Gość: Nulka IP: *.compower.pl 10.01.05, 10:38 Czy w Krakowie są kursy technicznego angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: angielski techniczny - Kraków IP: *.geod.agh.edu.pl 10.01.05, 19:12 Obawiam się, że tylko Lingua Land ma kursy angielski w biznesie, prawniczy i w medycynie. Nie spotkałam się z angielskim technicznym, bo to tak szeroki zakres dziedzin, że ciężko było chyba znaleźć nauczyciela. Natomiast np. u mnie na wydziale geodezji AGH mam możliwość uczęszczania na dwa fakultety: geodezji prawniczej po angielsku i geodezji technicznej (pomiarowej) również po angielsku. Niemniej muszę zaznaczyć, że fakultety te nie są prowadzone przez filologów, ale przez naszych profesorów, którzy byli po kilka lat na stypendiach zagranicznych (wiem, że jeden w Kanadzie) i mają na celu głównie zapozanie ze słownictwem i pracą z tekstem technicznym w geodezji. Pozdrawiam - studentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madsun Re: angielski techniczny - Kraków IP: 195.136.246.* 23.01.05, 10:12 Kurcze, też szukam Angielskiego technicznego w Kraku, ale jak dotąd na nic nie trafiłem. W warszawie znalazłem jedną szkołe, ale to troche za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś