Dodaj do ulubionych

Halszki/Wysłouchów - Wawel Service

IP: *.netcontrol.pl 07.01.05, 19:23
Czy ktoś się orientuje, czy WS ma już pozwolenie na budowę na
Halszki/Wysłouchów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Poinformowany nie ma, i nigdy nie dostaną IP: *.autocom.pl 07.01.05, 19:45
      chca tylko najdluzej trzymać waszą kasiore
    • Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 11.01.05, 15:21
      Witam,

Dzwoniłem do Wawel-Service i uzyskałem informację, iż najprawdopodobniej bedą
      mieli w końcu tę zgodę na przełomie stycznia i lutego.

Pożyjemy zobaczymy.

Pozdrawiam

Paweł
      • Gość: zip Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:59
        Jak kupowałem u nich mieszkanie to mieli mieć za dwa tygodnie i znowu za dwa
        tygodnie... i... dostali...za pół roku.... pozdrawiam
        • Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 11.01.05, 16:53
          Witam,

Niestety w naszym przypadku sytuacja wygląda identycznie.
          W momencie rezerwacji mieszkania, planowanym terminem rozpoczęcia był
          wrzesień/październik.
          Mamy styczeń i niestety wciąż nic.

A tak w ogóle to poza problemami z ciągłym przesuwaniem terminu, zadowolony
          byłeś z Wawel-Service?

Pozdrawiam

Paweł
          • Gość: abc Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: 212.160.172.* 24.01.05, 15:02
            info sprzed kilku dni - moze marzec-kwiecien;)
            • Gość: Yanek Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:24
              Jak patrzę na tą budowę, bo akurat przechodzę tamtędy dwa razy w tygodniu to nie
              chciałbym być złym prorokiem, ale to mi wygląda na wrzesień - październik. Obym
              się mylił.
    • Gość: karen Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.netcontrol.pl 24.01.05, 15:45
      Dobrze, że się wycofałam. A mieszkanko będę miała niedaleko :)
    • Gość: pysia Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:04
      czy mowicie o Czterech Stronach Swiata?
      • Gość: Paweł Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.ericsson.net 25.01.05, 08:53
        Witam,

Tak, ten wątek jest o inwestycji Cztery Strony Świata.
        Myślę, że Yanek myśli o innej budowie, gdyż na placu budowy CSŚ nie dzieje się
        nic.

Pozdrawiam

Paweł
        • Gość: Kasia Re: Halszki/Wysłouchów - Wawel Service IP: *.netcontrol.pl 26.01.05, 17:02
          Ja juz zaczynam watpic, czy oni w ogole kiedykolwiek dostana to pozwolenie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka