Gość: pepewróć IP: *.autocom.pl 27.12.04, 23:05 rozwijaniu komunikacji miejskiej!!!! Ludzie bieżcie kredyty, kupujcie samochody, i wtedy zapanuje ład i porządek, a kierowcy z MPK na taksówki!!! Hurra, niech się święci samochodo-kracja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: Jestem przeciw IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.12.04, 09:24 to by sie zgadzalo. W UE jest o wiele wyzszy wskaznik "usamochodowienia" spoleczenstwa niz w Polsce. Tak ze jezeli chcemy byc blizej standardów UE to trzeba zwiekszyc zdecydowanie ilosc samochodów osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gostek1984 Re: Jestem przeciw 04.01.05, 23:12 Rozumiem, że zwiększysz ilość dróg i parkingów, co umożliwi nam wygodną i przyjemną komunikację samochodową. Obniżysz ceny aut, tak że nawet stare cmentarne babcie będą jeździć maluchami. Wtedy ci chętnie pogratuluję. Obniżysz odsetki od kredytów i zwiększysz zarobki przeciętnego Polaka. Wtedy będziesz The-Beściak po prostu; pozdr z Prądnika Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Jestem przeciw IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 05.01.05, 20:54 oczywiscie ze nalezy zwiekszyc ilosc dróg i parkingów kraje UE maja o wiecej dróg na km2 niz Polska tobie jakis duren wmówil, ze w Niemczech i Francji to wszyscy komunikacja zbiorowa jezdza a u nas samochodami jest dokladnie odwrotnie tam praktycznie kazda rodzina ma samochód i te samochody nie stoja - przebieg 100000 km rocznie to norma Odpowiedz Link Zgłoś
gostek1984 Re: Jestem przeciw 04.01.05, 23:14 W Berlinie nocne linie autobusowe kursują niekiedy co 10 minut. A ty gadasz że unas rola komunikacji miejskiej jest większa w stostunku do tego co w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Jestem przeciw IP: *.76.classcom.pl 08.01.05, 18:24 Przyjeżdżaj do Londynu, zobaczysz jaki priorytet otrzymała komunikacja miejska, po uprzednim zablokowaniu miasta samochodami osobowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gostek1984 Re: Jestem przeciw 09.01.05, 13:15 dokladnie! czasem warto ruszyc cztery litery a nie tylko siedziec w tym swoim gracie! u mnie na osiedlu 70 proc. ludzi do kosciola jezdzi autem a pozniej w mediach alarmuja ilu polakow rocznie umiera na zawal na wlasne zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Jestem przeciw IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.01.05, 07:42 bo Londyn ma lewackiego burmistrza jak przegra wybory to zakaz zniknie ku uciesze wiekszosci mieszkanców przeciez non-stop sa niszczone te fotoradary Odpowiedz Link Zgłoś