i mila atmosfera sie liczy.Polecam dla wszystkich moich pryyjaciol, ktorzy beda zwiedzac Krakow. Brawo Wierzynek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seven HA HA HA HA 07.06.05, 11:23 normalnie sie poplakalem ze smiechu, "Danuta/Paryz" najpierw jedzie po cherubino, ze beznadziejne, a pozniej wychwala wierzynek - smiech na sali, zeby nie powiedziec wrecz - ZENADA. wierzynek skonczyl sie lata temu, teraz to dziadostwo, ktore leci jedynie na swojej historii i moze zadowolic chyba tylko ludzi, ktorzy od czasu prl'u w restauracji nie byli !! w krakowie wiekszosc restauracji dystansuje ich poziomem obslugi, jakoscia dan, cenami itp. jeszcze raz skomentuje wypowiedz "Danuty" - HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: HA HA HA HA 09.06.05, 20:18 Bardzo fajnie tam sie keidys bawilam na zabawie karnawalowej. Bylo super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: HA HA HA HA 09.06.05, 21:38 to chyba za komuny, jak nie bylo lepszych lokali tylko same mordownie Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: HA HA HA HA 04.10.05, 18:41 Seven ,coś się tak uwziął na ten Wierzynek ,zaczynam podejrzewać że tam Cię nigdy nie było.A co powiesz na podwórko z grilem i wieczór jazzowy z Boba Jazz Band,widziałeś jak ludzie jedzą tanie dobre żarcie i jak się wyśmienicie bawią? Jak nie,to wpadnij tylko zobaczyć choć raz, to nic nie kosztuje.A swoją drogą ,czy pamietasz jak Śnieżka mówiła do krasnoludków; wstać!? "SEVEN UP" HA HA HA.......... Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczka_melonow Re: HA HA HA HA 26.10.05, 14:46 kelner nie wiedzial co to jest mojito.zwalil mi torebke wiszaca na oparciu krzesla i udal,ze nic sie nie stalo.zmuszal mnie do wziecia drugiego dania,kiedy powtarzalam kilkakrotnie - nie,dziekuje - .srednie mam wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wierzynek, Rynek Główny 15 IP: *.sympatico.ca 15.12.05, 00:39 Wierzynek jest jedna najwadniejszyh restauracji w Krakowie . Ma piekny wystruj wnentrz dobra obswuge i wspaniawe jedzenie . Krakow jest pieknym miastem kture znam od wielu lat i zawsze hentnie tam wracam na piekny Krakowski Rynek i do restawraci Wierzynek . ANDRZEJ . CANADA Dec 14 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
xieyundi Re: Wierzynek, Rynek Główny 15 10.12.05, 20:46 Obsługa - ok, wnętrze - imponujące, potrawy - dobre, ale niestety zbyt bliskie przeciętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark parking koło "Wierzynka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:28 Mają taki wielki plac zaraz obok, ale część jest w remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś