Gość: karen IP: *.netcontrol.pl 07.01.05, 19:23 Czy ktoś się orientuje, czy WS ma już pozwolenie na budowę na Halszki/Wysłouchów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poinformowany nie ma, i nigdy nie dostaną IP: *.autocom.pl 07.01.05, 19:45 chca tylko najdluzej trzymać waszą kasiore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 11.01.05, 15:21 Witam, Dzwoniłem do Wawel-Service i uzyskałem informację, iż najprawdopodobniej bedą mieli w końcu tę zgodę na przełomie stycznia i lutego. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:59 Jak kupowałem u nich mieszkanie to mieli mieć za dwa tygodnie i znowu za dwa tygodnie... i... dostali...za pół roku.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 11.01.05, 16:53 Witam, Niestety w naszym przypadku sytuacja wygląda identycznie. W momencie rezerwacji mieszkania, planowanym terminem rozpoczęcia był wrzesień/październik. Mamy styczeń i niestety wciąż nic. A tak w ogóle to poza problemami z ciągłym przesuwaniem terminu, zadowolony byłeś z Wawel-Service? Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: 212.160.172.* 24.01.05, 15:02 info sprzed kilku dni - moze marzec-kwiecien;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:24 Jak patrzę na tą budowę, bo akurat przechodzę tamtędy dwa razy w tygodniu to nie chciałbym być złym prorokiem, ale to mi wygląda na wrzesień - październik. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.netcontrol.pl 24.01.05, 15:45 Dobrze, że się wycofałam. A mieszkanko będę miała niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:04 czy mowicie o Czterech Stronach Swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 25.01.05, 08:53 Witam, Tak, ten wątek jest o inwestycji Cztery Strony Świata. Myślę, że Yanek myśli o innej budowie, gdyż na placu budowy CSŚ nie dzieje się nic. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.netcontrol.pl 26.01.05, 17:02 Ja juz zaczynam watpic, czy oni w ogole kiedykolwiek dostana to pozwolenie :( Odpowiedz Link Zgłoś